Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Evet evet böyle menülerimizi yazdıkça kaçamaklardan uzaklaşacağız. Çünkü utanıcaz yazarken veya yerken. Sağlıklı beslenince insan haffliyor öyle bir şey var doğru

Kızlar nerelerdesiniz
Menümü paylaşayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin, 100 gr (ortalama) süzme peynir
Domates, salatalık
Beş tam ceviz
Bi bardak çay

İftar
Bir kase domates çorbası
5-6 kaşık zeytinyağlı fasulye
Bol salata
Üç kaşık yoğurt
İki büyük hurma
Şimdi de kayısılı yeşil çay içiyorum
Suyu sahura kadar iki lt yaparım en az

bugün takımda adım challenge vardı
14 bin adım attım
30 jumping jack
Kendimi iyi hissedersem bişeyler daha yaparım belki

Şekersiz 21 i yapamam heralde. Arada gün kurusu çilek yerim. Daha önce yapmıştım kış mevsimiydi zorlanmamıştım. Bu mevsimde zor olabilir benim için.
Kilo almamın en büyük sebebi eşimin şerbetli tatlı aşkı. Her gün kesinlikle tatlı bir şeyler olacak. Çok alıyor ama bitirmiyor. Tek yemeyi de sevmiyor. O yüzden geldi bu kilolar. Şimdi ona evde tatlı yapıyorum dışarıdan almasın diye. Ben de yemek zorunda kalmıyorum :)

Menün çok iyi afiyet olsun canım. Sen de çok güzel gidiyorsun maşallah. Şekersiz 21 günde hurma oluyor mu?

Sağol kuzum, bal bile oluyormus bir tk ama güvendiğimiz markaysa. Rafine şekere paketli ürün vs tüketmiyorum. Meyvede de var şeker, pırasada bile varmış yani hurma bence masum
Menün çok iyi afiyet olsun canım. Sen de çok güzel gidiyorsun maşallah. Şekersiz 21 günde hurma oluyor mu?

Gün kurusu meyve şekersiz 21 de yasak değil ki..
iki porsiyon meyve veriyor..

Gün kurusu meyve şekersiz 21 de yasak değil ki..
iki porsiyon meyve veriyor..
Ben uyguladığımda hepsi yasak diye uygulamıştım. Sıfır meyveydi. Şimdi Karatay uyguluyorum. Karatay’da da meyve ilk zamanlar olabiliyor. Kilo verme aşamasında pek uygun görülmüyor

Ben uyguladığımda hepsi yasak diye uygulamıştım. Sıfır meyveydi. Şimdi Karatay uyguluyorum. Karatay’da da meyve ilk zamanlar olabiliyor. Kilo verme aşamasında pek uygun görülmüyor
Baya katı yapmışsın, Ramazan’da ben o kadar da acımasız davranmak istemiyorum kendime. Zaten rafine şeker paketli gıda meşrubat vs tüketmiyorum. Meyve de mi yemeyelim ayol
Bu arada yürüyüşümü de yaptım. Bugünkü adım sayım 10750 oldu
Çok güzel canım

Baya katı yapmışsın, Ramazan’da ben o kadar da acımasız davranmak istemiyorum kendime. Zaten rafine şeker paketli gıda meşrubat vs tüketmiyorum. Meyve de mi yemeyelim ayol

Çok güzel canım
Bana öyle dendiği için öyle yaptım. Kaçamaksız uyguladım. Ama şimdi meyveden vazgeçemem. Aslında senin dediğine göre şimdi benim yaptığım da şekersiz 21 güne uyuyor.Meyve dışında şekerli ürün tüketmiyorum.

Bence de uygun, ne kadar süredir yapıyorsun

Karatayın faydasını gördün mü canım ? Ben kitabını almayı düşünüyorum

Selam kızlaar bende bugün şekersiz beslenmeye başladım. 15 gün olarak yapacağım
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
100 gram yağsız tavuk
100 gram haşlanmış karnabahar
4 yemek kaşığı bezelye yemeği

Ara öğün: Sade kahve

Sahur:
1 yumurta +1 yk yukaftan tost
1 dilim hindi füme
4 yk lor peyniri
Bol maydonoz +domates+salatalık

10.000 adım tamamlanacak
30 dakika leslie
500 ip atlama
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…