Bu da oldu..beyaz ışığı gördüm

Bir araştırma vardı iyi eğitimliler daha çok şiddet uyguluyormuş
Çok üzüldüm geçmiş olsun

Sana vuran elleri kırılsın inş

Bir aile evladını niye okutur kimseye muhtaç olmasın kimseye boyun eğmesin diye olurda bize bişi olursa dimdik ayakta dursun diye bence dayak yiyen insanlar bunu unutuyor o zaman ben napayim o diplomayi napayim o eşi sizin kendinize faydanız yok.Önce ben deyip kendinizle beraber evladınızı kurtarın. Tedavi olsada şiddet egitimene meyilli bir kisi ufacık bir olay bile tetikleyip siddet gösteriyor. Bugün size yarın cocuğunuza...

inanır mısın seni çok iyi anlıyorummm

babanız hasta anneniz dertli zaten arkanızda sağlam bir destek olmayışından alıyor bu cesareti muhtemelen. uzatmayın derim

Darp raporunda , morluk , iz v.s şart değil artık. Tek bir tokatla alınabiliyor darp raporu.

Bırakın polis girerse girsin işin içine. Aileniz duymaz merak etmeyin. Ama bu insan dışı davranışa susarsaniz , işte o zaman çok yipranirsiniz.
Bu insan musvettesi pişkinlesir , haddini daha da aşar . Ve bunun tek sorumlusu siz olursunuz.

toplum dediğimiz kitle değişkendir. evlenen kadın boşanamaz, kefeniyle çıkardı. şimdi ise boşanmaların arttığı konuşuluyor.
dedikodu asla bitmez. korkularımız bitmedikçe sorunlar da bitmez.

eğitimin dahi kazandıramadığı özgüveni başka ne kazandırır acaba?

Mutlaka rapor alman gerek şimdi değilse bile belki gün gelir lazım olur.

Bigün bende düşüp başımi beton basamak köşeye vurmuştum, ve ben siyah karenin içinde yıldızlar görmüstüm

baban senin boşanmana değil dayak yemene üzülür. yok duyulur edilir diye polise hastaneye de gitmiyorsun. dayak yemek utanılacak birşeymiş gibi. yok okulda dersim var yok bebeğim var. senin boşanmaya niyetin yokki. herşeyin bir bahane. bir kere dayak yiyen ikiyi de yer üçüde, hemde çocuğunun önünde. üzülmek istiyorum ama daha çok sinirleniyorum.

eğitimin dahi kazandıramadığı özgüveni başka ne kazandırır acaba?

Aile bu özgüven konusunda birazcık etkili olabilir gibi düşünüyorum. Kız cocuklarinin uzerine cok dusuyorlar, cok baskiliyorlar isteyerek veya istemeyerek. Bir erkek kadar rahat gezip, tozabilme, hata yapma lüksüne sahip değiller. Bahsettigim sey hepten ipin ucunu salmak degil tabiki.

Canim hemen darp raporu al. bugun icin olmasa bile yarin senin ve yavrun icin.

Çok üzüldüm sizin için. Çok geçmiş olsun. Anne babanıza şimdilik söylemek istemiyorsunuz, onlar da çok zor bir dönemden geçiyorlar. Bence susmakta ve beklemekte haklısınız. Daha uygun bir zamanı kollayıp harekete geçersiniz. Şu an sakin olun.

İlerde boşanacak olursam derken ne kadar ilerde ?
Ölünce nikah düşüyor zaten.
Kendinize bunu yapmayın, aileniz bir gün onlar için sustuğunuzu öğrenir, boşanmanızdan çok daha ağır gelir. Yapmayın.

Nasil yani 8 saat bebegi ac birakmaya nasil dayandi yureginiz kac aylik bu bebek neden cocugu bakabilecek pozisyon yokken dunyaya getirdiniz yazik bebege cok uzuldum... hem esinizin gercekten sinirlerini cok zorlamissiniz tabiki izzahi yok dovmesinin ama bu kadar ustune gitmeyin ayrica cocugunuzu neden inadiniza alet ediyosunuz agladi inat ettim bakmadim Allah askina hirsinizi baskasindan cikarin bebegin ne sucu var ya ufacik melegi 8 saat ac birakip agladigi halde kocaya inat olsun bebek aglatmakta ne hic normal deyilsiniz icime oturdu resmen 8saat bebek ac birakilir mi ya

Neden acabaE="tavsancan, post: 49156664, member: 770122"]zaten en cok dayak yıyenler okumus kadınlarmıs , soyleyenemıyor tabı buna ragmen en bas sırada[/QUOTE]
Neden acaba

Neden gurursuz olasınız? sadece şartların olgunlaşmasını bekleyen akıllı bir kadınsınız bence. evli kalın demem ama kendinizi en hazır hissettiğinizde boşanİn derim

Sen başın dik, gururlu bir kadın olarak bunu yapacaksın! Çocuğun için yapacaksın. Adi herif...

babaniz kiyamadigi kizinin o dayagi yedigini farkederse asil sorun ordan sonra baslar bence bosanmaniz dayak yemeniz kadar incitmez o kocanida allah bin beter etsin

O nasil bir yumruk ya.. Allah islah etsin esinizi.. babanizada acil sifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…