Bu defa bitti..

HAyırdır Deniz ne oldu?
Yoktun bir süredr?

yok canım cuma günü dedim ki baba ne yapıcaz niye acele ediyorsun pazartesi salı gidersin avukata dedi ama ses seda yok anlayamıyorum insanları
Canım benim sen kendi kararlarını alabilirsin. Baban evli kalmayacak o adamla sonuçta. Bana yaptıklarına katlanamam kesinlikle boşanacağım diye diret. Ailelerin gönlüne kalsa belki barıştırırlar bile belli olmaz.
Belli yani kurtulmak istiyorsun bir an önce. Bunu çevren de anlasın, sende bittiğini görsünler.

Kizini kollamak birini dovmek degil hanimefendi, siddet suctur bunu savunmaya calisman abes

aynen katılıyorum size
dün akşam dedim zaten eğer barış derseniz intihar ederim diye babam küplere bindi onun için mi acaba inat yapıyor olmasın geciktirerek
birleşme söz konusu değil bu defa bitti

Canım hakkında hayırlısı olsun.
Süreci bildiğim için bir şey diyemedim.
Belki böyle daha hayırlıdır senin içn.
Dava açtınız mı?
açılacak ama bugün mü yarın mı belli değil
hazırlık yapıyorum işte bende
yaşadıklarımı yazıyorum falan

sızın arabanızı nasıl satabılırkı onayınız olmadan ?

sızın arabanızı nasıl satabılırkı onayınız olmadan ?
satış söz konusu değil zaten herkesi dolandırıyor işte
hem karşı tarafı kandırmış hem beni
beni parası gelecek diye onlarıda devrini yakında vereceğim diye diye
8 ay oldu işte

Tam defolu adama denk gelmişsin aman aman adamda her çirkeflik var neysa ailen arkanda , kaya gibi sağlam baban var neyine üzülüyorsun sen bu adamın bence ailecek kutlayın

artık sende hayatında yeni sayfa aç sonra tekrar evlenirsin daha kişilikli adamla
olmuyorsa olmuyor zorlamanın manası yok

aynı durumdayım abla
allah köklerini kurutsun böylelerinin
borçlar ayrı dert zaten

benım 11 sene oldu canım bitti gitti ödendi borçlar felan
sen kararlı ol hayatından çıkart at.
yeni bir sayfa aç kendine
hayat herşeye rağmen çok güzel ve yaşanmaya değer.

aynen sonuna kadar katılıyorum size
beladan kurtuluş bu tamamen

anlamıyorsunuz galiba benimde onun yanında can güvenliğim yoktu az bile ona banayaptıkları için keşke gebertseler alacaklıları
Senin onun yaninda can guvenligin yoksa devletin kolluguna basvursaydin uzaklastirma cikarttirsaydin. Baban mi ceza kesecek? Sence hos mu koca adamin dayak yemesi hadi yasayi kanunu birak? Kocan evet ise yaramaz eee ona katlanan sensin gonullu. Bosanacam deyince senin baban mi kesiyo cezayi? Hem suc hem ayip. Ben bunu anlatmaya calisiyorum. Algilayamiyorsunuz. Yapacak bi sey yok.

benım 11 sene oldu canım bitti gitti ödendi borçlar felan
sen kararlı ol hayatından çıkart at.
yeni bir sayfa aç kendine
hayat herşeye rağmen çok güzel ve yaşanmaya değer.
inşallah zaman çabuk geçer abla bende unuturum yaşanan pislikleri herşey geçer gider

evet hem borcu var hem muayenesi yok
araştırmak lazım ne yapabilirim
Polise bildiriceksiniz kayip oldugunu onlar bulurlar zaten hemen. Eljnizden geldigince atin borclari ustunuzden dugun takilarinizi talep edin mesela zaten esinizin hic bi seyi yokmus borctan baska baskada istenecek bi sey yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…