Bu da dert mi demeyin.kokuyorum :(

Gun isi bozuldu 1 hafta gittik gelfiksoguk suyla yikandik. Hasta olmayi kokmaya yeglemistim. Nasil dayandiniz?

Evet tiksinmistir. İcinden ne pis kokan biriyleyim demis olabilir. İlerisini dusunup o an uzaklasmak gerektigini dusunmus olabilir. Erkeklere her zaman bakimli gorunmek lazim en zor zamanlarda bile .

İnsan ketılda ısıtır genede yıkanırdı odamı aklına gelmedi

Kokudan hiç hazzetmeyen ve berbat egzamasına rağmen her gün banyo yapan biri olarak, size bir şey demiyorum. Belliki kalbinizde hiç kötülük yok, yoksa ortalama şark kurnazlığına sahip biri isterse ayda bir, ister haftada b bir banyo yapsın buraya gelip bunu yazmazdı. Çünkü bu sitede hafta da bir de yıkansanız, racon " hergün duş alıyorum " demektir, aksini söyleyip dürüst olanlara verip veriştiririz !

Sevgiliniz de bir şey demez , soğumaz, merak etmeyin. Kan kokusu ped kullanımı ile , kanın oksijen ile birleşmesinden oluyor, sanırım aynı kokuyu regl döneminde tampon kullananlar yaşamıyor. Erkek erkadasınız sizden soğumaz, muhtemelen Real olduğunuzu anlamıştır merak etmeyin. Ama bir daha en azından alt gövdenizi yıkayın.

O neydi giiiiiz :) Bacim nettin sen niye yaptin bunu kendine. Neyse bir dahaki bulusmaya tamtakir hazirlan git hatta ustune parfum sisesi falan bosalt unutsun adam o ani.

Ben ki karli kisli ocak ayinda hem su hem elektrikler ayni anda kesildiginde marketten su alip tencerede kaynatip buz gibi sogukta yikanmis bir insanim, sicak su calismiyo diye yikanamamayi dert degil pislik olarak gorurum. Bir de 5 gun.. Pes!!

Evet tiksinmistir. İcinden ne pis kokan biriyleyim demis olabilir. İlerisini dusunup o an uzaklasmak gerektigini dusunmus olabilir. Erkeklere her zaman bakimli gorunmek lazim en zor zamanlarda bile .
Onu soruyor işte konu sahibi. Herkes hemen kendi temizliğinden bahsediyor . Burda bahsi geçtikçe bile , regl kokusunu bir tuhaf ediyor insanı . İnsanın sevgilisinde hissetmesi hoş değil tabi.

Bi yerde okumuştum. O koku kendinize başkalarından daha cok geliyor diye. Nerdeydi unutdum ama. Olan olmuş. Üzmeyin kendinizi.zannetdiginiz kadar kötü değildir durum

Sıkmayın canınızı, siz daha fazla alıyorsunuzdur o kokuyu. Kokuyu bakteri üreyen yerler yapar aklında bulunsun, koltuk altı, kasıklar, şişmansan deri kat araları vs. Duş alamasan bile aciil durumlarda bu bölgeleri her gün sabunlu su ile silersen , kokuyu epey engellersin.

Son düzenleme:
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.kilou değilim 53 kiloyum :) tavsiyelerinizi dinleyeceğim hem zaten ilkdefa öyle bi durum yaşıyorum o yüzden çok üzgünüm çokda utanıyorum

Kovanin yarisina su koyup, yarisina su isiticisinda kaynattigim suyu koyup yikanmisligim var. su isiticisi olmasa ocakta isitirdim suyu.
O halde gidecegine gitmeden yazsan biseyler soyleyen olurdu. Istedigi kadar acele etsin o kokuyla hicccbiyere gitmezdimm. Kaldi ki calisan insanmissiniz su isitip yikanmaliydiniz bu olaydan oncede 5 gun ise o kokuyla ve kirli sacla mi gittiniz yahu...

İzindeyim işe gitmiyorum.ilk sayfada herşeyi yazdım

Hic hos olmamis ama muhtemelen kokuyu sizin kadar hissetmemistir sıkmayın canınızı. Bir sürü çözüm söylenmiş hepsi de cok haklı yapılabilir şeyler. Siz de kabul etmissiniz zaten birazcık tembellik yaptığınızı. Ama insanlik hali bir daha olmamasına dikkat edersiniz size ders olmuştur bu. Yalnız bir dahaki bulusmanızda güzel kokucam diye parfümü boşaltmayın da uzerinize cok itici oluyor oyle noraml yikanip mis gibi sabun şampuan kokarak gidin yeterli iki fıs da parfüm tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…