Ne güzel tek olsam ben de öyle yaparım ama babamı kaldırıyorum sahura mecbur ben hazırlıyorumEvet 14.00-16.00 arası tartılın diyorlar. Ben çalıştığım için anca eve gelince tartılıyorum daha iyi oluyor
Sahur da yapmıyorum ben yiyip yatıyorum. Şuan yedim mesela birazdan yatıcam
Spor incelmeyi sıkılaşmayı sağlıyor
Yaa öyle mi diyosunBence onları da bırak yapmışken tam yap yavrum, yapanlardan neyin eksik...
hem üç haftacık... ölmeyiz kız :)
Karart gözünü kop gel günahlarından (şekerlerden)
Evet ya sahur yapmak güzel de işte uykun bölünüyor ne yiyosun anlamıyor insan. Allah kabul etsinNe güzel tek olsam ben de öyle yaparım ama babamı kaldırıyorum sahura mecbur ben hazırlıyorum
iftara yakın tartılırız ya
Bekliyorum seniYaa öyle mi diyosun
Bayram da baklavada mı yemiycezzz
Ben bunu bir düşüneyim. Yarın kararımı vericem. Eğer başlarsam yarın 2.günüm olur çünkü bugün şeker tüketmedim
Tek gözüm kapalı yiyomEvet ya sahur yapmak güzel de işte uykun bölünüyor ne yiyosun anlamıyor insan. Allah kabul etsin
Tamam canım gittiği yere kadar o zaman, ama bırakırken gözünün önüne ben geleyim bırakmamaya çalış. Ne kadar uzun o kadar iyiaedenli canım ben 21 gün olarak adlandırmayacağım kendimi ama bugün 2.sağlıklı beslenmem olarak adlandıracağım. Bende binge eating denilen tıkanırcasına yeme sıkıntısı var. Kendimi 10-20 gün olarak kısıtlayınca kendi kendime patlama yaşıyorum. sonraki daha kötü oluyor anlayacağın :)
Uzan dinlen yavrum bazen gerçekten zorlanıuor insan. Benim baya hareketli bi gün oldu yürüyüş yaptım yoruldumGününüz nasıl geçiyor arkadaşlar ? Ben çok yorgun hissediyorum oruç başıma vurdu
Evet evet aklıma senin dediğin laflar geliyor. Bugün de kaçamaksız geçecekSelaaaam
Tamam canım gittiği yere kadar o zaman, ama bırakırken gözünün önüne ben geleyim bırakmamaya çalış. Ne kadar uzun o kadar iyi
Uzan dinlen yavrum bazen gerçekten zorlanıuor insan. Benim baya hareketli bi gün oldu yürüyüş yaptım yoruldum
Şimdi yemek yapacam iftara az kaldı
Menün çok güzel. Afiyet olsun canım2.GÜN MENÜM:
İFTAR
2 kepçe mercimek çorbası
100 gram tavuk sote yağsız
Haşlama karnabahar
Koca bir kase yağsız salata
Ara öğün: Sade Kahve
Sahurdan 2-3 saat önce : 3 yk yoğurt +sumak+pulbiber
SAHUR:
4 yk lor peyniri
2 yumurtadan menemen
2 wasa
Bol salata yeşillik
Bugünü de bu şekilde kapatıcam inşallah
Evet evet aklıma senin dediğin laflar geliyor. Bugün de kaçamaksız geçecek
Bugünkü menüm
Sabah: 2 tereyağlı peynirli yumurta, yarım yk tulum peyniri, 11 adet zeytin, 1 çb ceviz, havuç, salatalık, domates, 1 gün kurusu
Akşam: 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, 5 küçük yeşil erik
İçecek olarak 2 lt su (2.5 a tamamlarım) Türk kahvesi, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı, soda
Spor olarak 15 dk eliptik, yarım saat üst bölge çalıştırma hareketleri, 6000 adım oldu. Birazdan yürüyüşe çıkıp 10 bine tamamlayacağım.
Aynen öyle bu yola pes etmek için çıkmadık ki... ben o tatlı ataklarımı bırakmak için sabırla atlatmadım ki... zafere ulaşacagız ha gayretHarika gidiyoruz kızlar. Sakın bırakmayalım. Yediklerime dikkat edince kendimi hafiflemiş hissediyorum. Bu işi başaracağımıza inanıyorum. Bugün 66 ları ucundan gördüm. Yavaş yavaş gidecek bütün fazlalıklar inşallah
Süper menü valla karbonhidrattan uzak bol proteinlii afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah: 2 tereyağlı peynirli yumurta, yarım yk tulum peyniri, 11 adet zeytin, 1 çb ceviz, havuç, salatalık, domates, 1 gün kurusu
Akşam: 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, 5 küçük yeşil erik
İçecek olarak 2 lt su (2.5 a tamamlarım) Türk kahvesi, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı, soda
Spor olarak 15 dk eliptik, yarım saat üst bölge çalıştırma hareketleri, 6000 adım oldu. Birazdan yürüyüşe çıkıp 10 bine tamamlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?