Hahaha onu istemem canım aç gezme ama hırslan biraz yahuYarın bu gidişle aç gezerimiyiki geldin yoksa kilom gitmez bacım
Hırs yaptım bacım kesinHahaha onu istemem canım aç gezme ama hırslan biraz yahu
Hadi bakalım göreceeeğüüükHırs yaptım bacım kesin
İnanmıyorum 51.5 tan 55 miaedenli bacım gruptan atılacağım :) fazla üstüme gelme bacım . Zaten şuna pişmanım yediklerimi düşünüyorum tartıya çıktım 55 olmuşum neyse dikkat yarın inşallah
Afiyet olsun Canım çorba nasıl bi çorba ilk kez duydum.Bugünkü menüm
Sabah: 1 tabak menemen, yarım yk tulum peyniri, 10 fit zeytin, 1 yk yoğurt kaymağı, 1 kase yoğurt, 1 yk ceviz, salatalık
Akşam: 2 kase yoğurtlu dövme çorbası
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı
Spor: 5000 adım
Sabah tartıldım canım 56.3aedenli canım sen hiç tartıldın mı? Tabloya yazalım boş kalmasın
Aynen bacım inşallah yarın sizinleyim
Canım İnan fazla çıktı eksik çıkmadı . İnşallah yarın dikkat ederim her gün diyorum ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum . Sen rakip gelmeden toparlanayımİnanmıyorum 51.5 tan 55 miAcil toparlanman lazım canım. Yoksa bana yetişeceksin. Birlikte rakip oluruz o zaman
Ben geldim artık bırakmam seni yiyesinCanım İnan fazla çıktı eksik çıkmadı . İnşallah yarın dikkat ederim her gün diyorum ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum . Sen rakip gelmeden toparlanayım
Dün yoktu bugün yürüyüş varAfiyet olsun canım güzel olmuş. Spor var mı?
Harikasın canımDün yoktu bugün yürüyüş var
Yok canım eliptik yapamadım. Misafir gelecek diye hazırlık yapıyorum.Afiyet olsun Canım çorba nasıl bi çorba ilk kez duydum.
Eliptik yok mu bugün
Dövme dediğim buğday canım. Buğdayı düdüklüde haşladım. Sonra da yoğurt ekleyip karıştırdım. Hafif bir çorba oldu. Benim için doyurucu oluyor gerçekten.Afiyet olsun Canım çorba nasıl bi çorba ilk kez duydum.
Eliptik yok mu bugün
Hoşgeldin canımSelam Kızlar, başsağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun
Geldim ben, geçmişi okuyamadım neler yaptınız
Valla ben de bayağı kaçamak yaptım ama bugün iyi sayılırım. Suyu iyi içince daha az acıktım.Nasıl gidiyo Kızlar
Kaçamak falan yapmayın he
Bugün cuma takımlarında adım günü
Spor olarak adıma yükleneceğim ben
Var mı benle kapışacak bir hatun kişi
Menülerin çok iyiDövme dediğim buğday canım. Buğdayı düdüklüde haşladım. Sonra da yoğurt ekleyip karıştırdım. Hafif bir çorba oldu. Benim için doyurucu oluyor gerçekten.
Dövme dediğim buğday canım. Buğdayı düdüklüde haşladım. Sonra da yoğurt ekleyip karıştırdım. Hafif bir çorba oldu. Benim için doyurucu oluyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?