- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
Zaten belliydi birgun son bulacagi ama ben kabullenmek istemiyordum.
Evlilik iki tarafli bir is
Tek basima onca fedakarlik yaptim ama yinede olmadi,3 gun once aksam yine olay cikardi evi terketmek istedi ailem geldi olaylarin uzerine bagiris cagiris babam vurdu ona ve defolup gitti.
2,5 senemi verdim ona
Maddi manevi hep yardimci oldum ama yetemedim iste
Yine para yuzunden ayrilmak istedi tek bi esyasini dahi almadan gitti...
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Ne oldu tam olarak?
O adam borsa bagimlisiydi evlendigimiz gunden ber hep borcu vardi.Allah yardimcin olsun .. ne soyleyeyim bilemedim.. her kavgada evi terk ediyor mu esin?
Evet kendisi uzun uzun bosanma konusmasi yapti benimleNe denir boyle durumlarda bilemedim ki.
Bosanma konusu konusuldu mu?
Yine para yuzunden demissiniz, anlayamadim, eski konulariniza da bakamadim.
İnsallah hakkinizda hayirlisi olsun.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Ne oldu tam olarak?
O adam borsa bagimlisiydi evlendigimiz gunden ber hep borcu vardi.Allah yardimcin olsun .. ne soyleyeyim bilemedim.. her kavgada evi terk ediyor mu esin?
Evet kendisi uzun uzun bosanma konusmasi yapti benimleNe denir boyle durumlarda bilemedim ki.
Bosanma konusu konusuldu mu?
Yine para yuzunden demissiniz, anlayamadim, eski konulariniza da bakamadim.
İnsallah hakkinizda hayirlisi olsun.
sence gururlu bi tipe benziyor mu bak konu sahibinin açıklamasınaBabanın eşine vurması, kaynananın sana vurmasıyla aynı eşdeğer.
Adam gururluysa dönmesin zaten.
Eminim bugun olan bisey degil evlendigimizden beri biliordum duzelir dedim ama olmadi..borsa bağımlısı sizden para istiyor yok deyince kavga ediyor pardon parayı tuvalette mi üretiyordunuz derdi neymiş borsa olduğundan emin misiniz uyuşturucu bağımlısı gibi bi tavır sergilemiş babanızın tokatı cuk diye oturmuş bir an evvel kurtulmanız dileğimle...
Gurusuzun tekiydiBabanın eşine vurması, kaynananın sana vurmasıyla aynı eşdeğer.
Adam gururluysa dönmesin zaten.
çok beklemişsiniz ama yuva kolay kurulmuyor,bence de defolup gitmesi sizin için iyi olmuş karşınıza adam gibi bir adam çıkar ileride boşandığınız için şükredersiniz..Eminim bugun olan bisey degil evlendigimizden beri biliordum duzelir dedim ama olmadi..
Bu defa vermeyi reddettim diye ayrilmak istedi.bende cok yoruldum zaten
sence gururlu bi tipe benziyor mu bak konu sahibinin açıklamasına
Gurusuzun tekiydi
Donemez zaten artik hem korkar hemde bu defa sonsuza kadar bitti
Avukata verecegim bu hafta
Cok bekledim cocuk bile istedim tedaviler gordum cocuk olursa degisir belki diye hep cirpindim ama olmadiçok beklemişsiniz ama yuva kolay kurulmuyor,bence de defolup gitmesi sizin için iyi olmuş karşınıza adam gibi bir adam çıkar ileride boşandığınız için şükredersiniz..
para diye karısının üstüne olay çıkaran adama tokat dahi az kalmış çirkef çaçaron bir gelinle başedemeyen kaynanada tokadı bassa gözümde helal olsun abladır..Ne olursa olsun koskoca adama vurmak nedir yahu? Burada kaynana geline vursa yerden yere vurursunuz.
Konu sahibi eşin zaten haksız boşanmakla sen sonuna kadar haklısın. Benim tepki gösterdiğim babanın vurması. Şiddete hepimiz karşıyız koskoca adama el kaldırmak nedir?
Baban diye saygı gösterip karşılık vermeyip çıkmış gitmiş, bu çok aşağılayıcı bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?