• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Gunaydinn canimm. Evet stres daha kotu yapiyor relax olalim gitsin kilocuklar :KK70:
ben riske atmak istemiyorum gojiberynin yerine bogurtlen falan en iyisi hic yememek :KK70:

kremsantiyi diyet yapmadan once bile hazir kullanmadim hic lighti oldugunu bilmiyordum bile tatlandirici ve yumurta akiyla kendm.yaparim ben onu. Light pudingin icinde aspartam misir nisastasi ve vanilya aromasi var baktim icindekilere

balim.baktim zaten uzun dukan arastirmasi yaptigim.icin hersey kayitli aklimda :KK70:
;)

1 dilim.lor yedim 3 gibi
Az oncede baligimi yaptim yedim benim icin gun kapandi. Birazdan yuruyuse cikicam en az 45 dakika. Gecedr mistik cayi icerim. İlk atak gunum hasarsiz guzel gecti :D

Dukandandır canım. İlk 2 gun başağrısı halsizlik baya oluyor. Atağı bi atlat gerisi kolay
canim salatalik cekti bi ara ayy hemde nasil. Bide kayinbabam kucuk eksi elmalardan toplamis bahceden butun ev mis gibi kokuyor bizede yollamis olacak is mi bu esime dedim aksam bu elmalari yiyip bitir:D

Ohhh bravo sana

Bende ilk 2 gün boyuna uyumustum
gunduz uyuyamiyorumki ben ya

Günaydınnnn sabah 6dan beri ayaktayım ölüyorum sadece uyumak istiyorumm.

Selvos88 Selvos88 tebrikler canım yarın bi -1 daha gorebilirsin buyuk ihtimalle ilk 2 gun müthiş gidiyor:)

Günaydınnnn sabah 6dan beri ayaktayım ölüyorum sadece uyumak istiyorumm.

Selvos88 Selvos88 tebrikler canım yarın bi -1 daha gorebilirsin buyuk ihtimalle ilk 2 gun müthiş gidiyor:)
Gunaydin canimm bizde bugun 6 bucukta uyandik ayagim kramp girdi canim cikiyor sandim. Sen nedennerken kalktin

Back
X