Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Bir araştırma vardı iyi eğitimliler daha çok şiddet uyguluyormuşOncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
Hani şu meşhur laf var ya beyaz ışığı gördüm diye size yemin ederim gördüm onu. meger gercekten varmis boyle bir sey. dün esimle kavga ettik. hayatimda ilk defa dayak yedim. kafama öyle bir yumruk vurdu ki beynimde simsekler cakti beyaz bir ışık gördüm. Gulebilirsiniz bence de cok komik. kafayi yedim dayagin etkisiyle sanirim. bunu yaşamış olduguma hala inanamiyorum. su an yumruk yediğim bolge hala cok ağrıyor basim zonkluyor resmen. kolum mosmor.
Olur da bir gün tokat atarsa asla affetmem bosanirim derdim. su an ise oylece oturuyorum mal gibi. ona mecbur oldugum için degil. canimi sikacak sacma sapan yorumlari onlemek icin belirteyim babam bugün 5. doz kemoterapisini aldi ve bu hayatta en deger verdigim kisidir bir damla gozyasima dayanamaz o benim. su an ciddi saglik sorunlari var ve sirf ben uzulmsyeyim diye sakliyor benden, annem herseyi kafasina takan babama uzuntusunden cokmus durumda. ben ise su an ucretsiz izindeyim.
Emzirdiim icin parol icebildim sadece ama basim ciddi zonkluyor. cok utanc verici. ben kariyer sahibi bir insanim. Koca denen adamin da benim de egitim durumumuz tr ortalamasinin üstünde. demek ki neymis okumakla da olmuyormus.
Gurursuz gibi hala evde durmak cok zoruma gidiyor ama yapacak bir sey yok sanirim bu da benim imtihanim.
Sana vuran elleri kırılsın inşNeyi kastetdiginizi anlamadim. gizli kapakli isler yok ikimizde de. aldatma, icki kumar virt zirt ne bilim akliniza ne gelirse. esim cok sinirli ve ofke kontrolu yok. ben de susup oturmuyorum inatciyim.
Dun gece ki olay ise sabahtan alışverişe gittik mutlu mesut geldik aksam bebegimi uyuttum. pc yi actim telefonun da interneti actim gun boyu bakamamistim bir video gordum ona bakiyordum esim geldi bu pc niye acik dedi ders calisxam dedim musriflik ediyosun calismiyorsun telefonla ugrasiyorsun kapatsana diye kizmaya basladi. bende bağırma cocugu uyandircaksin derken uyandi zaten. sen uyandirdin sen uyutacaksin dedim gitti aradan on dk gecti baktım cocugu ayaginda salliyo uyumamis bende dedim ki ben onu bir haftadır sallamiyorum uyku egitimi veriyorum sallamadan uyut dedim bu da kendin uyut ben yapamiyorum dedi zaten bakimi ile ilgili sorumluluk almiyor. bende isi inada bindirdim sen uyutacaksin diye. once bebegi calisma odasina getirdi yere koydu uyut dedi kiz agladi ben yinede bakmadim. bu iyice delirdi yatak odasina gidiyo uyutmaya calisiyo 3 dk sabredemiyo aglayinca stres olup bana geliyo uyut diye once guzel guzel soyledi sonra kafama vuruyo sacimi cekiyo ben hep kayitsiz kaldim en son cocugun yaninda cok kotu bagirdi uyut su cocugu diye yavrum korkudan ciglik cigliya aglayinca bende bagirdim komsulara rezil oluyoruz diye delirdi ( komsu dedigi babasigil) yumrugu o zaman yedim yere dustum. sonra kizim oyle bagirdi ki asilarda boyle aglamamisti cok korktu kalktim hemen emzirdim icini ceke ceke yarim saat agladi kuzum. bense aglayamadim bile. beynim uyustu. kızı uyutup bende yaninda uyudum. sabah da hic konusmadim. olay bu
inanır mısın seni çok iyi anlıyorummmOncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
Hani şu meşhur laf var ya beyaz ışığı gördüm diye size yemin ederim gördüm onu. meger gercekten varmis boyle bir sey. dün esimle kavga ettik. hayatimda ilk defa dayak yedim. kafama öyle bir yumruk vurdu ki beynimde simsekler cakti beyaz bir ışık gördüm. Gulebilirsiniz bence de cok komik. kafayi yedim dayagin etkisiyle sanirim. bunu yaşamış olduguma hala inanamiyorum. su an yumruk yediğim bolge hala cok ağrıyor basim zonkluyor resmen. kolum mosmor.
Olur da bir gün tokat atarsa asla affetmem bosanirim derdim. su an ise oylece oturuyorum mal gibi. ona mecbur oldugum için degil. canimi sikacak sacma sapan yorumlari onlemek icin belirteyim babam bugün 5. doz kemoterapisini aldi ve bu hayatta en deger verdigim kisidir bir damla gozyasima dayanamaz o benim. su an ciddi saglik sorunlari var ve sirf ben uzulmsyeyim diye sakliyor benden, annem herseyi kafasina takan babama uzuntusunden cokmus durumda. ben ise su an ucretsiz izindeyim.
Emzirdiim icin parol icebildim sadece ama basim ciddi zonkluyor. cok utanc verici. ben kariyer sahibi bir insanim. Koca denen adamin da benim de egitim durumumuz tr ortalamasinin üstünde. demek ki neymis okumakla da olmuyormus.
Gurursuz gibi hala evde durmak cok zoruma gidiyor ama yapacak bir sey yok sanirim bu da benim imtihanim.
toplum dediğimiz kitle değişkendir. evlenen kadın boşanamaz, kefeniyle çıkardı. şimdi ise boşanmaların arttığı konuşuluyor.Çözüm toplumun algisını değiştirmek ama bizim toplumun algisi değişmez bu konuda boşanmak ayıp,nişan atmak ayıp,dul kalmak kötü el alem ne der kafası çok yaygın ben bile boşanma sürecine girince neler düşündüm şu an tekrar deniyoruz eşimle ama kafamda şu var bu kez de bazı şeyler istediğim gibi gitmezse bir dakka dusunmeyecegim çünkü bu hayatın tekrarı yok iyi yaşamak lazim
eğitimin dahi kazandıramadığı özgüveni başka ne kazandırır acaba?Okumanin, meslek sahibi olnanin, calismanin karsisinda degilim ben. Eğitim, iş bunlar bir basamaktır. Ama ozguvenli, cesaretli değilsek ve o basamağı kullanmayi bilmiyorsak, basamagin olmasi koca bir hiçtir. Köle gibi calisip maaş kartı kocasinda duranlar var.
eğitimin dahi kazandıramadığı özgüveni başka ne kazandırır acaba?
Canim hemen darp raporu al. bugun icin olmasa bile yarin senin ve yavrun icin.Oncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
İlerde boşanacak olursam derken ne kadar ilerde ?Aslinda aklima geldi ama beni neyin bekledigini bilmedigim icin. gitsem hastaneye darp raporu icin inanirlar mi bana verirler mi? polis girer mi isin icine acaba. ilerde bosanacak olursam elimde dursun istiyorum ama su an da ortalik karissin istemiyorum.
Ailem bir sorun oldugunu anlar. akademisyenim calismiyorum ama ogrenciligim devam ediyor su an doktora yapiyorum ve dersler cok yogun sadece tatillerde gidiyorum aileme. ayrica cok emek verdim cocugumu birakip derse gittim kac aydir ben yokken 8 saat ac beni bekledi cocugum biberon almiyor cunku. kalirsam donemim uzar daha fazla ayri kalirim bebegimden, birakayim desem isimden olurum oyp liyim çünkü.
Darp raporunu almak istiyorum ama polis isin icine girerse kötü olur. ayrica hastanelerde cok tanidigim var utaniyorum duyulsun istemiyorum gururuma yediremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?