• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da geldi basıma

Hahahaha cok hossun ya :D güldüm buna. Ins teyze gibi görmüştür beni ya ne diim. Çenem de düşük belki onu hissetti adam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir de parasız bakıyor diyorsun hımaaan bunla mı uğraşıcııım demiştir içinden :27:

bir de parasız bakıyor diyorsun hımaaan bunla mı uğraşıcııım demiştir içinden :27:

Hahahahaha üstelik seçerek bakıyordu. Beni secmedi iste. Sevmedi beni. Ben sevmediysem kim sever bu salagi diye oyle düşünmüş olabilir tabi hahahahah Allah iyiliğini versin ya cok güldürdün beni

Hahahahaha üstelik seçerek bakıyordu. Beni secmedi iste. Sevmedi beni. Ben sevmediysem kim sever bu salagi diye oyle düşünmüş olabilir tabi hahahahah Allah iyiliğini versin ya cok güldürdün beni

böyle dümbükleri takıcağına gül tabi :27:

yerinde olsam dalga geçerdim ben de senin geleceğini iyi görmüyorum abi çıçı başı dağıtcaksın sen derdim :52:

böyle dümbükleri takıcağına gül tabi :27:

yerinde olsam dalga geçerdim ben de senin geleceğini iyi görmüyorum abi çıçı başı dağıtcaksın sen derdim :52:

O an İnan o tipe sadece hoykurerek bağırdım. Zaten sınır kontrol sorunum var benim. Içeri girmese adam belki döverdim de onu bir guzel. Artık üçüncü sayfalarda okurdunuz beni bol bol yüzyılın saf süzmesi evde kalacak diye adam dövdü haberiyle

O an İnan o tipe sadece hoykurerek bağırdım. Zaten sınır kontrol sorunum var benim. Içeri girmese adam belki döverdim de onu bir guzel. Artık üçüncü sayfalarda okurdunuz beni bol bol yüzyılın saf süzmesi evde kalacak diye adam dövdü haberiyle

ahaha en olmadı biz buluruz sana kk olarak yav sen koca iste :27:
böyle saçma insanları takmıcaksın ^^

ahaha en olmadı biz buluruz sana kk olarak yav sen koca iste :27:
böyle saçma insanları takmıcaksın ^^

Güveniyorum o zaman size unutuyorum yani unutamaya çalışacağım inşallah unuturum unuturum dımı 😂😂😂 umarım sonunda fatmagulun abisi gibi olmam

Güveniyorum o zaman size unutuyorum yani unutamaya çalışacağım inşallah unuturum unuturum dımı 😂😂😂 umarım sonunda fatmagulun abisi gibi olmam

unutursun tabi yav öyle kolay mı bi kere seçme şansın var yani şu hayatta
hayatın senin elinde pis pohlu sinekli bi adamın değil :32:

Senin su yaptigin sacmaligi bir yil once yaptim. Telefondan fincan fotosu gondericem o da iste is guc ask siralayacak saniyorum. Kiz fincana gerek yok ben sana soyleyim dedi ve basladi: sevgilin sana hic ugurlu gelmeyecek yakin zamanda kopmaya baslayacaksiniz ise girdiginde ayrilacaksin. Ama oyle bi hata yapacaksin ki hayatta geri donusu olmayacak.

Eveet benim ogun sinirlerim okadar bozuldu ki kizi telefonun icinden girip dovucem nerdeyse tamam sus diyorum hala ne var sen ayrilacaksin zaten diyo. (kiz beni sadece fotograftan gordu)

Bir yil oldu, iliskim ise uc yil... hala her tartismada aklima geliyo malesef, fal dogru mu cikiyo diye.

Lanet ettim o gune salakligim yuzunden surekli ic sesim konusuyo.

Bu arada bana bu hislerim kuvvetli diyen kizin kocasi aldatmis falan ozaman bilse bunu da bilirdi demistim ama her zayif oldugum an aklima geliyo.

Bakitmamak lazim insaniz iste merak ediyoruz da sonra etkiliyo malesef...

Kızlar o kadar icim sıkılıyor ki sanki bütün dertler beni buluyor ya. Zaten zor bir geçmişim ve düzelmeye çalıştığım bir hayatım var.

Gecmiste cok kotu seyler yasadım hele ki ask konusunda cok battım. Neyse ki sonunda beni oldugum gibi seven sayan adam gibi birini buldum.

Bunda da benim ailemin ona karşı kotu düşünceleri ortaya cikti (önceki konumdan biliyorsunuz cimri oldugunu zengin olmadıgını, bana yalan söylediğini düşünüyorlar)

Tam bu dertlerle uğraşırken osguzar bir arkadasım beni bir falciya götürmek istedi. Dinim gereği de kişilik olarakta oldukça sacma bulduğum bir olaydı fal olayı. Istemedim isim olmaz dedim.

Basladi bu sefer "ya iste bak ben altı ay once ona gittim bana bir kağıt yazdı verdi. Bunu altı ay sonra ac dedi. Ve açtığım da birde baktım ki hemen hemen cogu seyi bilmiş " demeye. Inanmadım. Orali olmadım. Baskalarını ornek gösterince ciddi olarak faceten yazdım kızlara var mı boyle birsey diye. Hepsi evet o adam biliyo herseyi dediler.

Bunun ustune insanın basına ne gelirse meraktan olan olay basıma patladı. Nefsime yenik düştüm. Kalktık gittik. Adamın karşısına gectım. (Adam para da almıyor bu arada kişileri kendi seciyor beğenmediğine bakmiyormus)

Beni gördü masaya geldi ve ilk söylediği sey "madem cok meraklisin söyleyeyim senin bahtın hic iyi degıl çok acılar çekeceksin simdi ki kişiyle de evlenmeyeceksin evlensende bosanacaksiniz ve hayat boyu acı çekeceksin sen kotu cok kotu" dedi

Sinirlerim kalktı adama saymaya başladım. Yeterince acı cektim ben ne saçmalıyorsun sen falan diye bağırdım. Zor disari çıkardı beni arkadasım. Ve öğleden beri alt ust olmus durumdayim. Moralim sıfır. Napacagim ben ya

Eğer ki moraliniz falın sonucu için bozuksa cidden değmez.Falın hiç bi geçerliliği yok.İnançlı biriyseniz zaten Allah dan başkasının gaybtan haberi olmadığını bilirsiniz.İnsanlar falın sonucuna o kadar inandırıyolar ki kendilerini olmayacak şeyi zorla olduruyolar yani.Zihninin oyununa gelip de falcıyı haklı çıkarma çabasına girme bence.Olursa aa bak oldu der şirke girersin bu kez.Aman deyim..her şey olacağına varır.

Ben falda geleceğin gorulebilecegine inanmıyorum sadece geçmişteki yaşadıklarından yola çıkarak izleri hala devam eden olayların tahmin edilebileceğine hissedilebilecehine inaniyrm. Ayrıca cinleri olan falcilarin geçmişi gördüğüne de inaniyrm. Ama geleceği görmek anca geçmişi yorumlayarak tahmin edilebilir. Adamın bu kadar net konuşması saçma hiç kafana takma mesela ben bana fal bakıldığında kotu şeyleri eliyrm iyi şeylere odaklaniyrm onlar kalıyor aklimda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bu adam hic para almıyormuş ama. Benim bulunduğum yer kucuk bir sehir. Ve haliyle ismi çıkan taniniyo. Adamın tipide Tekin degildi zaten. Ben ona kızdığımda da söyledim. Cinlerin bile olsa cinler bile gaybi bilemez vicdansiz mısın sen dedim. Ama tek söylediği his bu dedi soğuk soğuk ya.

bak adam su var sunlrdan biliyorum flan da dememis gerci dese nlcak gelecgi yalnz Rabbim bilir bence o adamn etkilemek icin uydurduklarini unutun ve tovbe edin

Kızlar o kadar icim sıkılıyor ki sanki bütün dertler beni buluyor ya. Zaten zor bir geçmişim ve düzelmeye çalıştığım bir hayatım var.

Gecmiste cok kotu seyler yasadım hele ki ask konusunda cok battım. Neyse ki sonunda beni oldugum gibi seven sayan adam gibi birini buldum.

Bunda da benim ailemin ona karşı kotu düşünceleri ortaya cikti (önceki konumdan biliyorsunuz cimri oldugunu zengin olmadıgını, bana yalan söylediğini düşünüyorlar)

Tam bu dertlerle uğraşırken osguzar bir arkadasım beni bir falciya götürmek istedi. Dinim gereği de kişilik olarakta oldukça sacma bulduğum bir olaydı fal olayı. Istemedim isim olmaz dedim.

Basladi bu sefer "ya iste bak ben altı ay once ona gittim bana bir kağıt yazdı verdi. Bunu altı ay sonra ac dedi. Ve açtığım da birde baktım ki hemen hemen cogu seyi bilmiş " demeye. Inanmadım. Orali olmadım. Baskalarını ornek gösterince ciddi olarak faceten yazdım kızlara var mı boyle birsey diye. Hepsi evet o adam biliyo herseyi dediler.

Bunun ustune insanın basına ne gelirse meraktan olan olay basıma patladı. Nefsime yenik düştüm. Kalktık gittik. Adamın karşısına gectım. (Adam para da almıyor bu arada kişileri kendi seciyor beğenmediğine bakmiyormus)

Beni gördü masaya geldi ve ilk söylediği sey "madem cok meraklisin söyleyeyim senin bahtın hic iyi degıl çok acılar çekeceksin simdi ki kişiyle de evlenmeyeceksin evlensende bosanacaksiniz ve hayat boyu acı çekeceksin sen kotu cok kotu" dedi

Sinirlerim kalktı adama saymaya başladım. Yeterince acı cektim ben ne saçmalıyorsun sen falan diye bağırdım. Zor disari çıkardı beni arkadasım. Ve öğleden beri alt ust olmus durumdayim. Moralim sıfır. Napacagim ben ya

birde size faln gercek cikis hikayesini anlatym da anlayin ve rahatlayin;
bildiginiz gibi kahve osmanlida bolca tuketilirmis osmanli zamaninda dedikodu yasak ve cok buyuk cezalari varmis bundan korkan bauanlar kahveyi ictikten sonra dedikodu yasak oldugu icin alop kahve fincanlarimi birbirlerine soyleyemediklerini fincan uzerinden anlatip birbirlerini kotuler dedikodu yaparlarmis :)
yani kahve fali bayanlarin birbirlernde kiskandiklri seyleri fincan yoluyla kotuleyerek yuze vurma bicimi :)

Geleceği Allahtan başka bilemez, bunu bile bile moralinizi bozuyorsanız ayıp ediyorsunuz,

bence senin fal ve falcı hakkında ki negatif düşüncelerini anladığı için gıcıklığına öyle konuştu, bi arkadaşın falanda zor getirdik falan demiş olabilir öncesin, ya da halinden tavrından sezdi ki sezer onlar, insan okumayı bilirler yani

kafayı takma diyeceğimde, malesef öyle olmayacak, başına gelen her kötü bişeyde bak gördün mü adam doğru söylemiş diye kafaya dolucaksın

birde size faln gercek cikis hikayesini anlatym da anlayin ve rahatlayin;
bildiginiz gibi kahve osmanlida bolca tuketilirmis osmanli zamaninda dedikodu yasak ve cok buyuk cezalari varmis bundan korkan bauanlar kahveyi ictikten sonra dedikodu yasak oldugu icin alop kahve fincanlarimi birbirlerine soyleyemediklerini fincan uzerinden anlatip birbirlerini kotuler dedikodu yaparlarmis :)
yani kahve fali bayanlarin birbirlernde kiskandiklri seyleri fincan yoluyla kotuleyerek yuze vurma bicimi :)

Ay bu süper bir bilgi cok iyi geldi cok teşekkürler ya

bence senin fal ve falcı hakkında ki negatif düşüncelerini anladığı için gıcıklığına öyle konuştu, bi arkadaşın falanda zor getirdik falan demiş olabilir öncesin, ya da halinden tavrından sezdi ki sezer onlar, insan okumayı bilirler yani

kafayı takma diyeceğimde, malesef öyle olmayacak, başına gelen her kötü bişeyde bak gördün mü adam doğru söylemiş diye kafaya dolucaksın

Aynen oyle olacak cok korkuyorum bu yuzden

Gaybı Allah'tan başkası bilemez ki,Dinimize göre de falcıya büyücüye inanmak doğru değil, günah...İçini ferah tut...
Birde şöyle bir gerçek var,yüzde doksan dokuz, hayatında bazı problemler yaşayan insanlar falcıya gidiyor, çoğununda problemi sevgilisiyle ya da kocasıyla, dolayısıyla bir falcı için bu aşk meşk, evlilik konusunda bişeyler sallamak, uydurmak zor değildir, demi?

Ayyyy canim ayni ben mesajini korkarak okudum ben o olayi unuttum dsdim senin yazdiklarini gorunce hatieladim......bak esimle kaynnam carsiya gidiyorlardi kaynnmn tndgi falciyi grmus yolda araba gidiyor gidiyor gel carsiya alalim demisler filan kadin falci taslarla bakihor esime neler neler demis o gunden sonra ruyamsa falci mi gormedim uykumdan irkilip kocisime sarilmadigim mi oldu offff offf canim bnm bak ne demis sen bu kizdan ayrilacaksin 2 karin olacak smdiki esini birseyle tutacaksin ve bosayacaksin filan ben gecmisimde bir erkkle biseyler yasamisim filan yalannnnn ben asla boyle birsey yasamadim allahim aglamadim mi coooook ama iste esimle guzel bir yuvam var aklima geldikce deliriyorum inanmayalim yaaaa

Ayyyy canim ayni ben mesajini korkarak okudum ben o olayi unuttum dsdim senin yazdiklarini gorunce hatieladim......bak esimle kaynnam carsiya gidiyorlardi kaynnmn tndgi falciyi grmus yolda araba gidiyor gidiyor gel carsiya alalim demisler filan kadin falci taslarla bakihor esime neler neler demis o gunden sonra ruyamsa falci mi gormedim uykumdan irkilip kocisime sarilmadigim mi oldu offff offf canim bnm bak ne demis sen bu kizdan ayrilacaksin 2 karin olacak smdiki esini birseyle tutacaksin ve bosayacaksin filan ben gecmisimde bir erkkle biseyler yasamisim filan yalannnnn ben asla boyle birsey yasamadim allahim aglamadim mi coooook ama iste esimle guzel bir yuvam var aklima geldikce deliriyorum inanmayalim yaaaa

Gecmis olsun canım ya icin rahatladı ama su an mutlu Mesut olmanıza Rabbim bozmasın hic hic

Gecmis olsun canım ya icin rahatladı ama su an mutlu Mesut olmanıza Rabbim bozmasın hic hic

Cok saolun tesekkur ederim ama insan korkmuyorda degil ama iste allah goruyor hakkimizi alir ins iftira edenlerden allah buyuk korkma canim allah'a sigin bol bol dua et .....(benimgibi)

Back
X