- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi deniz_1988
-
HAyırdır Deniz ne oldu?Zaten belliydi birgun son bulacagi ama ben kabullenmek istemiyordum.
Evlilik iki tarafli bir is
Tek basima onca fedakarlik yaptim ama yinede olmadi,3 gun once aksam yine olay cikardi evi terketmek istedi ailem geldi olaylarin uzerine bagiris cagiris babam vurdu ona ve defolup gitti.
2,5 senemi verdim ona
Maddi manevi hep yardimci oldum ama yetemedim iste
Yine para yuzunden ayrilmak istedi tek bi esyasini dahi almadan gitti...
boşanıyorum ipekHAyırdır Deniz ne oldu?
Yoktun bir süredr?
Canım benim sen kendi kararlarını alabilirsin. Baban evli kalmayacak o adamla sonuçta. Bana yaptıklarına katlanamam kesinlikle boşanacağım diye diret. Ailelerin gönlüne kalsa belki barıştırırlar bile belli olmaz.yok canım cuma günü dedim ki baba ne yapıcaz niye acele ediyorsun pazartesi salı gidersin avukata dedi ama ses seda yok anlayamıyorum insanları
muayenesi yokTrafik cezalarını siz ödemek zorunda kalırsınız arabanın.
Canım hakkında hayırlısı olsun.boşanıyorum ipek
sonunda kurtuluyorum çok şükür
Kizini kollamak birini dovmek degil hanimefendi, siddet suctur bunu savunmaya calisman abesKizini kollamak ne zamandir ayip oldu ? Benim de kizim var. oyle kocasi olsa turlu eziyet etse kizima, o adama tokat deyil ayagimin altina alir bir guzel doverdim. Babasiyla yasama mi ? Adamcagiz evini vermis evin faturalarini da odemis bugune kadar kizi icin.
aynen katılıyorum sizeCanım benim sen kendi kararlarını alabilirsin. Baban evli kalmayacak o adamla sonuçta. Bana yaptıklarına katlanamam kesinlikle boşanacağım diye diret. Ailelerin gönlüne kalsa belki barıştırırlar bile belli olmaz.
Belli yani kurtulmak istiyorsun bir an önce. Bunu çevren de anlasın, sende bittiğini görsünler.
anlamıyorsunuz galiba benimde onun yanında can güvenliğim yoktu az bile ona banayaptıkları için keşke gebertseler alacaklılarıKizini kollamak birini dovmek degil hanimefendi, siddet suctur bunu savunmaya calismana cevap dahi verilmez
açılacak ama bugün mü yarın mı belli değilCanım hakkında hayırlısı olsun.
Süreci bildiğim için bir şey diyemedim.
Belki böyle daha hayırlıdır senin içn.
Dava açtınız mı?
sızın arabanızı nasıl satabılırkı onayınız olmadan ?Tek bi artisi yok
Nefret ediyorum ondan
2,5 seneye ne sikintilar sigdirdi bi bilseniz
Kumar,hakaret,yalan,dayak,kufur,dolandiricilik ne deseniz vardi.
1 sene once borcunu hala odedigim arabami benden habersiz satti sozde
Devri hala bende adamlar kapimami dayanmadi neler olmadi ki
Araba hala ortada yok
Devrini vermedim diye terketti seni bosadim dedi yine
Hala uzerime kredi borclari var
satış söz konusu değil zaten herkesi dolandırıyor iştesızın arabanızı nasıl satabılırkı onayınız olmadan ?
aynı durumdayım abla
allah köklerini kurutsun böylelerinin
borçlar ayrı dert zaten
cok yazık ...satış söz konusu değil zaten herkesi dolandırıyor işte
hem karşı tarafı kandırmış hem beni
beni parası gelecek diye onlarıda devrini yakında vereceğim diye diye
8 ay oldu işte
aynen sonuna kadar katılıyorum sizeTam defolu adama denk gelmişsin aman aman adamda her çirkeflik var neysa ailen arkanda , kaya gibi sağlam baban var neyine üzülüyorsun sen bu adamın bence ailecek kutlayın
artık sende hayatında yeni sayfa aç sonra tekrar evlenirsin daha kişilikli adamla
olmuyorsa olmuyor zorlamanın manası yok
1 senelik tedaviye rağmen yokcok yazık ...
cocugunuz varmı ?
Senin onun yaninda can guvenligin yoksa devletin kolluguna basvursaydin uzaklastirma cikarttirsaydin. Baban mi ceza kesecek? Sence hos mu koca adamin dayak yemesi hadi yasayi kanunu birak? Kocan evet ise yaramaz eee ona katlanan sensin gonullu. Bosanacam deyince senin baban mi kesiyo cezayi? Hem suc hem ayip. Ben bunu anlatmaya calisiyorum. Algilayamiyorsunuz. Yapacak bi sey yok.anlamıyorsunuz galiba benimde onun yanında can güvenliğim yoktu az bile ona banayaptıkları için keşke gebertseler alacaklıları
inşallah zaman çabuk geçer abla bende unuturum yaşanan pislikleri herşey geçer giderbenım 11 sene oldu canım bitti gitti ödendi borçlar felan
sen kararlı ol hayatından çıkart at.
yeni bir sayfa aç kendine
hayat herşeye rağmen çok güzel ve yaşanmaya değer.
Polise bildiriceksiniz kayip oldugunu onlar bulurlar zaten hemen. Eljnizden geldigince atin borclari ustunuzden dugun takilarinizi talep edin mesela zaten esinizin hic bi seyi yokmus borctan baska baskada istenecek bi sey yok gibievet hem borcu var hem muayenesi yok
araştırmak lazım ne yapabilirim
ınsallah ılerde evlat sahıbı olursunuz ama sımdı olmamasına sevındım1 senelik tedaviye rağmen yok
çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?