- 9 Ağustos 2016
- 4.761
- 7.013
- 158
- 37
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
İyi ya herkes korktuğu ile sınanır bu hayatta. Bekleyin törenler bitsin, hayat normale dönsün işte o zaman sıra size gelsin. Ne demek size yapmadığını ona yapmak, o daha mı değerli yada siz daha mı değersizsiniz?Adamlar bundan korktukları için beni istemiyorlar nasıl çıkarıcam.
Gitmiycem hiç bör törenlerine.
Yok hiç suçlamıyorum ben onu.Is senin esinde bitiyo.esim diye seni kabul ettirip onlara saydıramıyosa kayinvalideye kizcak bir durum yok.. o oyle der esin de deseydi ya karim cocuklarim nolcak diye sokaydı lafinihadi kayınvalide bastaki tartışmalar icin sizden çekindi sorun ciksin istemedi vs düşündü diyelim. pısırık olan esiniz anneye bisey diyememis.
Bide size gelip sorun cikartirsin tarzi bsyler diyo allah allah yaa tepkilete bak. Sunu asla unutmayın o ne kadar annesi ise evlendikten sonra cekirdek ailesi siz ve cocuklari oluyorsunuz herkes önceliklerini bilse keske.benim esim karimi saymıyorsanz bnde glmem der resti ceker. Sizinkinde is yok bosuna kv suçlamayın
Ağladım yorumunuza.İyi ya herkes korktuğu ile sınanır bu hayatta. Bekleyin törenler bitsin, hayat normale dönsün işte o zaman sıra size gelsin. Ne demek size yapmadığını ona yapmak, o daha mı değerli yada siz daha mı değersizsiniz?
O kadar haklısınız ki.Ne nişana ne düğüne adım atmam evlerinin önünden geçmem ohh mis gibi neden o eşimide dünya kaç bucakmış öğretirdim aynısını kendi ailemle yapardım önemli olaylara adını bile anmazdım düğündü cenazeydi kendi başıma giderdim bana saygı duymayana ben de aynısını yaşatırdım
Kaynınız evleniyor bırakın oturun seyredin bakın dengeler öyle bir değişecekki siz sadece seyredin
Ben ağlamanız için yazmadım, çok özür dilerim, size yapılanı unutmayın ve zamanı geldiğinde yüzlerine vurun anlamında yazdım.Ağladım yorumunuza.
Evet ben daha değersizim.
Ben 16 yıl oldu evleneli kendimi övmek için demiyorum taş bebek gibiyim yani herkea öyle der.
Ama zerre değer vermediler, görüyorum ki eşim de dahil.
Aynen öyle yapıcam.bu ne terbiyesizlik böyle eişini çağırmak seni çağırmamak ne demek.. eş kişisi içinde giderse dönemez, dönse de bulamaz net! bir şekilde işler yoluna girse ne nişana ne düğüne de gitmem kim ne derse ne düşünürse düşünsün
Sorunun cevabını vermişsiniz aslında.Madem beni el görüyorsunuz bundan sonra bende el gibi davranıcam dedim.
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Özür dilemeyin,Ben ağlamanız için yazmadım, çok özür dilerim, size yapılanı unutmayın ve zamanı geldiğinde yüzlerine vurun anlamında yazdım.
Daha 5-6 ay önce kayınvalidem babasını kaybetti aradım yanında oldum. Onunla ağladım.Sorunun cevabını vermişsiniz aslında.
Böyle durumlarda size yapılan muamelenin aynısını yapmalısınız
Ben olsam o öküz kocamı göndermem çünkü onun ailesi sizsiniz. Bu saatten sonra ben gelmezsem gidemezsin de değil kesinlikle gidemezsin diyin.Özür dilemeyin,
SiZ daha mı değersizsiniz dediniz ya ona ağladım. Evet öyleyim net.
Burdabir sorun yok bence, adam aptal zaten, bana birisi sadece benim gelebileceğimi söyliycek tavrım gayet net olur ailem yoksa ben de yokum. Adam hiç o topa girmemiş baksanıza.Burda eşinizde aptal yerine konuyor takı sadece geline değil oğluna ve gelinene verilen bi hediye aslında
Size takı yapmayarak oğullarına da bişey yapmamış oluyorlar şimdi diğer oğullarına bir sürü bilezik takacaklar
Bence Esas eşiniz aptal yerine konuyor
Bu sabah şehirdışına çıktı, ilk defa engelledim yüzünü görmek istemiyorum.Ben olsam o öküz kocamı göndermem çünkü onun ailesi sizsiniz. Bu saatten sonra ben gelmezsem gidemezsin de değil kesinlikle gidemezsin diyin.
O öyle şeylere takılmaz,Burda eşinizde aptal yerine konuyor takı sadece geline değil oğluna ve gelinene verilen bi hediye aslında
Size takı yapmayarak oğullarına da bişey yapmamış oluyorlar şimdi diğer oğullarına bir sürü bilezik takacaklar
Bence Esas eşiniz aptal yerine konuyor
Biz kadınlar öyleyiz.Burdabir sorun yok bence, adam aptal zaten, bana birisi sadece benim gelebileceğimi söyliycek tavrım gayet net olur ailem yoksa ben de yokum. Adam hiç o topa girmemiş baksanıza.
Yok anliyorum haklısnız da sinirlenmekte ama.bir sekilde tepkinizi gosterin ciddi ve sert sekildeYok hiç suçlamıyorum ben onu.
Evde kalmış karthoroz oğluna kız bulmuş sorun çıksın istememiş. Kusura bakmayın çok sinirliyim. Benim gerizekalı kocamda asıl sorun.
konu sahibi ne yalan söyleyeyim daha beni almıyorlar diye sevinirimŞuan aramızda bir problem yok.
İlk evlendiğimiZ zamanlarda olmuştu.
Boşver üzme kendini.Artık kendileri düşünecek.
Çok sürmez gerçek yüzlerini görmek.
abovvvvv Miss im yavaş yavaşEşimle açıkça konuşurum. Benim adam yerine konmadığım, sayılmadığım yere o da gidemez. Giderse de donemez, eve almam bunu net söylerim. Bunun üstüne giderse gider, ama dönerse de kapıda yatar içeri almam. Bu insanlar manyak falan mı, ne kadar saygısız ve kabalarBu adam evli yahu, dügün dernek işlerine evli adam tek davet edilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?