Evet tiksinmistir. İcinden ne pis kokan biriyleyim demis olabilir. İlerisini dusunup o an uzaklasmak gerektigini dusunmus olabilir. Erkeklere her zaman bakimli gorunmek lazim en zor zamanlarda bile .Konu sahibi sıcak su yok nasıl yıkanabilir im diye çözüm önerisi sormuyor . Kirli gitmiş , sevgilim tiksinmişmidir diye kafasına takmış . Olan olmuş artık. İlk defa olan birşeyse , belki anlayışla karşılar :) giderse de yolu açık olsun .
İnsan ketılda ısıtır genede yıkanırdı odamı aklına gelmediKızlar beş gündür sıcak su akmıyor bir de üzerine adet oldum kan kokuyordum ilk defa öyle oldum ıslak mendille temizlenmeme rağmen banyo gibi olmuyor, ben bu haldeyken sevgilim görüşelim dedi yarın ankaraya gidecek gitmeden göreyim dedi.gittim ıslak mendille temizlendim ama halen kokuyordum sevgilimle arabada görüştük sarıldık ama kokudan rahatsız oldu galiba ,söylemedi bunu bana ama ben hissettimbu durumdan dolayı soğur mu uzaklaşır mı benden
Not:
Kızlar ilk defa başıma geldi zaten çalışan biriyim o yüzden hergün banyo yaparım kıl tüy vucudumda yok denilecek kadar azdır lazerle bitirdim bakımsız biri değilim ilk defa oldu izinde olduğum için üşengeç davrandım biraz böyle olacağını bilseydim buz gibi suyla bile duş alırdım sevgilim aniden çağırdı hemen in dedi.ayrıca her zaman böyle değilim çalışan biriyim yaz kış demeden her gece banyo yaparım ama ilk defa böyle bişey başıma geldi sürekli yaşadığım bişeu olsaydı bu kadar üzülmez buraya yazmazdım
GÜNCELLEME,bazı yorumlar çok acımasızca yapılmış ben her zaman böyleyim demedim. ilk defa oldu bi aksilik yaşadım hiç mi hayatınızda istemediğiniz bi durum yaşamadınız.ben zaten ilk defa böyle bişey yaşadım diye çok üzgünüm üzerine yorumları okuyunca daha da kötü oldum
Kokudan hiç hazzetmeyen ve berbat egzamasına rağmen her gün banyo yapan biri olarak, size bir şey demiyorum. Belliki kalbinizde hiç kötülük yok, yoksa ortalama şark kurnazlığına sahip biri isterse ayda bir, ister haftada b bir banyo yapsın buraya gelip bunu yazmazdı. Çünkü bu sitede hafta da bir de yıkansanız, racon " hergün duş alıyorum " demektir, aksini söyleyip dürüst olanlara verip veriştiririz !
Sevgiliniz de bir şey demez , soğumaz, merak etmeyin. Kan kokusu ped kullanımı ile , kanın oksijen ile birleşmesinden oluyor, sanırım aynı kokuyu regl döneminde tampon kullananlar yaşamıyor. Erkek erkadasınız sizden soğumaz, muhtemelen Real olduğunuzu anlamıştır merak etmeyin. Ama bir daha en azından alt gövdenizi yıkayın.[/QUOTE
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.keşke herkes sizin gibi eleştirseydi beni .
Onu soruyor işte konu sahibi. Herkes hemen kendi temizliğinden bahsediyor . Burda bahsi geçtikçe bile , regl kokusunu bir tuhaf ediyor insanı . İnsanın sevgilisinde hissetmesi hoş değil tabi.Evet tiksinmistir. İcinden ne pis kokan biriyleyim demis olabilir. İlerisini dusunup o an uzaklasmak gerektigini dusunmus olabilir. Erkeklere her zaman bakimli gorunmek lazim en zor zamanlarda bile .
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.kilou değilim 53 kiloyum :) tavsiyelerinizi dinleyeceğim hem zaten ilkdefa öyle bi durum yaşıyorum o yüzden çok üzgünüm çokda utanıyorumSıkmayın canınızı, siz daha fazla alıyorsunuzdur o kokuyu. Kokuyu bakteri üreyen yerler yapar aklında bulunsun, koltuk altı, kasıklsr, şişmansan deri kat araları vs. Duş alamasan bile Seçil durumlarda bu bölgeleri her gün sabunlu su ile silersen , kokuyu epey engellersin.
İzindeyim işe gitmiyorum.ilk sayfada herşeyi yazdımKovanin yarisina su koyup, yarisina su isiticisinda kaynattigim suyu koyup yikanmisligim var.su isiticisi olmasa ocakta isitirdim suyu.
O halde gidecegine gitmeden yazsan biseyler soyleyen olurdu. Istedigi kadar acele etsin o kokuyla hicccbiyere gitmezdimm. Kaldi ki calisan insanmissiniz su isitip yikanmaliydiniz bu olaydan oncede 5 gun ise o kokuyla ve kirli sacla mi gittiniz yahu...
İzindeyim işe gitmiyorum.ilk sayfada herşeyi yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?