- 9 Mart 2011
- 12.087
- 9.819
- 448
- Konu Sahibi deniz_1988
-
Şansınız bahtınız açık olsun. Umarım başarırsınız.çok çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık
kesinlikle size katılıyorum
düğün altınları krediler herşey gitti o karaktersize
ama sonuna kadar herşeyi almaya çalışacağım teşekkürler
bunlar öyle adi insanlardır ki bizler iyi niyetimizle evliliğimizi yuvamızı yıkmayalım bir umut düzelir diye mücadele ederken onlar bunu görmek istemiyorlar bildiğini okuyorlar...evet uhde abla sen söylemiştin bense hem direndim ama olmadı
böyle insanlar da varmış dedirtti
bırakmadı kumarı kumar için yuvasını yıktı
arabayı evlenmeden oncemı almıstın ?karakola şikayet ettim aylar önce ama işlem yapmadılar arabayı eşiniz satmış size düşen devrini vermek dediler
arabama ikimizin ortak malıymış falan
Zaten belliydi birgun son bulacagi ama ben kabullenmek istemiyordum.
Evlilik iki tarafli bir is
Tek basima onca fedakarlik yaptim ama yinede olmadi,3 gun once aksam yine olay cikardi evi terketmek istedi ailem geldi olaylarin uzerine bagiris cagiris babam vurdu ona ve defolup gitti.
2,5 senemi verdim ona
Maddi manevi hep yardimci oldum ama yetemedim iste
Yine para yuzunden ayrilmak istedi tek bi esyasini dahi almadan gitti...
DENİZCİM senin konularını biliyorumZaten belliydi birgun son bulacagi ama ben kabullenmek istemiyordum.
Evlilik iki tarafli bir is
Tek basima onca fedakarlik yaptim ama yinede olmadi,3 gun once aksam yine olay cikardi evi terketmek istedi ailem geldi olaylarin uzerine bagiris cagiris babam vurdu ona ve defolup gitti.
2,5 senemi verdim ona
Maddi manevi hep yardimci oldum ama yetemedim iste
Yine para yuzunden ayrilmak istedi tek bi esyasini dahi almadan gitti...
Kizini kollamak birini dovmek degil hanimefendi, siddet suctur bunu savunmaya calisman abes
Ne olursa olsun koskoca adama vurmak nedir yahu? Burada kaynana geline vursa yerden yere vurursunuz.
Konu sahibi eşin zaten haksız boşanmakla sen sonuna kadar haklısın. Benim tepki gösterdiğim babanın vurması. Şiddete hepimiz karşıyız koskoca adama el kaldırmak nedir?
Baban diye saygı gösterip karşılık vermeyip çıkmış gitmiş, bu çok aşağılayıcı bir durum.
Sonra ki cevaplarımda belirttim ben eşinin konu sahibini dövdüğünü bilmiyordum.Valla benim kızımı dövse damadım.
Rahat durmasa inatla. Dayak öyle değil böyle atılır diye girişirim.
Kimse kusura bakmasın.
Ben de onun oğluna şiddet gösteriyorsam mesela kv de bana vursun sorun yok.
Adaletten yanayımm..
Konu sahibi hakkınızda hayırlısı olsun.
Bazı bitişler hayırlıdır. Zor olsa da..
Ne kadar cabuk hukum veriyorsunuz daha oncede yazdim bu defa barismak soz konusu dahi olamaz tamamen bitti bi kac gune avukata giderim gerekli evraklari toparliyorumÖncelikle, sonunda ayrılma kararını telaffuz etmen yerinde olmuş.
Babanı olayların içine bu kadar katıp eşine saldırtman çok yanlış bir davranış.
Babanda değil, sende hata buluyorum. Evliliğine annen baban da olsa kimseyi karıştırmaman lazım.
Destek istemen ayrı, onları siper ederek yıpratman ayrı olaylar...
2. olarak ben senin eşinle barışacağını düşünüyorum gene de. Ve bu olaylardan en çok zarar görecek kişiler ailen olacak ne yazık ki.
Yaptıkları kavgalar ve sinir harpleriyle kalacaklar.
Şayet barıştığın zaman (umarım beni yanıltır ve boşanırsın temennim o yönde) lütfen evliliğindeki sorunları ailen de olsa bu kadar açık yaşama.
Hüküm versem amenna.Ne kadar cabuk hukum veriyorsunuz daha oncede yazdim bu defa barismak soz konusu dahi olamaz tamamen bitti bi kac gune avukata giderim gerekli evraklari toparliyorum
Bu arada yasananlar oyle basit seyler degildi tek basima altindan kalkamazdim ailem bilmeli vede mudahale etmeliydi.
Babamin ellerine saglik az bile yapti israrla bunu savunuyorum.
Siddete bende karsiyim ama bana vurduklarina saysin ilk defa tokat yedi birinden gurur olsautanirdi ama onda gurur ne gezer..
Babamla konustum bugum tekrar barsman soz konusu dahi olamaz artik,oyun mu oynuyoruz bitti bu is dedi rahatladim epey..
okudugum ve anladıgım kadarıyla sen rabbımın ona bı lutfuymussun ama o degerlendırememıs elbet zamanla anlar o kafasnı duvardan duvara vurur ama iş işden gecms olr.umarm pesını bırakır cunku baya cocugun gıbı ılgılenmıssın sen onla bı bosluga dusecegı senı cok arayacagı barız..ama eminim ki bu kararında sabıt kalırsan bıkac seneye kadar bu cektıklerının mukafatı olarak mukemmel bı hayatın olacak :)Cok bekledim cocuk bile istedim tedaviler gordum cocuk olursa degisir belki diye hep cirpindim ama olmadi
görüştüm canım haftaya dava açılacak inşallahNasil yaptin tatliw gorustun mu avukatla
hakkında hayırlısı olsun allah yardımcın olsungörüştüm canım haftaya dava açılacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?