Bu defa bitti..

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
Zaten belliydi birgun son bulacagi ama ben kabullenmek istemiyordum.
Evlilik iki tarafli bir is
Tek basima onca fedakarlik yaptim ama yinede olmadi,3 gun once aksam yine olay cikardi evi terketmek istedi ailem geldi olaylarin uzerine bagiris cagiris babam vurdu ona ve defolup gitti.
2,5 senemi verdim ona
Maddi manevi hep yardimci oldum ama yetemedim iste
Yine para yuzunden ayrilmak istedi tek bi esyasini dahi almadan gitti...

Ne denir boyle durumlarda bilemedim ki.
Bosanma konusu konusuldu mu?
Yine para yuzunden demissiniz, anlayamadim, eski konulariniza da bakamadim.
İnsallah hakkinizda hayirlisi olsun.

Psra yuzunden derken sizdenmi para istedi anlamadim orayi eski konulara da baktim ama bisey bulamadim..

canım umarım hakkında hayırlısı neyse o olur. evliliği kurtarmak önemli ama o iş tek başına olmuyor. kendini daha fazla yıpratma. herşey daha güzel olacak

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Ne oldu tam olarak?

Allah yardimcin olsun .. ne soyleyeyim bilemedim.. her kavgada evi terk ediyor mu esin?
O adam borsa bagimlisiydi evlendigimiz gunden ber hep borcu vardi.
Ben ailem onun ailesi hep para verdik borclarini bitirsin diye..
7 aylik evliyken bosanma karari aldim baba evine geldim,3 ay ayri kaldik
Sonra sozler yeminler babamin israriyla ve onun ailesinin israriyla baristik ama olmadi hic degismedi.hatta daha kotu biri oldu..
Persembe aksami para istedi yok deyincede olay cikarmak istedi buna firsat vermeyincede evi terkedecegini bosanacagini soyledi..
Babamlar geldi iste..

Evet kendisi uzun uzun bosanma konusmasi yapti benimle
Planlamisti yani

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Ne oldu tam olarak?

Allah yardimcin olsun .. ne soyleyeyim bilemedim.. her kavgada evi terk ediyor mu esin?
O adam borsa bagimlisiydi evlendigimiz gunden ber hep borcu vardi.
Ben ailem onun ailesi hep para verdik borclarini bitirsin diye..
7 aylik evliyken bosanma karari aldim baba evine geldim,3 ay ayri kaldik
Sonra sozler yeminler babamin israriyla ve onun ailesinin israriyla baristik ama olmadi hic degismedi.hatta daha kotu biri oldu..
Persembe aksami para istedi yok deyincede olay cikarmak istedi buna firsat vermeyincede evi terkedecegini bosanacagini soyledi..
Babamlar geldi iste..

Evet kendisi uzun uzun bosanma konusmasi yapti benimle
Planlamisti yani

sen seviyor musun esini?
elinden geleni yapmissin bence..
bosanir yada bosanmazsin senin kararin tabi..
ama onun artilarini ve eksilerini dusun artilari daha coksa biraz daha mucadele et derim fakat eksileri coksa yapacak bisey kalmamistir bana gore...

Tek bi artisi yok
Nefret ediyorum ondan
2,5 seneye ne sikintilar sigdirdi bi bilseniz
Kumar,hakaret,yalan,dayak,kufur,dolandiricilik ne deseniz vardi.
1 sene once borcunu hala odedigim arabami benden habersiz satti sozde
Devri hala bende adamlar kapimami dayanmadi neler olmadi ki
Araba hala ortada yok
Devrini vermedim diye terketti seni bosadim dedi yine
Hala uzerime kredi borclari var

borsa bağımlısı sizden para istiyor yok deyince kavga ediyor pardon parayı tuvalette mi üretiyordunuz derdi neymiş borsa olduğundan emin misiniz uyuşturucu bağımlısı gibi bi tavır sergilemiş babanızın tokatı cuk diye oturmuş bir an evvel kurtulmanız dileğimle...

Babanın eşine vurması, kaynananın sana vurmasıyla aynı eşdeğer.
Adam gururluysa dönmesin zaten.

Eminim bugun olan bisey degil evlendigimizden beri biliordum duzelir dedim ama olmadi..
Bu defa vermeyi reddettim diye ayrilmak istedi.bende cok yoruldum zaten

Babanın eşine vurması, kaynananın sana vurmasıyla aynı eşdeğer.
Adam gururluysa dönmesin zaten.
Gurusuzun tekiydi
Donemez zaten artik hem korkar hemde bu defa sonsuza kadar bitti
Avukata verecegim bu hafta

Eminim bugun olan bisey degil evlendigimizden beri biliordum duzelir dedim ama olmadi..
Bu defa vermeyi reddettim diye ayrilmak istedi.bende cok yoruldum zaten
çok beklemişsiniz ama yuva kolay kurulmuyor,bence de defolup gitmesi sizin için iyi olmuş karşınıza adam gibi bir adam çıkar ileride boşandığınız için şükredersiniz..

sence gururlu bi tipe benziyor mu bak konu sahibinin açıklamasına

Gurusuzun tekiydi
Donemez zaten artik hem korkar hemde bu defa sonsuza kadar bitti
Avukata verecegim bu hafta

Ne olursa olsun koskoca adama vurmak nedir yahu? Burada kaynana geline vursa yerden yere vurursunuz.
Konu sahibi eşin zaten haksız boşanmakla sen sonuna kadar haklısın. Benim tepki gösterdiğim babanın vurması. Şiddete hepimiz karşıyız koskoca adama el kaldırmak nedir?
Baban diye saygı gösterip karşılık vermeyip çıkmış gitmiş, bu çok aşağılayıcı bir durum.

çok beklemişsiniz ama yuva kolay kurulmuyor,bence de defolup gitmesi sizin için iyi olmuş karşınıza adam gibi bir adam çıkar ileride boşandığınız için şükredersiniz..
Cok bekledim cocuk bile istedim tedaviler gordum cocuk olursa degisir belki diye hep cirpindim ama olmadi

para diye karısının üstüne olay çıkaran adama tokat dahi az kalmış çirkef çaçaron bir gelinle başedemeyen kaynanada tokadı bassa gözümde helal olsun abladır..
tabi tek tokatla dahi hakeden şiddetine de karşıysan bilemem,saygı duyarım,ben karşı değilim ondan belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…