Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

H
Hoşgeldin canım

Valla ben de bayağı kaçamak yaptım ama bugün iyi sayılırım. Suyu iyi içince daha az acıktım.

Tüh yürüdüm ama yazdığını görmemiştim açmadım adımsayarı
oş buldum kuzum, haftaya kapışırız olmadı
Kaçamaksavar ilan ediyorum kendimi bi tane merdane bulayım da size karşı tehdit unsuru olarak kullanayım
Zaten yürümüşsün amaç hareket etmek

Salata ve protein ekleyebilsen güzel olur
Akşam akşam kısır ne kız
Yürüyüş iyi olmuş suyu da biraz arttırabilirsin canım

sabah 9.00
Uyanınca bir büyük bardak su

Bir haşlanmıs yumurta
7 zeytin , 80 gr civarı süzme peynir
Domates, salatalık
Dört ceviz
Bolca cay

12.00
Duble sade Türk kahvesi

14.00
bir ekşi elma tarçın döktüm üzerine

16.30
üç kaşık kabak yemeği
Bir kase ev yoğurdu
Bir tabak salata

18.00
Duble sade Türk kahvesi

su 3 lt oldu

spor
25321 adım
Tempolu yürüyüş 150 dk
Lilly Sabri’nin karın egzersizi 5dk

Maşallah bacım bu hızla gidersen erken kilo verip mezun olursun . Bekle kaç gün beni toparlanayım eşit yarışalım

Dövme dediğim buğday canım. Buğdayı düdüklüde haşladım. Sonra da yoğurt ekleyip karıştırdım. Hafif bir çorba oldu. Benim için doyurucu oluyor gerçekten.
Akşam yemek olarak 1 tabak tüketsem sence tok tutup kilo verirmiyim cnm . Çünkü 55 olmuşum Cuma’ya kadar zayıflamam gerekiyor .

İyi yapıyorsun bacım yoksa ben diyeti boşlarım . Şimdiden yarın neler yapacağım plan yaptım korkudan
Hahaha Neler yapacan de bakem
Maşallah bacım bu hızla gidersen erken kilo verip mezun olursun . Bekle kaç gün beni toparlanayım eşit yarışalım
Yarı. Bacaklarım tutmayacak muhtemelen
Bekleyemem vakit yok

Valla hırs yaptım kesin gidecek kilolarım sana yetişeceğim . Akşam yoğurtlu dövme yesem sence iyimi 55 olmuşum
Bana sorarsan if yap, 18 den sonra bişey yeme. Gün içinde de hamurişi ve şeker tüketme bir haftada nasıl fark edecek. Sadece bir hafta sık dişini sonra zaten devam etmek isteyeceksin
Ben bir ayda 6 kilo verdim bu şekilde, biraz da hafif egzersiz yürüyüş yaptım
Sen de yapabilirsin

Tamam cnm yapabilirsem denerim inşallah

Menün güzel, su ve spor harika

Menü ve spor harika. Maşallah çok güzel gidiyorsun canım

Akşam yemek olarak 1 tabak tüketsem sence tok tutup kilo verirmiyim cnm . Çünkü 55 olmuşum Cuma’ya kadar zayıflamam gerekiyor .
Seni tok tutacaksa olur canım. Sadece bunu yiyerek diyet yapanlar var. Ben çok seviyorum. Hafif ve doyurucu olduğu için tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…