Bu da oldu..beyaz ışığı gördüm

olumsuz bir olay görünce Allah bizi o duruma düsürmesin insallh öyle nirsey olmaz derim.insan büyük konusunca basına gelir diye inananlatdanım . insanın basına hersy gelebilir

gecmiş olsun babanıza Acil şifalar dilerim
belki bugun bunu yapamassınız ama birgün bu adama haddini bildirin kendinizi sakinlestirin. bebeginiz ve sütünüz için .

En azından bir süre ailenizin yanına gidin hem biraz kendinizi dinlemiş olursunuz hemde oda sizden ayrı belki biraz pişmanlık duyar sizi çocuğunu özler böyle bir hatayı bir daha yaptığında yanında kalmayacağınız korkusu sarar belki . babanız ciddi bir hastalık geçiriyormuş yanında olmak istedim hemde bu annelik beni yordu falan dersiniz birşey açıklamazsınız bir süre.yorumlarınızdan anlaşılan en azından şuan boşanmaya sıcak bakmıyorsunuz ama şuan onunla aynı evde kalmanız çok üzücü içim acıdı bebeğe size yaşadıklarınıza

Gülemedim ben.
Kendimi sizin yerinize koydum ve nefret ettim çok şeyden.
Babanızı öne sürmeniz sanırım şu anki şaşkınlığınızla almış olduğunuz bir karar.
Şaşkınlığınız geçince daha mantıklı hareket edeceğinizi umuyorum.

Durumunuz kolay değil öncelikle allah kolaylık versin ve çok geçmiş olsun.
Söylediğinizin cesaret edememenin bahanesi olduğunu düşünüyorum. Babanız sizin daha mutlu olduğunuz kararı vermenize mutlu olur bence
Eşiniz buna sessiz kalmayacağınızı bilmeli. Umarım sağlıklı kararlar verebilirsiniz. Şimdi hastaneye gitmeyi ihtimal etmeyin lütfen

Gidip darp raporu al. Yaninda kalsin. Ayrica Allah korusun beyin kanamasi gecirebilirsin. Yazik ya ne desem bilmiyorum.
Kadinlara kalkan eller kirilsin.
Allah belalarini versin. Cok uzuluyorum boyle kadinlari gorunce cok.

Arkadasım gordüğün işik aslında halk arasında diyolar ya işiga gitme diye korkutmak istemem ama beyine cok ciddi darp almişsiniz
bu manyakla nadıl furuyorsun hala
Ya valla anlamıyorum hem eyitimli hem kariyerli olucaksın psikopatın nirinden dayak yıyıceksin
sonrada kocam diyeceksin com korkunç
bu adam bunuartık hep yapar eli alışmıştır
kac kurtar canını

darp raporunu al bence.
boşanırken işine yarayacaktır.
ailevi şartlar zormuş şu anda ama sana birşey olsa kahrından ölürler bu sefer.
bu sebeple geniş düşünmeye çalış.
böyle bir adamdan kurtulduğuna sevineceklerdir bile.
elbette üzülür yıkılırlar ama sandığın kadar da perişan olmayacaklardır.
büyükler tolore edebiliyor bazı şeyleri.

Lütfen insanları falan düşünmeyin ve gidip darp raporunuzu alın. Evli olan sizsiniz, kimse de dövüleyim sövüleyim diye evlenmez, ayıp değil bu, ayıplanacak birisi varsa o da eşiniz olacak şahıstır. Boşanma davasını da açın. Babanız sizin güçlü bir şekilde durduğunuzu görünce mutlu olur, sizi döven adamın arkasından hüngür hüngür ağlamanıza üzülür. Benim çocuğumun, saçının teline kıyamadığım çocuğumun, onu çok feci döven şerefsizin arkasından ağladığını görsem kahrolurum asıl, boşandı diye değil.

Eğitimli bir kadınsınız, kendinizi bu kadar ezdirirseniz herkes sizi ezer. Çocuğunuz da var yanlış okumadıysam, kendinizi düşünmüyorsanız babasının annesini dövdüğünü (ve evli kalırsanız da düzenli olarak döveceğini) gören çocuğunuzun yaşayacağı travmaları, ruh sağlığını düşünün ve onun mutluluğu için boşanın.

Sümüklü sevgililerinden ayrılamayan hanımefendiler ahkam keser olmuş. Kızcağızın babası kanser yahu grip değil. Elbette bu olayı bilseler çık gel kızım derlerde, bu üzülmeyecekleri anlamına gelmez. Şimdi hangisine daha çok üzülürler diye bişeymi yarıştıralım? Sonuçta ikisinede üzülürler. Annesi çocuklamı ilgienecek babaylamı? Bu kızcağızda onların hayatını zorlaştırmamak pahasına bütün zorluklara şiddete rağmen göğüs germeye kalkııyor tutup olmadık laflar yapıştırıyosunuz ya pes doğrusu! Hepiniz okadar mantıklı kararlar sonucu bu haldesinizki okadar! Bacım hayatımda gördüğüm şiddete karşı ennnn mantıklı kalma sebebini okudum.. Tabikide korkarsın gitmektende kalmaktanda.. Hangimiz korkmuyoruzki düzenimizi değiştirmekten. Ya ben 2 sokak öteye taşınmaktan korkuyorum bırak bu durumdayken boşanmayı. Çok iyi anlıyorum seni.. Ama kendine güçsüz olduğunu söyleme sen okadar güçlüsünki. Bi başkası inan başkasının mutluluğunu düşünmeden kendi için hareket eder sadece.. Sen kalbinde en doğru hissettiğin şeyi yap. Ve birde bu senin ayıbın değil lütfen utanma. Hepimiz fiziksel yada sözlü şiddete maruz kalıp susuyoruz yada başımıza geldiğinde daha farklı şeyleri affedebiliyoruz. Burda en önemli unsur bebeğin ve sensin. Bazi arkadaşlar ''e sende ne diye gittin adamın üstüne'' yazmışlar. Yani neredeyse bu lafın çıktığı yeri tahmin edebilirsin. Biri buraya fikir almak için derdini yazdı diye kendini Armağan Çağlayan ilan eden eleştiri ustaları var gerçek hayattada burda da onlara kulak asma.. Yazdığın hiç birşeyide bahane olarak görmüyorum, hepsi kendin için en doğru sebepler. Yapılacak en doğu şey eşinle gerçekten ciddi bi konuşma yapman. Kaldığın içinde ne kadar ciddi bi eşikten döndüğünü ona belirtmen. Allah yardımcın olsun.

evliligin konusunda ne yaparsin kiswr misin sevisir misin bilmem ama bebegini 8 saat Ac birakma. uyku egitimi diye aglatma. inatci ve huysuz bir bebegin olur. zaten evde huzurun yok bari bebege inat etme.

anne baba çok önemlidir tabi ki hayatta en değerli varlıklarımız. ama annem üzülmesin babam kırılmasın derken bir süre sonra bi bakarsın sen mahvolmuşun bitmişin haberin yok. bu duruma çözüm bulmalısın. kocanla gidin bi uzmana danışın çünkü hakaret eden küfreden vuran kıran bir kadın veya erkek normal değildir geçmişte yada günümüzde yaşanan bir takım olayların patlamasıdır. bir keredir deme bak gör bende yaşadım bir kereyle kalmıyor

Hemen darp raporu Al ve uzaklastir o adamı evden. küçücük bebek varmış bir de. çok üzüldüm ya gerçekten.

ağlanacak halimize gülmek bu oluyor demekki
zamanı gelince sizde ona siyah ışığı gösterin umarım yanına kalmaz umarım kadın cinsi hani bir cins örümcek varya işi bittikten sonra dişisi erkeğini yiyor o cins bir muameleye maruz kalırlar bunun gibiler
babanızada çok geçmiş olsun nasıl kıyabiliyor evladının annesine nasıl kıyabiliyor babanız böyleyken affınıza sığınarak öküz

Darp raporu almalısın. Şu an olmasa da ilerde o rapor çok işine yarayacak boşanırken, tazminat isterken....Ailen öğrenmez merak etme Bir hastaneyeaciline bile olabilir gidip rapor al bence.

Bu arada savcılığa başvurup uzaklaştırma kararı çıkartabilirsin. Eşin olacak adam eve yaklaşamaz.

Komik diyorsunuz da hic komik değil. Evet rapor olayinda polis karisiyor.ben de aldım. İs büyüyor tabi ama bunu hak etmiş. Lutfen sessiz kalmayin.Kariyer sahibiymissiniz de.Simdi kolunu morartan yarin o kolu kirar sessiz kalirsan. Hakkin da kamu davasi acilsin da görsün bakalim kadin dövmek kadar kolaymiymis bu isler.Gitsin polise hakime anlatsin anlatabilirse.

Ya başınıza daha büyük şeyler gelirse? Daha mı iyi olacak aileniz için?
Darp raporu alın gecikmeden.

Babanız evladının acısını görmesin istiyorsunuz, hak vermek değil ama anlaşılabilir bir durum. Ama bir de şöyle bakın olaya: Siz bu darp sebebiyle Allah korusun beyin travması falan geçirseniz, size birşey olsa... Küçücük bebeğiniz annesiz kalsa, babanız çok sevdiği evladından olsa babanız ona mı daha çok üzülür şimdi mi? Bence başınıza birşey gelse babanız evladımı koruyamadım, bu raddeye gelene kadar göremedim diye kahrolur. Hasta olduğu için daha da isyan eder gücüm yetmedi diye. Ona bunu yaşatmaya ne hakkınız var?

Şimdiki süreci doğru yönetirseniz babanız sandığınız kadar çok etkilenmez diye düşünüyorum. Kendisine yapılan eziyete sessiz kalmayan güçlü bir kızı olduğunu görürse gözü arkada kalmayacaktır belki de. Sizin kendinizi ve çocuğunuzu koruyabilecek yeterlilikte olduğunuzu görürse bu ona güç verir belki de. Babamı üzmek istemiyorum kılıfının arkasında daha çok onu üzecek bir duruma sebebiyet veriyor olabilirsiniz. İyi düşünün derim

Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.
artık bir dahaki darbede gözünüzü hastanede açınca babanız hiç üzülmeyecektir eminim kızı hastalığının arkasına sığınıp dayak yediği için.

çevreniz de bu kadar şiddete rağmen "yuvasını dişi kuş korur" felsefine sahip, kariyerli bir kadını överek göklere çıkaracaktır.

ya o değil de,
bu bahaneler eğitimi, mesleği, kimsesi olmayan kadınların tekelinde değil miydi?
ha bir de "napayım kocamı çok seviyorum"cular vardı.

zaten en cok dayak yıyenler okumus kadınlarmıs , soyleyenemıyor tabı buna ragmen en bas sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…