Misafir gitsin yaparım inşallah zaten verdiğimi almışımdırtartıya çıkmaya korkuyorum
Benimki güzel gidiyor bu hafta. İnşallah cuma eksiyle geleceğim. Misafirim gelmeseydi adım yarışına girerdim. Her gün 10 bin adım 30 dk eliptik hedefim vardı. Malesef bugünden itibaren yapamayacağım. Yarın yatılı misafirlerim gelecek. Onlar gittikten sonra tekrar başlarımNasıl gidiyo Kızlar
Kaçamak falan yapmayın he
Bugün cuma takımlarında adım günü
Spor olarak adıma yükleneceğim ben
Var mı benle kapışacak bir hatun kişi
Kaç bin adım oldu merak ediyorumKaç bin adımda olduğumu söylerdim de şimdi rakipsin söylemem
HarikasınBenimki güzel gidiyor bu hafta. İnşallah cuma eksiyle geleceğim. Misafirim gelmeseydi adım yarışına girerdim. Her gün 10 bin adım 30 dk eliptik hedefim vardı. Malesef bugünden itibaren yapamayacağım. Yarın yatılı misafirlerim gelecek. Onlar gittikten sonra tekrar başlarım
Ahaha akşama yazarım günü bitirinceKaç bin adım oldu merak ediyorum
Sen de if mi yapıyorsun canımGünü bitirdim kızlar
Kız söylemesin bana yazık bu gün yedim içtim yattımKaç bin adım oldu merak ediyorum
Ahahah akşama bomba gibi geliyorum bak bence sen de biraz yürüKız söylemesin bana yazık bu gün yedim içtim yattım
O kadar yedim halim yok uyku bastı çoçuklardan uyuyamıyorumda . Moralimi bozma kızAhahah akşama bomba gibi geliyorum bak bence sen de biraz yürü
Kalk kalk uyuduk da ne oldu aç bi Leslie hadi bebişim benim içinO kadar yedim halim yok uyku bastı çoçuklardan uyuyamıyorumda . Moralimi bozma kız
Zaten bu hafta verdiğimi hepsini aldım cuma gününü düşünüyorum daha gelmeden
Ben zumba yaparım cnm yürüyüş yapamam çocuklarla cnm evde 100 ip atlarım ipsiz teşekkür ederim canım benim motive için
Olsun spor olsın da zumba daha iyi hemBen zumba yaparım cnm yürüyüş yapamam çocuklarla cnm evde 100 ip atlarım ipsiz teşekkür ederim canım benim motive için
Yapmam inşallahHarikasınhadi gitsin kilolaaaar gelsin fit vücutlar
Misafirlerinle kaçamak yapmamaya çalış da sporu telafi edersin canım sonra
Karatay yapıyorum canım. 7 den önce akşam yemeğini yemeye çalışıyorum.Sen de if mi yapıyorsun canım
Karatay iyidir ya benim de karatayımsı bişeyKaratay yapıyorum canım. 7 den önce akşam yemeğini yemeye çalışıyorum.
Gruptan kim niye atsın yavrum seniaedenli bacım gruptan atılacağım :) fazla üstüme gelme bacım . Zaten şuna pişmanım yediklerimi düşünüyorum tartıya çıktım 55 olmuşum neyse dikkat yarın inşallah
Yarın bu gidişle aç gezerimGruptan kim niye atsın yavrum seni
Neyse daha da bişey demiyom cuma kilolarımız eşitlenir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?