- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
gururn mu evladin mi? daha fazla gecikmeden darp raporunu al. birkere yapan birdaha yapar.Ailem bir sorun oldugunu anlar. akademisyenim calismiyorum ama ogrenciligim devam ediyor su an doktora yapiyorum ve dersler cok yogun sadece tatillerde gidiyorum aileme. ayrica cok emek verdim cocugumu birakip derse gittim kac aydir ben yokken 8 saat ac beni bekledi cocugum biberon almiyor cunku. kalirsam donemim uzar daha fazla ayri kalirim bebegimden, birakayim desem isimden olurum oyp liyim çünkü.
Darp raporunu almak istiyorum ama polis isin icine girerse kötü olur. ayrica hastanelerde cok tanidigim var utaniyorum duyulsun istemiyorum gururuma yediremiyorum
ilerde bosanacak olursa
Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.sizin için boşanmak hala ihtimal ise darp raporu filan almayın. bi bardak soğuk su için. iyi gelir.
yakin bir ile gidemez misin? tanidiklarinin olmadigi bir yere? bence o şehirde de utanmasi gereken sen değilsin ama neyse... darp raporu icin polis geldiğinde suan icin şikayetçi olmadigini soylersin olay büyümez. zaten esinden baskasi da muhatap olmuyor böyle bir durumda. hic mi yanina gidebilecegin bir arkadasin yok ders donemi bitene kadar? ya da kenarda biraz paran varsa bir apart falan tut, kredi de çekebilirsiniz.Ailem bir sorun oldugunu anlar. akademisyenim calismiyorum ama ogrenciligim devam ediyor su an doktora yapiyorum ve dersler cok yogun sadece tatillerde gidiyorum aileme. ayrica cok emek verdim cocugumu birakip derse gittim kac aydir ben yokken 8 saat ac beni bekledi cocugum biberon almiyor cunku. kalirsam donemim uzar daha fazla ayri kalirim bebegimden, birakayim desem isimden olurum oyp liyim çünkü.
Darp raporunu almak istiyorum ama polis isin icine girerse kötü olur. ayrica hastanelerde cok tanidigim var utaniyorum duyulsun istemiyorum gururuma yediremiyorum
Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.
Neyi kastetdiginizi anlamadim. gizli kapakli isler yok ikimizde de. aldatma, icki kumar virt zirt ne bilim akliniza ne gelirse. esim cok sinirli ve ofke kontrolu yok. ben de susup oturmuyorum inatciyim.konu sahibi bu adamdan korkuyor musun?
bize anlatmadığın şeyler mi var?
bebeginiz????Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.
Neyi kastetdiginizi anlamadim. gizli kapakli isler yok ikimizde de. aldatma, icki kumar virt zirt ne bilim akliniza ne gelirse. esim cok sinirli ve ofke kontrolu yok. ben de susup oturmuyorum inatciyim.
Dun gece ki olay ise sabahtan alışverişe gittik mutlu mesut geldik aksam bebegimi uyuttum. pc yi actim telefonun da interneti actim gun boyu bakamamistim bir video gordum ona bakiyordum esim geldi bu pc niye acik dedi ders calisxam dedim musriflik ediyosun calismiyorsun telefonla ugrasiyorsun kapatsana diye kizmaya basladi. bende bağırma cocugu uyandircaksin derken uyandi zaten. sen uyandirdin sen uyutacaksin dedim gitti aradan on dk gecti baktım cocugu ayaginda salliyo uyumamis bende dedim ki ben onu bir haftadır sallamiyorum uyku egitimi veriyorum sallamadan uyut dedim bu da kendin uyut ben yapamiyorum dedi zaten bakimi ile ilgili sorumluluk almiyor. bende isi inada bindirdim sen uyutacaksin diye. once bebegi calisma odasina getirdi yere koydu uyut dedi kiz agladi ben yinede bakmadim. bu iyice delirdi yatak odasina gidiyo uyutmaya calisiyo 3 dk sabredemiyo aglayinca stres olup bana geliyo uyut diye once guzel guzel soyledi sonra kafama vuruyo sacimi cekiyo ben hep kayitsiz kaldim en son cocugun yaninda cok kotu bagirdi uyut su cocugu diye yavrum korkudan ciglik cigliya aglayinca bende bagirdim komsulara rezil oluyoruz diye delirdi ( komsu dedigi babasigil) yumrugu o zaman yedim yere dustum. sonra kizim oyle bagirdi ki asilarda boyle aglamamisti cok korktu kalktim hemen emzirdim icini ceke ceke yarim saat agladi kuzum. bense aglayamadim bile. beynim uyustu. kızı uyutup bende yaninda uyudum. sabah da hic konusmadim. olay bu
Neyi kastetdiginizi anlamadim. gizli kapakli isler yok ikimizde de. aldatma, icki kumar virt zirt ne bilim akliniza ne gelirse. esim cok sinirli ve ofke kontrolu yok. ben de susup oturmuyorum inatciyim.
Dun gece ki olay ise sabahtan alışverişe gittik mutlu mesut geldik aksam bebegimi uyuttum. pc yi actim telefonun da interneti actim gun boyu bakamamistim bir video gordum ona bakiyordum esim geldi bu pc niye acik dedi ders calisxam dedim musriflik ediyosun calismiyorsun telefonla ugrasiyorsun kapatsana diye kizmaya basladi. bende bağırma cocugu uyandircaksin derken uyandi zaten. sen uyandirdin sen uyutacaksin dedim gitti aradan on dk gecti baktım cocugu ayaginda salliyo uyumamis bende dedim ki ben onu bir haftadır sallamiyorum uyku egitimi veriyorum sallamadan uyut dedim bu da kendin uyut ben yapamiyorum dedi zaten bakimi ile ilgili sorumluluk almiyor. bende isi inada bindirdim sen uyutacaksin diye. once bebegi calisma odasina getirdi yere koydu uyut dedi kiz agladi ben yinede bakmadim. bu iyice delirdi yatak odasina gidiyo uyutmaya calisiyo 3 dk sabredemiyo aglayinca stres olup bana geliyo uyut diye once guzel guzel soyledi sonra kafama vuruyo sacimi cekiyo ben hep kayitsiz kaldim en son cocugun yaninda cok kotu bagirdi uyut su cocugu diye yavrum korkudan ciglik cigliya aglayinca bende bagirdim komsulara rezil oluyoruz diye delirdi ( komsu dedigi babasigil) yumrugu o zaman yedim yere dustum. sonra kizim oyle bagirdi ki asilarda boyle aglamamisti cok korktu kalktim hemen emzirdim icini ceke ceke yarim saat agladi kuzum. bense aglayamadim bile. beynim uyustu. kızı uyutup bende yaninda uyudum. sabah da hic konusmadim. olay bu
Hadi ya sagol bende yildirim dustu sanmistim. yorum yapmis olmak icin yapmayinBeyaz ışık değildir o...
Kafana aldığın darbeden kaynaklanıyor
Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilgi verir ama alacağın darp raporunun süresi var diye biliyorum 6 ay yani alayım elimde bulunsun 1 sene sonra kullanırım falan dersen zaman aşımı söz konusu olabilir.Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?