Bu değersizlik hissi beni kahrediyor 😔

Adamlar bundan korktukları için beni istemiyorlar nasıl çıkarıcam.
Gitmiycem hiç bör törenlerine.
İyi ya herkes korktuğu ile sınanır bu hayatta. Bekleyin törenler bitsin, hayat normale dönsün işte o zaman sıra size gelsin. Ne demek size yapmadığını ona yapmak, o daha mı değerli yada siz daha mı değersizsiniz?

Yok hiç suçlamıyorum ben onu.
Evde kalmış karthoroz oğluna kız bulmuş sorun çıksın istememiş. Kusura bakmayın çok sinirliyim. Benim gerizekalı kocamda asıl sorun.

Ağladım yorumunuza.
Evet ben daha değersizim.
Ben 16 yıl oldu evleneli kendimi övmek için demiyorum taş bebek gibiyim yani herkea öyle der.
Ama zerre değer vermediler, görüyorum ki eşim de dahil.

O kadar haklısınız ki.
Onada söyledim bu söylediğine pişman edicem seni dedim.

bu ne terbiyesizlik böyle eşini çağırmak seni çağırmamak ne demek.. eş kişisi içinde giderse dönemez, dönse de bulamaz net! bir şekilde işler yoluna girse ne nişana ne düğüne de gitmem kim ne derse ne düşünürse düşünsün

Ağladım yorumunuza.
Evet ben daha değersizim.
Ben 16 yıl oldu evleneli kendimi övmek için demiyorum taş bebek gibiyim yani herkea öyle der.
Ama zerre değer vermediler, görüyorum ki eşim de dahil.
Ben ağlamanız için yazmadım, çok özür dilerim, size yapılanı unutmayın ve zamanı geldiğinde yüzlerine vurun anlamında yazdım.

Aynen öyle yapıcam.
İstemede problem çıkaracağımdan korkuluyorsa heryerde çıkarırım.

Ben ağlamanız için yazmadım, çok özür dilerim, size yapılanı unutmayın ve zamanı geldiğinde yüzlerine vurun anlamında yazdım.
Özür dilemeyin,
SiZ daha mı değersizsiniz dediniz ya ona ağladım. Evet öyleyim net.

Sorunun cevabını vermişsiniz aslında.
Böyle durumlarda size yapılan muamelenin aynısını yapmalısınız
Daha 5-6 ay önce kayınvalidem babasını kaybetti aradım yanında oldum. Onunla ağladım.
İnsanlar nasıl bu kadar nankör olabiliyor aklım almıyor gerçekten.

Burda eşinizde aptal yerine konuyor takı sadece geline değil oğluna ve gelinene verilen bi hediye aslında
Size takı yapmayarak oğullarına da bişey yapmamış oluyorlar şimdi diğer oğullarına bir sürü bilezik takacaklar
Bence Esas eşiniz aptal yerine konuyor

Burdabir sorun yok bence, adam aptal zaten, bana birisi sadece benim gelebileceğimi söyliycek tavrım gayet net olur ailem yoksa ben de yokum. Adam hiç o topa girmemiş baksanıza.

Ben olsam o öküz kocamı göndermem çünkü onun ailesi sizsiniz. Bu saatten sonra ben gelmezsem gidemezsin de değil kesinlikle gidemezsin diyin.
Bu sabah şehirdışına çıktı, ilk defa engelledim yüzünü görmek istemiyorum.
Ne halt ediyorsa etsin, fazla kıçını kaldırmışım ben onun.

O öyle şeylere takılmaz,
Kimseye zorla bişey yaptıramazsın der.
Kimseye tenezzülü yok gördüğünüz üzere bana bile.

Burdabir sorun yok bence, adam aptal zaten, bana birisi sadece benim gelebileceğimi söyliycek tavrım gayet net olur ailem yoksa ben de yokum. Adam hiç o topa girmemiş baksanıza.
Biz kadınlar öyleyiz.
Erkekler yapmıyor onu. Hatta hak bile veriyor onlar.
Çocuğun son şansı evde kalacak sen şimdi surat yaparsın huzursuzluk çıkarırsın diyor.

Şuan aramızda bir problem yok.
İlk evlendiğimiZ zamanlarda olmuştu.
konu sahibi ne yalan söyleyeyim daha beni almıyorlar diye sevinirim
çoluk çocuk o şehir bu şehir yorulmayacak mısınız?
bide isteme bu sadece düğün nişan vs değil ki

boşverin eşiniz gidip gelsin

orda sorun çıkaracağınızı düşünüyorlar tırsıyorlar :) boşverin tırsılmak iyi bence

abovvvvv Miss im yavaş yavaş
coştoruma kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…