- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Eşimi savunmak degol niyetim annesi yokken cok iyi. Ama evi ayırsam da eve gec gelirim annemin yanina ugrarim her aksam demisti. Annen ben yokken gelemez demisti. Naosam bilmiyorum bosanmak istiyorum ama eskiden nisanlihdim simdi de boşancam demekki kotu olan mtsznn imis diyecekler annem abim uzulecek
Boşanmalısınız yani bu da soru mu ?Ne yapmaliyim peki ? İnan bana cok seyler cektim hamileyken gün aşırı aglardim dogumdan sonra temizlik hic elini surmez 5 oda 4 balkon 2 tuvalet 3 banyo bende ve cocugum ayriyetten elime de el isi tutusturdu
Sende de bişe yapcak niyet görmedim ben.
Olsun evi ayirsin. En azinda sen rahat edersin. Hergun kaynananin yuzunu gormessin. Ogluda gitsin anasinin basini beklesinEşimi savunmak degol niyetim annesi yokken cok iyi. Ama evi ayırsam da eve gec gelirim annemin yanina ugrarim her aksam demisti. Annen ben yokken gelemez demisti. Naosam bilmiyorum bosanmak istiyorum ama eskiden nisanlihdim simdi de boşancam demekki kotu olan mtsznn imis diyecekler annem abim uzulecek
İnan bana gozum su an gormuyor aileme bile istemiyosaniz tmm diyorum ben calisirim kizimi krese veririm dedimTabi milletin ne dediği çok önemli, abin annen üzülür hemen cehenneme geri dönmelisin el alem ne der
Yarin gidicem gunduzHemen bir darp raporu alin. Elinizde olsun
butun bunlar olurken sizin tepkiniz neydi peki??Evlendiğimden beri 5 sene olur kocam bi kez disari cikarmamistir çıkaracağı zmaan annesi annemii piknige goturmuyosun esini goturuyosun diye burnumuzdan getirmisti iki saat gece giderbilmiştik. Kizimin eksigi vsr mi senin eksiğin var mi diye sormaz. İstegiyle asla disari cikarmaz bi eksik soyleyimce sonraya atar babanneme götürmez halamlsra dayimalra gitmem. Babamin mezarina bile goturmez bayram gekir ueni bisey almaz. Ve birde ben aptal ona 5 binden fazla para yedirmişimdir ayriyetten de 36 binlik altinlari verdim
resiz bildikleri için sana reva görüyorlar zaten tüm bunları14 yasimdan 21 yasima kadar calistim bbam yoktu amcam basimi demirlere duvarlara vurdu ictikce. Anneme vurdu benimle annemin pesine düştü silahla gecenin ikisi karanlik yikik bi eve girdik. Yasamwdigim bisey kalmadi desem yeri unutmak istiyorum. Diyorum ya sogudum buz gibi iicm canim yanmiyo bosanmak istiyroum ama ailem benim elimi bagliyo ne annesini ne onu gormek istemiyorum sevemiyorum artik ayni yataga giriyoruz ama ben uzak durmaya calisiyorum. O ise her zaman konularin üstünü kapatip birlikte olmaya bakar. Annrmle iyi gecin onun odasının camini da sil. Asagiyi temizledin mi
Semin sesin cikmiyor diye daha cok ustune gelirler. Gitsin bekar oglunu evlendirsin onda kalsinİnan bana gozum su an gormuyor aileme bile istemiyosaniz tmm diyorum ben calisirim kizimi krese veririm dedim
çocuk diyorum çocuk????
çocuğundan bahsediyorum. çocuğunun bu tokatlardan nasibini almasını bırak o görüntüye maruz kalması ne demek haberin var mi?
Zaten zavallı kızının hayatınu o ailede düşünemiyorumİnan bana gozum su an gormuyor aileme bile istemiyosaniz tmm diyorum ben calisirim kizimi krese veririm dedim
Her zama esime soylerdim soylenirdim her zaman ama o takmazdi kendimi paraladim aglsdim ve o bana ne dedi biliyo musunbutun bunlar olurken sizin tepkiniz neydi peki??
Delirdim psikolojim bozuldu biliyo musun cocugum baba gel gel dede git gel su ve bi kac hayvan sesi çıkarmaktan baska bisey yapmiyo cok akilli ama konusmuyor baska. İceriden neler cektim keske bunu hamileyken yapsaydim cocugum evet ama esimle konusmayinca ona puskuremiyorum anliyo musun ? Derdim tokat degil ev değil esim de değil derdim çocuğum zaten. Konusmuyor ve esim ilgilenmiyor kendimi gectim ben zaten. Çocuk doktoruna goturelim dedigimde de celalleniyor bende istiyorum boşanmayı ama çocuğum kıymetsiz babasindan eksik kalmadin istiyorum neden cubku yenilen Pehlivan güreşe doymazmis
Çaresiz
daha hala nasıl ayrı ev olursa düzelir diyebiliyorsun peki?
ben sen ve senin gibi kadınları anlamıyorum hadi sizin psikolojiniz bozuk, etrafınızda yol gösteren, yardim eden bir tane mi akli başında akrabanız, yakininiz yok?
senin dusuncelerin sağlıklı degil, hemen darp raporu al davanı ac. O kaynana denen şahsa da tazminat davası ac.
lütfen mantıklı düşün kendine gel. çocuğunu düşün.
surekli soylenerek bir sey duzelmiyorsa duzelmeyecek demektir sizin hataniz duzelmesini beklemek olmus aslinda coktan o ortami terk etmeniz gerekiyordu ama yapmadiginiz icin size tokat atma cesaretinide gostermisler cunku pasif kalmissiniz hepHer zama esime soylerdim soylenirdim her zaman ama o takmazdi kendimi paraladim aglsdim ve o bana ne dedi biliyo musun
Aglama bak kalkar giderim dedi. Umursamaz bencil herifin teki. Tek derdi zengin olmak koye yerlesmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?