Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

dukana baslangıc tarıhımı hatırlamıyorum kuzum 78.9 ile basladım tahmını 1.5 ay oldu 72.1 oldum hedefim 60

Mavibocuk

Kız tabi ki deli misin. Ben haftada 1 kilo vereyim zaten ohh. Hadi 800 gr olsun ama veremiyorum gibime geliyor. Cesaret edip tartıyada çıkamıyorum. Şu duraklamayı bi kırabilsem. Yarın sp yapıcam bi de hibiskus. Bakalım nolcak.

Selvos88

Canım maşallah sana. 12 kilocukta hemen gider inşallah... Ben de lisedeyken 93 kiloydum. 33 kilo verdim toplamda (uzun sürede ama tabi). Kilom 60-61 arsı oluyordu hep. İstediğimi de yiyor ve kilo almıyordum ama hoop bi bunalım oldum ve 65 kiloya çıktım Ocak ayından beri de veremeye çalışıyorum. 62den aşşağı bi türlü inemedim. 57.30 çıktı ideal kilom dukana göre. Ben de artsileniyordum bari 55 olayım diye (boyum 1.61) ama nerdeee. 58i görsem halay çekicem bu gidişle Bu duraklama diyetten çok yoruyor yav

benımde boyum 1.74.. kilon azmıs dert etme balım gider. sabit kalmak strese sokuyor ınsanı

Ya ben tam tersi hep uyumak istiyorum diyet bende halsizlik yapıyo bi vitamin başlayım diyorum ama nasıl olur bilmem ki

benımde boyum 1.74.. kilon azmıs dert etme balım gider. sabit kalmak strese sokuyor ınsanı
Canim sana hedef 60 az değilmi bence 69 falan tam olur sana

Kırarson duraklamayı kuzum moral bozma ben 2 hafta durakladm zamanı gelince gidiyor

Kızlar tünaydın.

Ben dün diyetimi bozdum
Başka şekilde diyet yapıcam. Kalori hesabı yapmayı deniycem. Dukan ile olmuyor artık. Bir diyetide 2. kez yapınca insan devam ettiremiyor ve etkide etmiyor sanırım... Velhasıl ben günlük 1300 kaloriyi geçmeden sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıciyim. Yine gelirim ama sizi kontrole ve hesap vermeye

Tmm canm her zaman bekleriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…