İyi olmak icin sebeplerim varkenn iyi olamiyorum ruh hali bozuklugu yasiyorum memnuniyetsiz huzursuzluk mutsuzluk surekli aglama hali ile basa cikmaya calisiyorum evimde isimizde sorunumuz yok cok sukur hatta aksine esimin ilgiasi baya artti bana ama ben iyi degilimkizlar nesemi kaybettimIyiyiz canım sen nasılsın bu haftadan çok umutluyum ya nedense bide +cikiyomusum:))
Hastamiydi pisipisilerin annosu?Evelynn canım çok geçmiş olsun diyet ne alemde bıraktınmi yoksa devammi
ustte yazdim kuzum nasil oldugumu spor yapamiyorum ruh halim izin vermiyorAyy iyim ben kuzum bu hafta içi biraz hastaydım çok iyi spor yapamadımsende ne var ne yok canım
Evet canim bacağı kesilmiş tetanoz aşısı yaptırmış diğer topikte yazmıştı sanırım diyetide bıraktı o yüzden neyse biz yapalım yine pazartesi bildirimİyi olmak icin sebeplerim varkenn iyi olamiyorum ruh hali bozuklugu yasiyorum memnuniyetsiz huzursuzluk mutsuzluk surekli aglama hali ile basa cikmaya calisiyorum evimde isimizde sorunumuz yok cok sukur hatta aksine esimin ilgiasi baya artti bana ama ben iyi degilimkizlar nesemi kaybettim
Hastamiydi pisipisilerin annosu?
ustte yazdim kuzum nasil oldugumu spor yapamiyorum ruh halim izin vermiyor
diyeti neden bıraktıko? cok ciddi bi kesikmi nasıl olmusEvet canim bacağı kesilmiş tetanoz aşısı yaptırmış diğer topikte yazmıştı sanırım diyetide bıraktı o yüzden neyse biz yapalım yine pazartesi bildirim
Yok kız ben etmedim derteyim şuan çocuklar soru çözüyor bende onlara bakıyorum:)kızlar sizdemi terk ettiniz topiği
kuzum sen bizim takıma gelsene hem yarısıp hem kilo veririz ne dersın?Yok kız ben etmedim derteyim şuan çocuklar soru çözüyor bende onlara bakıyorum:)
Canım hangi grup:)kuzum sen bizim takıma gelsene hem yarısıp hem kilo veririz ne dersın?
diiyet gruplarına gir ordan 6.takıma gel 3 tanede dukancı var takımda senle 4 oluruzCanım hangi grup:)
ay kuzum bende 4. Gruptayım ama yaadiiyet gruplarına gir ordan 6.takıma gel 3 tanede dukancı var takımda senle 4 oluruz
Daha 2 hafta önce felan katıldım burasında daha az yazı yazılıyor diye önceden bilseydim gelirdim kuzumdiiyet gruplarına gir ordan 6.takıma gel 3 tanede dukancı var takımda senle 4 oluruz
ayy aklımdayı bayadır senı cagırmak gecıktım hangı takımdasınDaha 2 hafta önce felan katıldım burasında daha az yazı yazılıyor diye önceden bilseydim gelirdim kuzum
Hmm 4. Takım canımayy aklımdayı bayadır senı cagırmak gecıktım hangı takımdasın
Aynı vermişiz canım inşallah haftaya 1 kilo veririz en az:)gunaydın kızlar gecen hafta 72.1 bu hafta 71.5 giden 0.6
cuma gunu 71 dım aslında balım ama regl ve ps olunca boyle oldu sonucAynı vermişiz canım inşallah haftaya 1 kilo veririz en az:)
Ayy hep öle oluyor kuzum yaaa :) bnde de haftaya olur bak çok gıcık oluyorum :)cuma gunu 71 dım aslında balım ama regl ve ps olunca boyle oldu sonuc
Aynen yaa ne güzel devam ediyorduk haa gittileriki kişi kaldık sanırım
napalım ıkı kişi devam ederiz artıkAyy hep öle oluyor kuzum yaaa :) bnde de haftaya olur bak çok gıcık oluyorum :)
Aynen yaa ne güzel devam ediyorduk haa gittiler
Aynen öyle canım :)) keşke gelseler ama gelmiyorlarnapalım ıkı kişi devam ederiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?