Bu da dert mi demeyin.kokuyorum :(

eğlenıyormusun bizle akşam akşam

Usengeclikten 5 gün hem de adetli haldeyken yikanmadiniz habi de soğuk diye malum hava -50 çünkü

Midem alt üst oldu

Hijyen önemli bi ayrinti hem de çok

Dalga gecmeye geldiniz sanirim

Buz gibi suyla yıkanır yinede buluşmaya kokulu kokulu gitmezdim ben olsam..hadi gittiniz bari bolca deodorant filan sıkıp öyle gitseydiniz bastırdı biraz..
Benim hassas olduğum bir konudur kötü koku.Eskiden sırf ter kokuyor diye kaç yakışıklıya yol verdim kimbilir..)

Kızlar ilk defa başıma geldi zaten çalışan biriyim o yüzden hergün banyo yaparım kıl tüy vucudumda yok denilecek kadar azdır lazerle bitirdim bakımsız biri değilim ilk defa oldu izinde olduğum için üşengeç davrandım biraz böyle olacağını bilseydim buz gibi suyla bile duş alırdım sevgilim aniden çağırdı hemen in dedi

Kettle ile niye yapmadın ki . Ben aynı durumda olsam soğuk suyla bile yapardım alsa duramam . Ki hergün mesela temizlik yapıyorum yemek yaparım yürüyüşe gider gelirim filan akşam eşim gelmeden saçımı ıslatmasam da kendim duş alır rahatlarım bu onun için değil kendim içinde önemli asla rahat edemem

Usengeclikten 5 gün hem de adetli haldeyken yikanmadiniz habi de soğuk diye malum hava -50 çünkü

Midem alt üst oldu

Hijyen önemli bi ayrinti hem de çok

Dalga gecmeye geldiniz sanirim
Neden dalga geçeyim böyle bi durum yaşanılamaz mı kötü bi durum olduğunun farkındayım ama sizde kırıcı olmayın lütfen

Hep üşengeçliğimden oldu bütün bunlar ,keşke su ısıtıcısı ile su ısıtıp duş alsaydım çok utanıyorum çok hemde
Gelecek sefer temiz gidin. Hem sizi gerçekten seviyorsa 1 koku yüzünden ayrılmaz. Yani umuyorum insallah

Bizimde 1 aydir sicak suyumuz yok yeni tasindik bi kac gun once sofbenimiz takildi ama biz su isitip gun asiri buyuk oglum 13 yasinda o da hergun yikandi nasil rahat ettiniz 5 gun aklim almadi gercekten hadi maksimum 3 gun olur da ben kendi kokumdan uyuyamazdim olan olmus artik keske aciklama yapsaydin hic musait degilim beni boyle gormeni istemem diye vs vs biseyler bahane etseydin

diyelim ki kettle yok, su ısıtmanız imkansız, insan taharet musluğuyla özel bölgesini, lavaboda da koltukaltı ve göğüs bölgesini sabunla yıkayıp deodorant sıksa, bir de kuaförde saç yıkatsa yine o kokudan kurtulur,
hemcinslerimin bu özensizliğine inanamıyorum.

Herkes bir alternatif bulup yikanmamis olmanı eleştirmiş ama olmuş bi kere. Söyle düşün bu adamla evlenmiş olsan bunun hastalığı var, ameliyatı var, hamilelik sorunları var, her önleme rağmen sabah ağız kokusu var.. ee bu durumları yaşamayan yok böyle zor zamanlar olur, her an tertemiz kokamazsin bu tür durumlarla illaki karşı karşıya kalacaksınız, tabiki en aza indirmeye çalışaksin ama mutlaka az çok olacak bunlar. Ne olcak yani boşanmayı veya kendini ayrı bir odaya kilitlemeyi mi düşünceksin?
Sevgilinle her buluşmanızda böyle değilsen bu adamın senden soğumamasi gerek, sogursa da yol ver gitsin ilerde basın agrimaz

Canm sezeryanla dogum yaptim elektrikler kesildi kisin o soguk suyla banyo yaptim annemde az kizmadi sukur ki hasta olmadim benimkide tam delilikk
Artik olan oldu sikma canini bunda sonra extra dikkat et yanina giderken

Valla ablacım ocakta büyük bir tencereyle su ısıt yıkan derim
Ben olsam duramazdım
Bende aynen yazacaktim bunu:))isitacan ocakta ilistiracan bir kovada dokecen ohh mis:)
Annem olsa:esikiden sicak sumu vardi sobada ateste isitirdik da legende yikardik sizitemiz olan her sekilde bulur caresini derdi..
Konu sahibesi yanlis anlamayin lafim size degil,talihsizlik olmus,birazda aceleye gelmis sikmayin caninizi..normal zamanlarda dikkat ettiginizi biliyodur zaten olan olmus artik..

Kan kokuyordum diye belirtmenize gerek varmiydi bilmiyorum. Fazla gereksiz detaya girilmis. Ayrica madem o kadar koktugunun farkindaydin sadece belden asagisini suyla sabunla yikasan o bile yeterdi. Henuz havalar aşiri soguk degil. Olan olmus bu saatten sonra kinu acip erkek arkadasim benden sogurmu demeniz sacma. Soguyabilir acikcasi arabada kalmişsiniz bide aşka bak be:))

Konu sahibi sıcak su yok nasıl yıkanabilir im diye çözüm önerisi sormuyor . Kirli gitmiş , sevgilim tiksinmişmidir diye kafasına takmış . Olan olmuş artık. İlk defa olan birşeyse , belki anlayışla karşılar :) giderse de yolu açık olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…