Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Evet 14.00-16.00 arası tartılın diyorlar. Ben çalıştığım için anca eve gelince tartılıyorum daha iyi oluyor
Sahur da yapmıyorum ben yiyip yatıyorum. Şuan yedim mesela birazdan yatıcam
Ne güzel tek olsam ben de öyle yaparım ama babamı kaldırıyorum sahura mecbur ben hazırlıyorum

iftara yakın tartılırız ya

Bence onları da bırak yapmışken tam yap yavrum, yapanlardan neyin eksik...
hem üç haftacık... ölmeyiz kız :)
Karart gözünü kop gel günahlarından (şekerlerden)
Yaa öyle mi diyosun
Bayram da baklavada mı yemiycezzz
Ben bunu bir düşüneyim. Yarın kararımı vericem. Eğer başlarsam yarın 2.günüm olur çünkü bugün şeker tüketmedim

Yaa öyle mi diyosun
Bayram da baklavada mı yemiycezzz
Ben bunu bir düşüneyim. Yarın kararımı vericem. Eğer başlarsam yarın 2.günüm olur çünkü bugün şeker tüketmedim
Bekliyorum seni
Baklava dediğin nedir ya zaten şimdiye kadar yedik
Yedik de ne oldu
Basen göbek popo
Bi değişiklik yapmanın zamanı geldi bence
İnşallah yarın güzel bi karar vermiş olursun

aedenli canım ben 21 gün olarak adlandırmayacağım kendimi ama bugün 2.sağlıklı beslenmem olarak adlandıracağım. Bende binge eating denilen tıkanırcasına yeme sıkıntısı var. Kendimi 10-20 gün olarak kısıtlayınca kendi kendime patlama yaşıyorum. sonraki daha kötü oluyor anlayacağın :)

Selaaaam
Tamam canım gittiği yere kadar o zaman, ama bırakırken gözünün önüne ben geleyim bırakmamaya çalış. Ne kadar uzun o kadar iyi
Gününüz nasıl geçiyor arkadaşlar ? Ben çok yorgun hissediyorum oruç başıma vurdu
Uzan dinlen yavrum bazen gerçekten zorlanıuor insan. Benim baya hareketli bi gün oldu yürüyüş yaptım yoruldum
Şimdi yemek yapacam iftara az kaldı

Evet evet aklıma senin dediğin laflar geliyor. Bugün de kaçamaksız geçecek

2.GÜN MENÜM:
İFTAR
2 kepçe mercimek çorbası
100 gram tavuk sote yağsız
Haşlama karnabahar
Koca bir kase yağsız salata

Ara öğün: Sade Kahve
Sahurdan 2-3 saat önce : 3 yk yoğurt +sumak+pulbiber

SAHUR:
4 yk lor peyniri
2 yumurtadan menemen
2 wasa
Bol salata yeşillik

Bugünü de bu şekilde kapatıcam inşallah

Bugünkü menüm
Sabah: 2 tereyağlı peynirli yumurta, yarım yk tulum peyniri, 11 adet zeytin, 1 çb ceviz, havuç, salatalık, domates, 1 gün kurusu
Akşam: 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, 5 küçük yeşil erik
İçecek olarak 2 lt su (2.5 a tamamlarım) Türk kahvesi, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı, soda
Spor olarak 15 dk eliptik, yarım saat üst bölge çalıştırma hareketleri, 6000 adım oldu. Birazdan yürüyüşe çıkıp 10 bine tamamlayacağım.

Menün çok güzel. Afiyet olsun canım

Harika gidiyoruz kızlar. Sakın bırakmayalım. Yediklerime dikkat edince kendimi hafiflemiş hissediyorum. Bu işi başaracağımıza inanıyorum. Bugün 66 ları ucundan gördüm. Yavaş yavaş gidecek bütün fazlalıklar inşallah

Menü de spor da çok iyi cumaya kesin fark göreceksin bence

Aynen öyle bu yola pes etmek için çıkmadık ki... ben o tatlı ataklarımı bırakmak için sabırla atlatmadım ki... zafere ulaşacagız ha gayret
Hemen fark ediyo di mi insan.. bi hafiflik geliyo...
Sen neler yedin bugün
Spor yaptın mı
Bizle birlikte Şekersiz 21 e ne dersin?

Süper menü valla karbonhidrattan uzak bol proteinlii afiyet olsun
Sporunda çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…