Bu değersizlik mi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba kızlar. Sevgilime sürekli süpriz yapar hediye alırım ama o bana almaz bende beklemezdim eskiden yani maddiyatçı değilim aman varsın anlamasn derdim. Son zamanlarda bişeylerin farkına vardım ki aslında hedite maddiyat değil. Yıldönümümüz oldu sana kolye aldım dedi ama o kolye hiç bana gelmedi. Büyük ihtimalle almamış. Onun haricinde bir gün bi hediye almadı. Bi süpriz yapmadı. Doğum günüm oldu hiçbir şey almadı. Hep çiçek istediğimi bana çiçek almasını söyledim almadı. Yılbaşında kendisine annesi kardeşine hediye aldım annesi mesaj attı çok teşekkür etti sonra işte acaba ben ne alayım derdine girmiş bende laf arasında sevgilime sordum sen bişey.alcak mısın diye ya ne alayım bi eksiğin varsa söyle alayım yoksa bişey almayı düşünmüyorum dedi. Ya kızlar doğum günümde bi sakız alır gelir bu senin seni düşündüm aldım der fiyatı umrumda değil derim düşünmüş sevinirim. Hiçbie şey yapmıyor değer vermiyor bana galiba

Değer vermiyor demeyelim de sizin beklediğiniz şekilde değer vermiyor desek daha doğru olur. Hepimizin sevilmeyi istediği şekiller vardır demek ki erkek arkadaşınız bu beklentinize uymuyor. Ya dert etmeyi bırakacasınız ya da onu bırakacaksınız.

BENCE.iliskide gercekten ciddi bi sorun basta insan onemsemiyor bende hic kiyamazdim eli cebine gitcek diye aklim cikardi varmi yokmu zorda kalmasin bana bi kurusu gecmesin isterdim ben heveslenir yapardim asla karsilik beklemezdim bi sure sonra insan sorguluyor birseyler tek tarafli oldu mu tat vermiyor ben kendi annemden babamdan bile isteyemem hic bisey kaldi ki sevgilime ima bile edemezdim bu boyle surdu gitti sonra evlenince baktim ki adami alistirmisim bigun oturdum konustum hersey para degil insanin dusunmesi onemli karsindakini onemsedigini gostermenin bir nevi yoludur dedim esim ise haklisin hic boyle alismadim ne yapacagimi ne alacagimi bilemiyorum asla esirgedimden degil dusunemiyorum gercekten dedi
Sonra begendigim seyleri al diye demesemde cok begendim filan diye resin
mlerini gosterdim tabi yeri geldiginde konusu acildiginda..
Ve evet alisti bi kac yildir dusunur alir ama ne yalan soyleyim emek verdim
Herkes centilmen,dusunceli,gorgulu,asil dogmuyor karsinda cevresinde oldu olasi bi rol model de yoksa adam gercekten dusunemedigi icin yapmiyor bi kutuk dusun ayy kütük iste diye onemsememek te senin elinde onu yontup sekil vermekte senin elinde :KK66:

Canim ona hediyelesmeyi ögret. Yani ne alayim bir ihtiyacin var mi dediginde onun butcesine uygun bisey iste alsin ama hediye paketi yaptirsin sen de çok sevin, mutlu ol onu takdir et. Annesine falan birlikte hediye secin. Hediye almayı, vermeyi yaşayarak gorsun. Seni bu yolla mutlu edecegini bilsin. Ha ama konu sadece hediye degil de hic bir zaman seni dusunmuyor, ilgisiz davraniyorsa daha derin düsünmen lazim bana değer vermiyor mu diye.

sürekli hediye peşinde koşmak yorucu olmuyo mu? adam size başka bişey vaadetmemiş, hep böylemiş. inatla hediye beklemek, bilmiyorum bana itici geldi.

Evet bence deger vernemektir. Ben dostlarimin dogum gununu atlamam. Onlari sevdigim ve deger verdigim icin. O aldi bende alayim diye degil iyi ki varsin demek icin benden hatıra kalsin diye yaparim/yapariz.

Illa paralar sacmasi cok pahali hediyeler alip durmasi veya ozel gunleri kutlamasi gerekmiyor aslinda ama karsisinda ona hediye alip duran biri varken insan bir sey yapmayinca rahatsiz hisseder. Bana surekli cay/kahve ismarlayan bir arkadasim var ben de ona cikolata alirim mesela, dersle alakali bir fotokopi cektirmemiz gerektiginde kendimle birlikte ona da cektiririm. Hediye almak icin ihtiyacinizi sormasi gerekmez yani basit bir kitap alsa bile bu hediyedir.

Ya değer hediyeyle ölçülmez ama insan bi şeyler yapınca ister istemez karşılığını bekliyo. Karşılık derken illa maddi bi şeyler değil düşünüldüğünü bilmek bile yetiyor. Ben bi gün alışverişe çıkmıştım akşamında sevgilim bana bi şey aldın mı diye sormuştu bende hiç aklıma gelmedi demiştim. Bozuldu hatta resmen trip attı insan sevdiğini de düşünür bi çorap olsun alır diye. Çünkü o alışverişe hep benimle çıkar ve kendine alırken bana da alır mutlaka ya da tek başına bi şeyler alırken ufakta olsa bi şey alır bana da. O gün bugündür bende hep kendime bi şey alacağım zaman ya ona ya da çeyizimize -onu da kabul eder :D- bi şeyler alırım.

Hep veren taraf olmayı bırakmalısın, sen de alma, sen de düşünme, sen de kutlama. O zaman nasıl olacak ona göre ilişkine yön verirsin

Bence hediyelesmek guzel bir sey. Esim hediye almayı cok sever ama düşünüyorum almasaydi da bir sey degismezdi sanirim. Ondan hediye beklemek benim icin cok heyecanli, yapmasaydi bu histen mahrum kalacaktim ama sevgim degismezdi galiba. Ya da sorgulamazdim deger vermiyor mu diye.
Hediye beklediginizi acikca soyleyebilirsiniz ama. Mesela yilbasinda hediyeleselim diye soyleyin. Ya da dogum gununuzde, yildonumunde sorun bana ne alacaksin diye. Belki zamanla alisir ve hosuna gider.

Hediyeleşmek değil olay değerli hissetmek. Sizi çok iyi anlıyorum. İlla maddi olacak değil el emeği bişey yapsa verse ne kadar mutlu olurum ben şahsen. Eski ilişkimde bir çöp dahi görmedim desem yeridir sevgililer günü yıl dönümü yılbaşı hiç önem vermezdi ayı herif. Bende salak salak ne el emekleri yapmakla uğraşmış ne hediyeler almıştım ama değmezmiş. Şu an bir ilişkim var gerçekten maddi durumu iyi değil kendisinin hiç bir beklentim yoktu sesi çok güzel şarkı söyle bana yeter diyodum kendisine de söyledim sakın bişey yapma alma diye ama sırf benim doğum günümde beni yemeğe götürmek hediye almak için telefonunu sattı. Bozuk bir telefonla idare ediyor. Daha geçen gün aşkım biliyorum sana hiç hediye alamıyorum ama azcık param olsun sürekli hediye alcam saraylarda yaşatıcam dedi. Durumunu bildiğim için hiç hediye istemedim ondan düşünmedimde ama kendisinin böyle düşünmesi beni çok duygulandırdı çok doğru bi insanla sevgiliyim dedim şu an sıkıntı çekiyoruz maddi açıdan ama bu adamla sonuna kadar giderim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X