Bu da oldu..beyaz ışığı gördüm

Gercekten caresiz olan, gidecek yeri olmayan, ailesi arkasinda durmayan, parasiz,issiz,MECBUR bir kadin bunlari yazdigi zaman; yapacak yorum da, soyleyecek soz de bulamiyorum. İcim aciyor, lanet ediyorum. !!
Ama sizin gibi bir kadin bunlari yazinca, aklimdan tek bir cumle geciyor, " Herkes hak ettigi hayati yasar " !!! siz bunu mu hak ediyorsunuz?? Bence hak etmiyorsunuz. Adiniza cok uzuldum, kiziniz icin de uzgunum.. gidip bir yuzunuzu yikayin, kendinize gelin lutfen..

Ben de 1 kere dayak yemiştim ama dayakta atmıştım. 3'e karşı 2 kişiydik. Karşıdakilerin hepsi erkekti. Yumruk yumruğa girdik ağız burun dağıttım, ama ben de yumruk yedim tabi, iki gözüm mor gezdim güneş gözlükleriyle. Bana vuracak erkek ölmeyi göze alacak durmam yani, ya ben ya o ölür. İşte bu eğitim değil deli cesareti. Kişinin içinden gelecek böyle şeyler. Hem yumruk yumruğa girişirim hem boşanırım sonrasında sağ kalırsak. Ama dediğim gibi kendine güven, aman şöyle kadın olduğumdan değil deli cesareti var bende, mantık uçup gidiyor.
Sana da geçmiş olsun diyorum, keşke sen de dövseydin biraz onu.

Hani diyorsun ya darp raporu alamam herkesi taniyorum utaniyorum elalem ne der
Heh yarin kafana veya vucuduna aldigin bir darbe sonucu sakat kalir uzun sure yatar hatta yatalak bile kalabilirsin o zaman iste o elalem kapindan gecmeyecek 2 sn vah vah deyip normal hayatlarina donecekler umurlarinda bile olmayacaksin
Belkide o cok sevdigin ana baban altindan almak zorunda kalacak hersey ölum degil koca dayagindan olmeyip bin beter olanida var bunlarida dusun
Bosanmayi dusunmuyorsan da cok pasif ol herseye tamam kocacim de dayagi yeme bari
Buraya insanlar ne yazsinlar caydirici birsey dene diyorlar bebegin var diyorlar bunuda ya darp raporunu alirsin ya evden uzaklastirirsin ya polise gidersin adama bunun tekrarinda isin cigrindan cikacagi sinyalini verirsin
E sen hicbirini yapmak istemiyorsun kim ne desin
Allah babana sifalar versin insallah

önce baba sonra okul bahane oldu konu sahibi boşanmak gibi bir amacın yok ve olmayacak

geçmiş olsun
Haklisiniz galiba cesaret edemiyorum. çok korkuyorum ama neyden korktugumu bile bilmiyorum. olacaklari kaldıracak guce sahip degilim sanirim. devam edecek gucum zaten yok. ne boktan bi hayat. peki yerimde olsaniz ne yaparsiniz? ben hic konusmayayim kuseyim diye dusunmustum. doktora bitince bosanirim hem babam iyilesir hem benim cocuguma bakacak kimse yok ki ailem baska sehirde burda kv bakiyo. yine mi bahanelere siginiyorum. ne yapicam ne yapayim simdi su an yola mi cikayim herseyi birakip

Sen hala ışıktan mi bahsediyorsun yarın obur gün mezardaki ışık görünmez insallah

Ben dayak kısmından ziyade çocuğa üzüldüm ya. Madem doktora yapacaktınız çocuğu erteleseydiniz. Hadi çocuk kazara oldu diyelim doktorayı erteleyin. İnsan çocuğunu 8 saat aç bırakır mı?. Ya da bir inat uğruna o kadar ağlatır mı... uyku eğitimi nasıl veriliyor o kadar küçük bebeğe onu da ayrıca merak ettim. ay inanılmaz üzüldüm yaa...

Dayak kısmını desteklediğim için değil koskoca insansınız eğitimlisiniz diye üzülemedim...

boşanırdım.

eşin kokuttu beni çocuğa bile zarar verecek gibi.

peki o şimdi nerede ne yapıyor?

Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.
Bence babanız, kızının sırf kendisinin üzülmemesi için dayak yiyip susup oturmasına daha çok üzülür hatta yıkılır

Ben bebeginizin ciglik cigliga aglamasina cok uzuldum.esinizin sinirli ve ofke kontrolu olmadigini bildiginiz halde niye bu kadar ustune gittiniz..bir kere erkekler bebeklerin aglamalarina sabredemezler strese girerler.ben o durumda bebegimi esimden coktan alir ilgilenirdim.adamida bosuna strese sokmazdim.onu bunu gectim bebek bundan sonra en ufak bir ses yukselmesinde sicriycak.en kisa zamanda cocugunuzun ruh sagligini iyilestirmek icin mutlu edin ilgilenin her zamankinden daha fazla sefkat gosterin bebeginize.siz Allahin emanetine boylemi bakiyorsunuz.esinizin yaptiklari zaten cok kotu cok yanlis cok ayip zaten o tartisilmaz.
Ama tavsiyem.. sinirli ofke kontrolu adamla gergingen ustune gidilmez sakin olunur asla inatlasilmaz.bebeginiz icin bunu yapmalisiniz yavrucaga cok uzuldum.tamammi kardesim..

Gülmek mi?? O masum bebeğin ilerde daha nelere şahit olabileceğini şöyle bir düşündüm de. Kahroldum Adam bildiğin ölümüne dalmış. Bebeğine rağmen..

Sorduğunuz için, cvp vereyim yerinizde olsam ben bir dakika durmam o hayvan koca ile, ayrca babanızın durumu nu bahane ediyorsunuz sanki adam bilse, bu durumu eminim üzüntüden çok sizi kurtarmak,için paralar kendini dayak yemeniz tabiki çok kötü ama ben asıl,evladınıza çok çok üzüldüm madem eğitiminiz var erteleseydiniz bebeği hadi, oldu o zaman eğitiminize ara verseydiniz 8 saat nasıl aç bıraktınız çocuğunuzu, gerçekten çok şaşkınım

Hem bu kadar inat ediyorsunuz hem dayak yıyorsunuz hem de hala boşanmamak için babamdı annemdi okuldu suydu buydu sayıyorsunuz.

Ya ben anlamıyorum bu tarz sorunlar yaşayan insanlar buraya yazıp üyelerden fikir istiyorlar,akıl danışıyorlar.Yazarken düşünemiyor musunuz buradaki ınsanların %99 u işin içinde şiddet varsa kesinlikle boşan diyecekler.Bunu göze alamayacaksanız neyin fikrini almak için yazıyorsunuz.Babanın sızı yuzunuz gozunuz mosmor görse daha mı az üzülür ?

Ama hiç birini yapamayacaksınız da; "buraya içimde kalmasın anlatmak paylaşmak istedim sadece boşanamam" notuyla yazsanız daha iyi olur.

Şimdi babanızı bahane ediyorsunuz sonra doktora sonra bebeğim diyeceksiniz ve boşanmayacaksınız asla.
Babasını bu kadar düşünen bi kadın kendine verilen onca değeri bile bile şiddet uygulamasına rağmen nasıl o evde durur?
Bebeğini bu kadar düşünen bi kadın çocuk yerde ağlarken hayır sen uyutacaksın diye nasıl inatlaşır.
Bahane yani.İnanın durumunuza çok üzüldüm ama bahaneleriniz sizin bunlar.Sadece kendinizi düşünüyorsunuz aslında.
Bu kadar eğitimli bi kadının durumu bu da benim imtihanım diyerek basite indirgemesi bu durumu çekecek olmasına işaret zaten.
Vah kızınıza...

Yapacak bir şey şuan için olmayabilir aileni düşündüğün için. Ama asla affetme uygun zamank bekle ve gerekeni yap. Bu hayat senin ve bir kez geliyorsun.

oooo maasın var isin var ne isin var o adamla cnm herseyi ailen bilcek diye bisey yok al cocgu git ailenin yanına takıl esindede de ben biraz uzak kalmak istiyorum o sıradada ac davayaı inana ana babada kurtarmıyo insanı sen bi anan babasın bence kendini düsün

baban senin kocanın elinde kum torbasına döndüğünü bilse daha mı mutlu olacak? boşanmanın üzüntü veren tarafı ne? neden üzülsün yahu. al babanı karşına de ki böyle böyle baba , bilirim benim üzülmeme hiç dayanamazsın , ben bu evlilikte mutlu değilim bitirirsem çok mutlu olacağım, sen ne dersin?

büyük ihtimalle bebeğin var biraz daha sabret dene yuvanı yıkma diyecek, sen de söylersin o zaman iş şiddete doğru gidiyor , kötü şeyler yaşanmadan bitsin istiyorum diye...

boşan yaaa... bak sen de annesin.. ister miydin yavrunu elin ayısı kum torbasına çevirsin! hangisi seni daha mutlu ederdi? öyle bir öküzden boşanması mı yoksa yuvam yıkılmasın diye evliliğini devam ettirmesi mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…