oş buldum kuzum, haftaya kapışırız olmadıHoşgeldin canım
Valla ben de bayağı kaçamak yaptım ama bugün iyi sayılırım. Suyu iyi içince daha az acıktım.
Tüh yürüdüm ama yazdığını görmemiştim açmadım adımsayarı
Salata ve protein ekleyebilsen güzel olurBugünkü menüm,
Sabah 10, sucuklu yumurta 5 6 kaşık falan, domates, salatalık, peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği
Türk kahvesi
3 buçuk gibi, hurma, 3 4 badem, 3 4 fındık, 1 kayısı, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 6, 1 tabak kısır
Yürüyüş 1 saat kadar, 2 lt su
İyi yapıyorsun bacım yoksa ben diyeti boşlarım . Şimdiden yarın neler yapacağım plan yaptımBen geldim artık bırakmam seni yiyesin
Kafaya koydum ya yaza hedefine ulaştıracak seni
Darlıyorsam hakkını helal et
Maşallah bacım bu hızla gidersen erken kilo verip mezun olursun . Bekle kaç gün beni toparlanayım eşit yarışalımsabah 9.00
Uyanınca bir büyük bardak su
Bir haşlanmıs yumurta
7 zeytin , 80 gr civarı süzme peynir
Domates, salatalık
Dört ceviz
Bolca cay
12.00
Duble sade Türk kahvesi
14.00
bir ekşi elma tarçın döktüm üzerine
16.30
üç kaşık kabak yemeği
Bir kase ev yoğurdu
Bir tabak salata
18.00
Duble sade Türk kahvesi
su 3 lt oldu
spor
25321 adım
Tempolu yürüyüş 150 dk
Lilly Sabri’nin karın egzersizi 5dk
Akşam yemek olarak 1 tabak tüketsem sence tok tutup kilo verirmiyim cnm . Çünkü 55 olmuşum Cuma’ya kadar zayıflamam gerekiyor .Dövme dediğim buğday canım. Buğdayı düdüklüde haşladım. Sonra da yoğurt ekleyip karıştırdım. Hafif bir çorba oldu. Benim için doyurucu oluyor gerçekten.
Hahaha Neler yapacan de bakemİyi yapıyorsun bacım yoksa ben diyeti boşlarım . Şimdiden yarın neler yapacağım plan yaptımkorkudan
Yarı. Bacaklarım tutmayacak muhtemelenMaşallah bacım bu hızla gidersen erken kilo verip mezun olursun . Bekle kaç gün beni toparlanayım eşit yarışalım
Valla hırs yaptım kesin gidecek kilolarım sana yetişeceğim . Akşam yoğurtlu dövme yesem sence iyimi 55 olmuşumHahaha Neler yapacan de bakem
Yarı. Bacaklarım tutmayacak muhtemelen
Bekleyemem vakit yok
Sen beklemesen bende koşarım gelirimHahaha Neler yapacan de bakem
Yarı. Bacaklarım tutmayacak muhtemelen
Bekleyemem vakit yok
Bana sorarsan if yap, 18 den sonra bişey yeme. Gün içinde de hamurişi ve şeker tüketme bir haftada nasıl fark edecek. Sadece bir hafta sık dişini sonra zaten devam etmek isteyeceksinValla hırs yaptım kesin gidecek kilolarım sana yetişeceğim . Akşam yoğurtlu dövme yesem sence iyimi 55 olmuşum
Kop gelSen beklemesen bende koşarım gelirim
Tamam cnm yapabilirsem denerim inşallahBana sorarsan if yap, 18 den sonra bişey yeme. Gün içinde de hamurişi ve şeker tüketme bir haftada nasıl fark edecek. Sadece bir hafta sık dişini sonra zaten devam etmek isteyeceksin
Ben bir ayda 6 kilo verdim bu şekilde, biraz da hafif egzersiz yürüyüş yaptım
Sen de yapabilirsin
Cumay kadar yap en azındanTamam cnm yapabilirsem denerim inşallah
Menün güzel, su ve spor harikaBugünkü menüm,
Sabah 10, sucuklu yumurta 5 6 kaşık falan, domates, salatalık, peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği
Türk kahvesi
3 buçuk gibi, hurma, 3 4 badem, 3 4 fındık, 1 kayısı, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 6, 1 tabak kısır
Yürüyüş 1 saat kadar, 2 lt su
Yağların eridiği güzel bir gece olsunHerkese iyi geceler Kızlar
Güzelliklerle dolu bir güne uyanmak dileğiyle...
Menü ve spor harika. Maşallah çok güzel gidiyorsun canımsabah 9.00
Uyanınca bir büyük bardak su
Bir haşlanmıs yumurta
7 zeytin , 80 gr civarı süzme peynir
Domates, salatalık
Dört ceviz
Bolca cay
12.00
Duble sade Türk kahvesi
14.00
bir ekşi elma tarçın döktüm üzerine
16.30
üç kaşık kabak yemeği
Bir kase ev yoğurdu
Bir tabak salata
18.00
Duble sade Türk kahvesi
su 3 lt oldu
spor
25321 adım
Tempolu yürüyüş 150 dk
Lilly Sabri’nin karın egzersizi 5dk
Evet tam yaz çorbasıŞahane bi tarife benziyor yazın da serin serin iyi gider gibi, afiyet şifa olsun kuzum
Seni tok tutacaksa olur canım. Sadece bunu yiyerek diyet yapanlar var. Ben çok seviyorum. Hafif ve doyurucu olduğu için tercih ediyorumAkşam yemek olarak 1 tabak tüketsem sence tok tutup kilo verirmiyim cnm . Çünkü 55 olmuşum Cuma’ya kadar zayıflamam gerekiyor .
Aranızda en şişmanınız benim. Dikkat edin de bana yetişmeyinMenülerin çok iyibize rağmen bozmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?