Bu da burdaki son konum.. esimle son kez gorustuk..

Bebeğini aldırma.. Ama o adamı aldır hayatından, defolup gitsin müsvedde!

Gebersin dediği, aldır dediği bebek de doğduktan sonra kıymete binmesin aman ha!
Varsın babasını bilmesin evladınız,zor ama imkansız değil.

Biraz baha bekle bence cocugunu aldirma sakin kiyma o yavruya onun suçu yok sonra ömur boyu vebalinden kurtulamazsin.bekle yine kapinda yalvarana kendi hatasini anlayana kadar effetme süründur sonrada gidişata göre karar al zamana birak öfkeyle kalkan zararla oturur acele etme..

Bebeği görünce çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak. Bir de şunu anlamadım hem barışmak için çağırıyor hem sen haksızsın özür dile mi diyor . Ben mi yanlış anladim

Hayat ne yazık ki toz pembe değil.. O adamın babalık yapacağını sanmıyorum. İleride konu sahibi zorlanacak. Gerçekleri konuşalım lütfen.. O adam hayatını yaşarken konu sahibi zorluk çekecek tek başına bebek büyütmek öyle kolay değil.. Çalışmak isteyecek bebeğini bırakamayacak. Aldırma demek kolay ama bir de işin bu boyutunu düşünün lütfen.. Tamamen duygusal boyutta yaklaşılıyor bu konuya ama bir de bunun mantık boyutu var..

bana hala adam bir adım atsa geri dönersiniz gibi geliyor, işte bu da hayatınızın hatası olur.
olaylar, durumlar değişir ama insanlar değişmez, bu adam sizi ve çocuğunuzu asla sevmeyecek.
kürtaj konusunda da karar tamamen size ait, ailenizden başka kimseye danışmayın ve son kararı da kendiniz verin.

doğurmanız için baskı yapanların hiçbiri ilerde siz zor durumda kaldığınızda yanınızda olmayacak, kimsenin vicdanınızı sorgulamasına izin vermeyin, iş çocuğu doğurmakla kalmayacak ömür boyu o adamdan kurtulamayacaksınız da, kim olacak yanınızda? işte yanınızda kim olacaksa sadece onların fikirlerine değer verin.

Her kelimesine katılıyorum

Boşanacağını da sanmıyorum, kimsenin söyleyemediğini söylediniz.

doguracak, bakacak, büyütecek göz yaşlarıyla
sonra babaanne, baba cıkacak meydana ve cocugu isteyecekler
gerekırse iftira atıp alacaklar. insan böyle bir durumda ve daha 8 haftalık hamıleyken nasıl ayrıntıları düşünmez!
eğer konu sahıbının 2. cocugu olsaydı
işte o zaman anlardı neyın ne oldugunu.
insanlar sadece '' yapma etme'' der. sonrası kimseyı ılgılendırmez herkes kendı yaşamına çekilir
sevmediğim insanın sevabını bile istemem. kaldı ki başında büyük bir bela var; annesi.

Son düzenleme:
Tamam bakiş aciniz dogru olabilir ama 8 haftalik bebekte kalbi atan bi can demek vücudu olusmus gögsunde kalbi tik tik atiyo ve böyüyo onu aldirmakta cinayet demek onu öldürmek demek o bebegi adam tek basina yapmadi ikinizdende bi parça Allahta seni böyle sıniyodur belki karari verecek olan sensin biz dusüncelerimizi paylaşıyoruz sadece herkes farkli şeyler söyleyebilir ama karar senin tabiki...

Ümit etmek işkenceyi uzatır demiş nietzché .
İşkence ediyorsun kendine aylardır.
Artık kapılarını şu oğlan çocuğuna tamamen kapat.
Cocugunla veya tek başına nasıl istersen bir hayat kur ve önüne bak.
İnsan değil karşındaki mahluklar.
Zorlama artık.

Öyle ama bebeğin kalbi atıyor artık öldürmek olur diye düşünüyorum yine kendisi bilir. BiZim de hamileliğim boyunca eşimle çok sorunlarımız vardı. Bebeği kendi istediği halde sonradan istemedi. Şimdi ölüyor bebek için.

Ailesinden baska bisey dusunmeyen bi adam degismiyor benimkide boyle bende gemileri yakmak uzereyim sabah tartıştık gitcem dedim ve bende hamileyim canin ayni durumdayiz canim

Ayni durumda benim esim olsa benimkide gelmesinler demezdi varsayoksa annesi babasi katdesleri...ve o durumda benim kaynanada ayni seyi yapardi

Kesinlikle katılıyorum.. Ben babasıyım ben babaannesiyim görmek benim de hakkım diye ağlanacaklar adım gibi eminim ama çocuk biraz büyüdükten sonra.. Konu sahibi başka bir evlilik yaptığında da eski eşiyle çocuktan dolayı bağ olacak mecbur görüşmek zorunda kalacaklar. Hep huzursuzluk çıkacak..

olan cocuga ve konu sahıbının emeklerıne olacak. çünkü karsı taraf insan degıl!

Çok duygusal bakıyorsunuz olaya ben öyle bakamıyorum ne yazık ki.. Bu adamdan baba olmaz çok net. Normal bir durumda bende istemem bebeğin aldırılmasını ama bazı durumlarda gerekli diye düşünüyorum. Konu sahibi hayatına istediği gibi devam edemez böyle bir durumda. Neden o adamla aralarında bağ kalsın ki.. Neden hayatını yaşamak varken bu gibi sorunlarla uğraşsın. Sevmediği kayınvalidesiyle bir ömür muhatap olmak zorunda kalacak ve eski eşiyle de tabi. Adam istediği hayatı yaşarken konu sahibi üzülecek, acı çekecek oh ne ala..

olan cocuga ve konu sahıbının emeklerıne olacak. çünkü karsı taraf insan degıl!
Burada aldırmayın günah demek kolay ama işin iç yüzünü kimse düşünmüyor. Yorumları okurken ben mi duygusuzum dedim ama hayır.. Adamın karakteri bile oturmamışken boşanmak üzereyken neden illa o çocuk doğacak diye tutturulur anlamıyorum..

Duygusal bakmadanda o bebegin yaşayan bi insan oldugu görulebilir onu aldirmaninda onu öldürmek oldugu görulebilir.tıbbi olarakta kürtajin o bebegin yaşam hakkina son verilmek oldugu gayet net..cinayet bu ötesi yok madem bu adam hep böyleydi baştan düsunup çocuk yapmasaydin bide bu adamdan..sen rahat hayt yasa diye çocugun ölsün... bana göre yanlis...

O gitsin kafasındaki hucresiz beynini aldirsin çocuğunu gormezsin zaten de hhahaha adama bak yaaa bosan kiz ne çocuğu göster ne bunun lafına bak

Ya çocuğu aldırma bence dünyaya gelen Bi şekilde büyür mesela kızım şu an yanımda uyuyor Allah korusun onu aldırmış olsaydım hayatım böyle Bi güzellikten mahrum kalırdı o şu an olmaZdı ne bileyim anlatamıyorum ne hissettiğimi tam olarak ama onsuz hayat düşünemiyorum diyorsanız kı bekara karı boşamak kolay evet bnm sizin gibi sıkıntılarım yok ama olsaydı da sıkıntılarımı kizimla atlatırım diye düşünüp ona kıymazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…