Evet evet böyle menülerimizi yazdıkça kaçamaklardan uzaklaşacağız. Çünkü utanıcaz yazarken veya yerken. Sağlıklı beslenince insan haffliyor öyle bir şey var doğruHarika gidiyoruz kızlar. Sakın bırakmayalım. Yediklerime dikkat edince kendimi hafiflemiş hissediyorum. Bu işi başaracağımıza inanıyorum. Bugün 66 ları ucundan gördüm. Yavaş yavaş gidecek bütün fazlalıklar inşallah
İnşallah onun için uğraşıyorum. Zorlanmıyorum da.Menü de spor da çok iyi cumaya kesin fark göreceksin bence
Ne güzel zorlanmadan veriyor olmak.. maşallah deİnşallah onun için uğraşıyorum. Zorlanmıyorum da.
Şekersiz 21 i yapamam heralde. Arada gün kurusu çilek yerim. Daha önce yapmıştım kış mevsimiydi zorlanmamıştım. Bu mevsimde zor olabilir benim için.Aynen öyle bu yola pes etmek için çıkmadık ki... ben o tatlı ataklarımı bırakmak için sabırla atlatmadım ki... zafere ulaşacagız ha gayret
Hemen fark ediyo di mi insan.. bi hafiflik geliyo...
Sen neler yedin bugün
Spor yaptın mı
Bizle birlikte Şekersiz 21 e ne dersin?
Haklısın maşallah diyeyim de hep böyle devam etsin.Ne güzel zorlanmadan veriyor olmak.. maşallah de
Menün çok iyi afiyet olsun canım. Sen de çok güzel gidiyorsun maşallah. Şekersiz 21 günde hurma oluyor mu?Kızlar nerelerdesiniz
Menümü paylaşayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin, 100 gr (ortalama) süzme peynir
Domates, salatalık
Beş tam ceviz
Bi bardak çay
İftar
Bir kase domates çorbası
5-6 kaşık zeytinyağlı fasulye
Bol salata
Üç kaşık yoğurt
İki büyük hurma
Şimdi de kayısılı yeşil çay içiyorum
Suyu sahura kadar iki lt yaparım en az
bugün takımda adım challenge vardı
14 bin adım attım
30 jumping jack
Kendimi iyi hissedersem bişeyler daha yaparım belki
Menün çok iyi afiyet olsun canım. Sen de çok güzel gidiyorsun maşallah. Şekersiz 21 günde hurma oluyor mu?
Gün kurusu meyve şekersiz 21 de yasak değil ki..Şekersiz 21 i yapamam heralde. Arada gün kurusu çilek yerim. Daha önce yapmıştım kış mevsimiydi zorlanmamıştım. Bu mevsimde zor olabilir benim için.
Kilo almamın en büyük sebebi eşimin şerbetli tatlı aşkı. Her gün kesinlikle tatlı bir şeyler olacak. Çok alıyor ama bitirmiyor. Tek yemeyi de sevmiyor. O yüzden geldi bu kilolar. Şimdi ona evde tatlı yapıyorum dışarıdan almasın diye. Ben de yemek zorunda kalmıyorum :)
Ben uyguladığımda hepsi yasak diye uygulamıştım. Sıfır meyveydi. Şimdi Karatay uyguluyorum. Karatay’da da meyve ilk zamanlar olabiliyor. Kilo verme aşamasında pek uygun görülmüyorGün kurusu meyve şekersiz 21 de yasak değil ki..
iki porsiyon meyve veriyor..
Baya katı yapmışsın, Ramazan’da ben o kadar da acımasız davranmak istemiyorum kendime. Zaten rafine şeker paketli gıda meşrubat vs tüketmiyorum. Meyve de mi yemeyelim ayolBen uyguladığımda hepsi yasak diye uygulamıştım. Sıfır meyveydi. Şimdi Karatay uyguluyorum. Karatay’da da meyve ilk zamanlar olabiliyor. Kilo verme aşamasında pek uygun görülmüyor
Çok güzel canımBu arada yürüyüşümü de yaptım. Bugünkü adım sayım 10750 oldu
Karbonitratı 20 gr çekip yağ ve protein ağırlıklı besleniyorsunuz youtub da keto kafası diye aratırsanız bulabilirsiniz.Nasıl bir yöntem uyguladınız. Bilgi verebilir misiniz?
Denemekte fayda varKetojenik beslenmeyi inceledim. Sebzelerle aram pek iyi olmadığı için yapamam diye düşünüyorum.
Bana öyle dendiği için öyle yaptım. Kaçamaksız uyguladım. Ama şimdi meyveden vazgeçemem. Aslında senin dediğine göre şimdi benim yaptığım da şekersiz 21 güne uyuyor.Meyve dışında şekerli ürün tüketmiyorum.Baya katı yapmışsın, Ramazan’da ben o kadar da acımasız davranmak istemiyorum kendime. Zaten rafine şeker paketli gıda meşrubat vs tüketmiyorum. Meyve de mi yemeyelim ayol
Çok güzel canım
Bence de uygun, ne kadar süredir yapıyorsunBana öyle dendiği için öyle yaptım. Kaçamaksız uyguladım. Ama şimdi meyveden vazgeçemem. Aslında senin dediğine göre şimdi benim yaptığım da şekersiz 21 güne uyuyor.Meyve dışında şekerli ürün tüketmiyorum.
24 nisandan beri yapıyorum.Bence de uygun, ne kadar süredir yapıyorsun
Süper24 nisandan beri yapıyorum.
Karatayın faydasını gördün mü canım ? Ben kitabını almayı düşünüyorumBen uyguladığımda hepsi yasak diye uygulamıştım. Sıfır meyveydi. Şimdi Karatay uyguluyorum. Karatay’da da meyve ilk zamanlar olabiliyor. Kilo verme aşamasında pek uygun görülmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?