Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Merhabalar
Bu günkü menüm
Sabah
3 kaşık yulaf
1 süt üstünü geçecek kadar
1 tatlı kaşığı bal
Öğlen
1 Türk kahvesi
İkindi
Nescafe 2 si bir arada
Torku tam buğdaylı küçük paket bisküvi yedim
Akşam
Yoğurt 1 kase
3 kaşık yulaf
2 bin adım
1.500 litre su cnm
Erken yazayım dedim inşallah yemem bişeyler
Yersem eklerim

Bisküvi olmamış sadece

Bugünkü menüm
Sabah: 2 sucuklu yumurta, 1 yk tulum peyniri, 10 fit zeytin, salatalık domates, 1 çb ceviz
Akşam: Yarım lahmacun, 1 kase dövmeli yoğurt çorbası
İçecek: 2 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 11000 adım yürüyüş

Su ve a
Su ve adım da az olmuş canım

Yarım lahmacun ben olsam en az 5 ondan dolayı yapmıyorum . Bu azimden dolayı tebrikler cnm inanıyorum sana başarıcan

Unutmadan cnm menüme ek 1 tane biber dolması komşu getirdi 1 tabak 1 tane yedim tuttum kendimi saat 7:30
Saat 1.de süt içtim 1 bardak acıktım :)

Bugünkü menüm
Sabah: 2 sucuklu yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, cherry domates, 1 çb ceviz
Akşam: 1 tabak etli taze fasülye, 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor:4000 adım
Bugün yetiştirmem gereken işlerden dolayı yürüyüşe çıkamadım

Aile ziyaretine gittim ve geldim. Tabi sadece ben gelmedim kilolar da geldi Yiyebileceğim bir şeyler olmayınca mecbur ne varsa yedim. Sağlıksız beslenmek zorunda kaldım. İki hafta sonra tatile gideceğim. Bu iki hafta da az da olsa kilo vermek istiyorum.

Dün tekrar sağlıklı beslenmeye başladım. Bugün devam ediyorum. İki hafta dikkat edeceğim.

Selam Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakim

Günlük 20 bin adım hedefi koymuştum. 2 gündür yürüyüş yapıyordum. 2 gün boyunca 20 bin adım hedefime ulaştım. Bugünden itibaren de eliptik bisiklete başladım. Günde 1 saat eliptik yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…