Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Dünkü menü paylaşımını unutmuşum
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin, 75 gr civarı süzme peynir
Beş ceviz
Bir bardam cay
Su

iftar
Bir kase tel şehriye çorbası
150-200 gr balık
Salata, yeşillik
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma

22.00 bir yeşil elma

su 2.5 litreyi geçtim

spor
10 bin adım
400 jj
2.5 dk plank
360 karın hareketleri

Menülerinizi okudum. Ekmek, salata hiç yok. Sebze yemeden vitamin mineral kaybı yaşarsınız. Kilonuza göre de günde 2-3 dilim ekmek yiyebilirsiniz. Mesela 10 zeytin yerine 2 dilim ekmek yenir. Sahurda kavurmalı yumurta, 10 zeytin aşırı susatır. Onun yerine haşlanmış yumurta ile salata, tuzsuz lor peyniri hem protein açısından zengin hem de lif, vitamin, mineral zengini. Tabii bunlar benim naçizane tavsiyelerim

Eliptik de faydalı evet
Kolay gelsin
Koruma amaçlı ilerliyorsun o zaman
Ben bayrama iyi bi kiloyla girmek istiyorum açıkçası
Aslında niyetim korumak değil ancak Ramazan’da yemek yediğimiz saatler diyete pek uygun değil. O yüzden kendimi tam olarak kilo vermeye koşullamıyorum. Kilom da korunacak bir kilo değil zaten Elimden geleni yapıyorum ama kilo veremezsem de üzülmüyorum

Menün harika, tel şehriye çorbası dışında. Sporun da çok iyi. Gayet güzel gidiyorsun

Karatay diyeti uyguluyorum. Aslında sağlıklı beslenme. Bu beslenmede ekmek yok o yüzden tüketmiyorum. Zeytinim de tuzsuz yağsız fit zeytin. O yüzden susatmıyor. Yeşillikle pek aram yok ama domates salatalık yerim. Sahurda domatesi midem yanmasın diye tercih etmiyorum. Salatalık tüketiyorum. Ekmek yerine de ceviz tüketiyorum.

Her gün salata tüketiyorum kendi adıma ekmek de kendi tercihim tüketmiyorum, ideal kiloma indikten sonra belki bir dilim tbe eklerim
Sanırım bana yazmamışsın cevaplarken anladım

Boyuna göre kilon iyi. Ama önemli olan kendini mutlu hissetmen. Spora çok ağırlık vermen gerekiyor.
Şuan orucum cnm spor zor oluyor . Akşamları dikkat edecem cnm . Bu akşam patates haşlayıp yoğurtla tüketmeyi düşünüyorum kaç gün böyle yapıcam ve bol bol su içerim cnm . Sahur ve iftar menüm cnm

Her gün salata tüketiyorum kendi adıma ekmek de kendi tercihim tüketmiyorum, ideal kiloma indikten sonra belki bir dilim tbe eklerim
Sanırım bana yazmamışsın cevaplarken anladım
Salata tüketerek gün de kaç gram gidiyor cnm yada haftada kaç kilo veriyorsun ? Salatada yağ tuz var mı cnm

Salata tüketerek gün de kaç gram gidiyor cnm yada haftada kaç kilo veriyorsun ? Salatada yağ tuz var mı cnm
Sadece salata yemiyorum canım, çorba yemek yoğurt da oluyo.
gecmiş mesajlarıma bakarsan menülerimi görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…