- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
bu derdin tek çaresi var balan için çocuk sahibi olmak bu kadar önemli ise eşinden ayrılacak ve kendisine yeniden bir başkasıyla hayat kuracak..
ama şu var ki sırf çocuk olmuyor diye eşten ayrılmak yerine ben olsma alternatifleri düşünürdüm..
eşini genel anlamda seviyor ise ve eşi de ablanızın bu isteğine bir şekilde cevap vermekten mutluluk duyacak ise sperm bankasına gitsinler ve ablanızda sıkıntı yoksa rahatlıkla gebe kalabılır, zaten spermın kıme aıt oldugu bılınmedıgınden esı de o cocuga babalık yapacak ve onların cocugu olacak doğacak çocuk..
çok küçük yaştaki bir çocuğu da evlat edinebilirler ama kendi doğurduğun gibi olmayacağı kanısındayım....
yok bunlar onloara ters dersen tek care ayrılmak ve ablanızın sansını bır baska erkekle denemesı..
Eşini seviyor doktor zaten başka doktora giderseniz sadece sizi oyalar paranızı alır sonuç sıfır olur demişDoktoru bu kadar net konuştuysa doktor doktor gezmek daha incitici olabilir. Çok zor bir durum eşini seviyorsa evliliğinde sorun yoksa daha sonra kabullenecektir Allah yardımcınız olsun.
Eniştenizden dolayı ablanızın çocuğu olmuyor. Sanırım eşi de evlatlık istemiyor. Kusura bakmasın ama bunu ablandan çok eniştenin istemesi gerekirdi. Bencilmiş enişten.
O kadar kimsesiz yavrucak var ki. Bir bebek alsalar hem ablanız anneliği tadar hem de kimsesiz bir yavru anne şevkatinde büyür. Hemde çok büyük sevap kazanırlar..
Ablanız ağlamasın. Belli ki onun nasibi kimsesiz bir yavrucak. Enişte olmaz diye diretirse s..ttirsin gitsin o zaman. Yazık ablanıza.
Yok teselli amaçlı hiç aramam açık açık enişteme bşy dememben enişteyi bencil bulmuyorum. kadının piskolojisi nasıl bozuluyosa erkeğinki de bozulur. kim bilir adam nasıl eziliyodur.
konu sahibi yanlış anlamayın ama sizde bi süre ablanızı rahat bırakın. enişteden ötürü olmuyor ya, enişte de üzülüyodur. siz araştırdıkça biraz üstüne gidiyor gibi oluyor. enişteye de yazık bece.
bu bi süreç. önce böyle olur sonra yavaş yavaş kabullenir belki abla. o zaman başka doktor, evlatlık faln anlatın.
siz şimdi ne söyleseniz söyleyin ablanız anlamayacak.
hayırlısı olsun inşallah.
amin inş inş. rabbim yüzlerine bakarÇok üzüldüm. Başka bi doktora da görünsün. Allahtan Ümit kesilmez belki bi mucize olur. Ablan daha da yıpranacak ama Zaman'la yorulacak ve duruma alışacak. Hep içinde bi yara gibi kalcak ama acısı hafif olacak. Allah sabır versin.
Ewet. Enişte o kadar çok eziliyor ki!!! Evlatlığa bile karşı!!! Alternatifleri her zaman düşünmek lazım. Rabbimin bi bildiği vardır.Eniste eziliyor eniste eziliyor laflarina da ayar oldum Allahin dedigi olur dimi.elinde olmayan bir durum icin kim niye ezilsin.once bu kafadan cikin bi.
aynen ama kabul edeceklerini sanmıyorum çok kapanmışlar evlerine kimseyle konuşmak istemiyorlarAblanız adına üzüldüm, sizin de üzüntünüzü anlıyorum. Şuan evlatlık, başka doktorlar gibi alternatiflerden önce onların bu durumu kendi içlerinde sindirip sakinleşmeleri gerekiyor. O yüzden bu konuda bir psikologdan yardım alsınlar.
Önce biraz rahatlasınlar, durumu kabullenme süreçleri başlasın, bu durumun dünyanın sonu olmadığına ikna olsunlar sonra daha sağlıklı bir psikolojiyle alternatifler değerlendirilir. Bir psikoloğa gitmeye ikna edin.
aynen ama kabul edeceklerini sanmıyorum çok kapanmışlar evlerine kimseyle konuşmak istemiyorlar
sadece ben ve eşimle konuşuyorlar psikolog kabul edeceklerini sanmıyorum biraz zaman geçsin istiyorum
İnsan konuştukça rahatlar diye bırakıyorum konuşsun dinliyorumAnlıyorum.. O zaman bir süre bırakın kendi içlerinde yaşasınlar üzüntülerini, siz de çok sık olmayacak şekilde gün içinde bir mesaj atın yeter. Onların biraz zamana ihtiyacı var endişelenmeyin, bir süre sonra o kabuktan çıkacaklar zaten mecburen.
İnsan konuştukça rahatlar diye bırakıyorum konuşsun dinliyorum
benimde 3,5 yıldır olmuyor çocuğum örnekler veriyorum bir kaç gün kendine geliyor
bir tek bana açık açık hissettiği herşeyi anlatıyor diye susturmuyorum onu çoğu zaman
dediğinizi yaptım kendi hallerine bıraktım zaman geçtikçe kötü oluyor
onlar acı çekmeyi tercih ediyorlar şuanben yeni öğrendiler sanmıştım ki baya olmuş öğrenmeleri...
evet anne baba olmak çok güzel bir his ancak anne babalığı haketmeyen bir sürü insanın çocuğu var. evlatlık almasalar dahi bir çocukla maddi manevi olarak ilgilenmek, zihinlerini dağıtmak onlara çok iyi gelecektir.
bazen böyle durumlarda sert çıkmak lazım.
ablanızı da eniştenizi de sarsacaksınız kendinize gelin olmuyorsa kabul edip güzel bir yola bakalım artık diyeceksiniz.
belki ağır konuşacaksınız kendilerine gelmek için...
bir aile terapisti mantıklı bir karar olacaktır ancak mantıklı hareket edeceklerini zannetmiyorum şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?