- 10 Ekim 2014
- 32.733
- 147.302
- 798
- Konu Sahibi deniz_1988
-
Evet kotu bi durum ama kiza dayakta atmiş onun yerine saysin az bile yapmişBabanın eşine vurması, kaynananın sana vurmasıyla aynı eşdeğer.
Adam gururluysa dönmesin zaten.
Trafik cezalarını siz ödemek zorunda kalırsınız arabanın.Tek bi artisi yok
Nefret ediyorum ondan
2,5 seneye ne sikintilar sigdirdi bi bilseniz
Kumar,hakaret,yalan,dayak,kufur,dolandiricilik ne deseniz vardi.
1 sene once borcunu hala odedigim arabami benden habersiz satti sozde
Devri hala bende adamlar kapimami dayanmadi neler olmadi ki
Araba hala ortada yok
Devrini vermedim diye terketti seni bosadim dedi yine
Hala uzerime kredi borclari var
Aaa ben eşinin konu sahibine dayak attığını bilmiyordum gözümden kaçmış o zaman, tüm düşüncelerim tersine döndü tamamen!Evet kotu bi durum ama kiza dayakta atmiş onun yerine saysin az bile yapmiş
Kizini kollamak ne zamandir ayip oldu ? Benim de kizim var. oyle kocasi olsa turlu eziyet etse kizima, o adama tokat deyil ayagimin altina alir bir guzel doverdim. Babasiyla yasama mi ? Adamcagiz evini vermis evin faturalarini da odemis bugune kadar kizi icin.Baban kocani dovmus tabii ki bitmis bu sefer net olarak. Baban genel olarak siddete boyle egilimliyse onunla da ayni evde yasama kendi evinde tek yasa bari
Kocanin tutulacak dali yokmus da babanin yaptigi da hic olmamis
Siz gerçekten çok genç bir bayansınız. Eviniz varmış, maddi açıdan sıkıntınız yok, çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ne mutlu size ki ayrılma kararını verecek durumdasınız, bu adama muhtaç değilsiniz. Tüm aşağılamalara rağmen kocasını bırakamayan ne çok kadınımız var. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın hiçbir acı kalıcı değil. Çocuğunuzun olmaması bile sizin için bir hayırdır belki. Sizi siz olduğunuz için seven ve el üzerinde tutan bir adamla olmanızı yürekten dilerim. Öyle güzel şeyler yaşayın ki, tüm bu acılarınız geçsin gitsin. Yeni bir hayat sizi bekliyor. Mutlu olun...
evet çok şükür ki güzel bir evim kurulu düzenim varKizini kollamak ne zamandir ayip oldu ? Benim de kizim var. oyle kocasi olsa turlu eziyet etse kizima, o adama tokat deyil ayagimin altina alir bir guzel doverdim. Babasiyla yasama mi ? Adamcagiz evini vermis evin faturalarini da odemis bugune kadar kizi icin.
evet çok şükür ki güzel bir evim kurulu düzenim var
Ailemle yaşamayı düşünmüyorum evim olduğu için
işimede devam edeceğim
2,5 sene durmadan sömüren,hakaret eden bir adamdan kurtulduğum için mutluyum da ama yinede zor bir süreç
şu borç işi canımı çok sıkıyor
defolup gitti bari şereflice gitseydi borçlarımı üzerime yıkmadan
borsada tekrar battığını düşünüyorum
yoksa böyle sessiz sedasız gitmeye kalkmazdı
olay çıkarırdı sonra aileler bi şekilde öderdi çünkü hep böyle oldu.
Yeni bir hayata başlamak gözümü korkutuyor birazda
Hakkımda hayırlısı olsun keşke zaman su gibi geçse
Babanın eşine vurması, kaynananın sana vurmasıyla aynı eşdeğer.
Adam gururluysa dönmesin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?