Bu da oldu..beyaz ışığı gördüm

gururn mu evladin mi? daha fazla gecikmeden darp raporunu al. birkere yapan birdaha yapar.

sizin için boşanmak hala ihtimal ise darp raporu filan almayın. bi bardak soğuk su için. iyi gelir.
Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.

yakin bir ile gidemez misin? tanidiklarinin olmadigi bir yere? bence o şehirde de utanmasi gereken sen değilsin ama neyse... darp raporu icin polis geldiğinde suan icin şikayetçi olmadigini soylersin olay büyümez. zaten esinden baskasi da muhatap olmuyor böyle bir durumda. hic mi yanina gidebilecegin bir arkadasin yok ders donemi bitene kadar? ya da kenarda biraz paran varsa bir apart falan tut, kredi de çekebilirsiniz.

Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.

ya ben gerçekten anlamıyorum. eğitimli olduğunuzu söylüyosunuz ama eğitim sadece okul sırasında öğrendiğimiz 2+2 mi? yazık günah. dayak yemişsiniz. dayak. daha ne olsun. çok merak ediyorum sırf babanız için boşanmıyosunuz ama babanız bu dayağa rağmen adamla aynı evde kaldığınızı öğrense hakkınızda ne düşünürdü? oh canım kızım mı derdi? bi düşünün. bahane geliyo bana hepsi. siz bu adamla karı koca olduğunuz sürece ona karşı karılık görevlerinizi de yerine getirmeyecek msiniz? nasıl mideniz alacak?

O isiktan ziyade yasadiklariniza odaklansaniz bence daha mantikli bir durum olurdu.
Kaldi ki egitim seviyelerinizin de iyi oldugunu belirtiyorsunuz.
Fakat malesef ki egitim diploma ile olmuyormus, bunu bir sefer daha gorduk.

Ailenizin yasadiklari tabii ki kolay degil.
Fakat bir de ufak evladiniz var, sut izninizde oldugunuza gore.
Simdi siz boyle hic ses cikartmadan durdugunuz taktirde, ardi kesilecek mi zannediyorsunuz?
1 kereye bakar bu, sonra aliskanlik adi altinda ilerler gider.
Yazik...

Esiniz adam degilmis, siz de bunu anlayamamissiniz.

konu sahibi bu adamdan korkuyor musun?

bize anlatmadığın şeyler mi var?
Neyi kastetdiginizi anlamadim. gizli kapakli isler yok ikimizde de. aldatma, icki kumar virt zirt ne bilim akliniza ne gelirse. esim cok sinirli ve ofke kontrolu yok. ben de susup oturmuyorum inatciyim.
Dun gece ki olay ise sabahtan alışverişe gittik mutlu mesut geldik aksam bebegimi uyuttum. pc yi actim telefonun da interneti actim gun boyu bakamamistim bir video gordum ona bakiyordum esim geldi bu pc niye acik dedi ders calisxam dedim musriflik ediyosun calismiyorsun telefonla ugrasiyorsun kapatsana diye kizmaya basladi. bende bağırma cocugu uyandircaksin derken uyandi zaten. sen uyandirdin sen uyutacaksin dedim gitti aradan on dk gecti baktım cocugu ayaginda salliyo uyumamis bende dedim ki ben onu bir haftadır sallamiyorum uyku egitimi veriyorum sallamadan uyut dedim bu da kendin uyut ben yapamiyorum dedi zaten bakimi ile ilgili sorumluluk almiyor. bende isi inada bindirdim sen uyutacaksin diye. once bebegi calisma odasina getirdi yere koydu uyut dedi kiz agladi ben yinede bakmadim. bu iyice delirdi yatak odasina gidiyo uyutmaya calisiyo 3 dk sabredemiyo aglayinca stres olup bana geliyo uyut diye once guzel guzel soyledi sonra kafama vuruyo sacimi cekiyo ben hep kayitsiz kaldim en son cocugun yaninda cok kotu bagirdi uyut su cocugu diye yavrum korkudan ciglik cigliya aglayinca bende bagirdim komsulara rezil oluyoruz diye delirdi ( komsu dedigi babasigil) yumrugu o zaman yedim yere dustum. sonra kizim oyle bagirdi ki asilarda boyle aglamamisti cok korktu kalktim hemen emzirdim icini ceke ceke yarim saat agladi kuzum. bense aglayamadim bile. beynim uyustu. kızı uyutup bende yaninda uyudum. sabah da hic konusmadim. olay bu

Valla kusura bakmayın ama böyle birşeyde o evde hiçbirşey olmamış gibi oturup beklemenizi anlamıyorum ne olursa olsun. Pekala babanızın durumunu bahane edip biraz sizlerle özlem gidermek istedim deyip gidebilirsiniz. Size bir şey olsa, bilinciniz kapalı hastanelik olsanız babanız anneniz daha çok üzülmez mi bunu düşünün. Kavga neden çıktı niye oldu hiç anlatmamışsınız. Olayın değil beyaz ışığın derdindesiniz. O anda çocuğumu çıkardım o evden. Kariyeriniz var aileniz var neden çekesiniz ki. Akşama da yemek yapıp koyun önüne.

bebeginiz????

ne bileyim öyle bir yazış tarzın var ki yazan kişi sanki işi gücü olmayan okumamış 18 li yaşlarda bir çocukla ne yapacağını bilemeyen bir kadın imajı oluşturdu bende.

o yüzden sordum bu soruları.

Tamam eşinizin yumruk atması tabii ki asla hoş değil de, Allah aşkına o adam ne anlar uyku eğitiminden sen çocuğu uyut deyince gider ayağında sallar en bilindik şeyi yapar senin uyku eğitimini o uygulayamaz ki. Hem ne uyku eğitimi Allah aşkına çocuk uyusunda nasıl uyursa uyusun. Hem salona gitmiş tekrar uyutmaya çalışmış yine uyutamamış ağlamaya başlamış çocukcağız yapamayınca da sen uyut demiş bunu inada bindirmenin ne anlamı var hem beğenmiyor hem de yardım etmiyor diyorsunuz.

Bebeğiniz ağlarken insan inat edebilir mi ağlatır mı alır uyutur bu inat neden illa sen uyutacaksın diye? yazık değil mi çocuk ağlamış orada siz inadım inat. Alırsınız bebeği eşinize bak böylr yapacaksın diye öğretirsiniz güzellikle yani.

Işık dediğin travma sanırım

Geçmiş olsun ne diyelim inşallah tekrarı olmaz ya da sen kendini toparlayana kadar olmaz

Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilgi verir ama alacağın darp raporunun süresi var diye biliyorum 6 ay yani alayım elimde bulunsun 1 sene sonra kullanırım falan dersen zaman aşımı söz konusu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…