Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

aedenli bacım gruptan atılacağım :) fazla üstüme gelme bacım . Zaten şuna pişmanım yediklerimi düşünüyorum tartıya çıktım 55 olmuşum neyse dikkat yarın inşallah
İnanmıyorum 51.5 tan 55 mi Acil toparlanman lazım canım. Yoksa bana yetişeceksin. Birlikte rakip oluruz o zaman

Bugünkü menüm
Sabah: 1 tabak menemen, yarım yk tulum peyniri, 10 fit zeytin, 1 yk yoğurt kaymağı, 1 kase yoğurt, 1 yk ceviz, salatalık
Akşam: 2 kase yoğurtlu dövme çorbası
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı
Spor: 5000 adım

Afiyet olsun Canım çorba nasıl bi çorba ilk kez duydum.
Eliptik yok mu bugün

İnanmıyorum 51.5 tan 55 mi Acil toparlanman lazım canım. Yoksa bana yetişeceksin. Birlikte rakip oluruz o zaman
Canım İnan fazla çıktı eksik çıkmadı . İnşallah yarın dikkat ederim her gün diyorum ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum . Sen rakip gelmeden toparlanayım

Canım İnan fazla çıktı eksik çıkmadı . İnşallah yarın dikkat ederim her gün diyorum ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum . Sen rakip gelmeden toparlanayım
Ben geldim artık bırakmam seni yiyesin
Kafaya koydum ya yaza hedefine ulaştıracak seni
Darlıyorsam hakkını helal et

Selam Kızlar, başsağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun
Geldim ben, geçmişi okuyamadım neler yaptınız
Hoşgeldin canım
Nasıl gidiyo Kızlar
Kaçamak falan yapmayın he
Bugün cuma takımlarında adım günü
Spor olarak adıma yükleneceğim ben
Var mı benle kapışacak bir hatun kişi
Valla ben de bayağı kaçamak yaptım ama bugün iyi sayılırım. Suyu iyi içince daha az acıktım.

Tüh yürüdüm ama yazdığını görmemiştim açmadım adımsayarı

Bugünkü menüm,
Sabah 10, sucuklu yumurta 5 6 kaşık falan, domates, salatalık, peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği
Türk kahvesi

3 buçuk gibi, hurma, 3 4 badem, 3 4 fındık, 1 kayısı, 1 avuç kabak çekirdeği

Akşam 6, 1 tabak kısır

Yürüyüş 1 saat kadar, 2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…