- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi niluferkoc
-
Bazı kafalara takılan sorulara cvp vereyim ,ben çocuklarımı bu tablodan dışarda tutacak bi anne değilim,sadece kendi aşkını düşünüyorsun diyen suçlayan arkadaşlarşunu bilinki hiçbir ana yavrusunu ikinci plana atmaz. Bu adam bazı günler açken kapıya yiyecek bırakıpta giden yavrularımı kendi evladı kadar olmasada seven düşünen bi insan,teyzeside sokak ortasında bana saldırdığında teyzesini itip beni oradan kaçıracak kadarda yürekli.Bu sözlerimden toz kondurmuyor anlamını çıkarmayın yine sonuçta içini bilemem ve de leyla mecnunuda oynamıyoruz.kızın ailesi hakkında nasıl hüküm verdiğimi merak eden arkadasım ,cvp sana,kızın ailesine yakın köydeyim ve ortak tanıdıklar var.Bu arada ben Bartının bi köyünde yaşıyorum,sevdiğim o adamda köyde akrabalarına maddi açıdanda muhtaç bi insan geçimini bi fabrikanın servis şoförlüğünü yaparak sağlıyor.Beneleştiriye açık olmasam bu formu açmam ama bazıları herkesi kastedmiyorum yine çarptırılmasın lütfen sırf muhalefet olsun diye ve genel toplumsal kurallara göre yorumlar yapıyor.Gördüğüm şu ki düşene bi tekme vurma tavrı hala mevcut sanırım forum açarak hata ettim.,çünkü ben doğrumuyum yanlışmıyım diye sormuyorum ki bazıları beni günah keçisi ilan etti hatta bu kadar aşıkken bakalım aradan çekilecekmisin deme acımasız cesaretini buldu unutulmamalı kişi ben sonradan araya girip varolan bi nişanı bozmaya çalışmıyorum,Ama yinede hepinize çok teşekkürler vakit ayırıp olumsuz veya olumlu derdimi dinlediniz bu forumdaki amacım buraya kadar olan ilişkimin hatamı olduğunu öğrenmek değil 2 gün sonra yüzük takacak sevdiğimin aşkından yanışımı paylaşmaktı bu nedenle acımı anlayıp paylasanlara sonsuz teşekkürler ama hepinizede sevgilerimi sunuyorum bana hakkınızı helal edin kırdıysamda sizi sağolun mutlu olun
evet biliyorum tek ihtiyacımız zaman,onun şu andaki duygularından samimiyetinden eminim,ama sonrası için korkuyorum,ailesi aynı baskı ve tehditlerle onu nikah masasına kadar götürürse,ve o kız benimkini etkisine alırsa.Çünkü bu kız vasıfsız sıradan bi ev kızı hayattaki tek amacı evlenip yuva kurmak yani benimki veya başkası onun için farketmiyor
şayet, ya kızdan etkilenirse diyebiliyorsanız sevgilinize o kadar da güvenmiyorsunuz demektir. bir insan sevince gözü başkasını görmez ki...
işaretlediğim 2. kısım, kızı tanımıyorsunuz sanırım. dolayısıyla beklentilerini veya donanımını bilemezsiniz. kaldı ki O'nun için de pis bir durum ve belki hiçbir şeyin farkında değil.
son olarak, taraflardan biri (özür dileyerek söylüyorum) kaypak olunca olaylar bu şekle dönüyor maalesef. gerçek sevgi veya bağlılık acziyetle değil kuvvetle yaşanacak duygulardır. ne öyle mıymıymıy.
erkek olsun iki dakika hastalığı ilerlermiş de yok bilmem neymiş, dayısı şöyle demiş böyle demiş geçeceksiniz o işleri.
adam gibi adam bu sıkıntıları size hiç duyurmadan hallederdi ya da duysanız bile size bağlılığının gereğini yerine getirirdi.
yok efendim yüzük alındı, 3 güne nişan takacaklar üzgünüm ama cidden boş geliyor.
benim görüştüğüm biri vardı 2 yıl önce arkadaş aracılığıyla tanışmıştık.
oy ben sana aşık oldum
vay sen şimdiye kadar neredeydin
aman valizini kap gel evimiz hazır iki aya düğün yaparız vs vs
ne mi oldu?
valide sultan ayılmışmış, bayılmışmış, acillik olmuşmuş
aman da sütümü helal etmem demişmiş
bana zaman ver çözücem dedi
20 gün içinde nişanlandı şimdi de evli
sırıtık fotoğraflarını paylaşıyor facebook ta boy boy
"erkek" deyince acaba diyor insan
hiçbiri kadınlar kadar "erkek" değil çünkü
ek olarak, intihar edeceğiz vs ne demek? sizin öyle bir lüksünüz var mı ki?
o iki sabiye ne olacak?
herifin birinin annesi sizi istememiş diye evlatlarınızı sahipsiz mi bırakacaksınız?
sakince düşünün ne olur.
değmez...
ağzına sağlık mı desem
eline sağlıkmı desem
gerçekler ancak bu kadar güzel anlatılırdı
Ha bide şu erkeklil meselesi varya
o konuda %150 haklısın
allaha emanet ol
Yaşanmış nacizane bir örnek:
Bir tanıdığım vardı(30 yaşına yakın bir erkek), o hafta düğünü olacaktı hiç de heyecanlı değildi. Sanki başkasının düğününe gidiyor gibiyim diyordu. Çevresinden gördüğü "artık evlenme yaşın geldi de geçiyor" baskısıyla kabul etmiş evlenmeyi, öyle söylüyordu.
Evlendi, evlendiği kadın da eski komşumuzun kızıydı. Kızı dövdü hırpaladı, yüzüne bakmadı. Kaynana desen kıskançlığa büründü, oğlu yoldan geliyordu, kadın oğlunu geline yanaştırmıyor kendi yanında yatırıyordu. Üstelik bu evliliği çocuğun ailesi istemişti !
Sonra bu iş yürümedi, kız evi terketti. Boşandılar.
Meğer oğlanın başka bir şehirde yavuklusu varmış, çocuk bile yapmışlar kimsenin haberi yokmuş. Ailesi onunla evlenmesini kabul etmeyeceği için başka biriyle evlenmemeye direnebildiği kadar direnmiş. Sonunda çevreden gelen artık evlen baskısına dayanamamış. Kabak da bizimkinin başına patladı.
Bütün bunlara rağmen o kıza hiç mi el sürmedi? Kardeş kardeş uyudular mı? Tabiki hayır. Kızın hem hayatını çaldılar, hem bekaretini.
ben nedense çocukların konu sahibinin yanında olduğunu düşünmüyorum
Bazı kafalara takılan sorulara cvp vereyim ,ben çocuklarımı bu tablodan dışarda tutacak bi anne değilim,sadece kendi aşkını düşünüyorsun diyen suçlayan arkadaşlarşunu bilinki hiçbir ana yavrusunu ikinci plana atmaz. Bu adam bazı günler açken kapıya yiyecek bırakıpta giden yavrularımı kendi evladı kadar olmasada seven düşünen bi insan,teyzeside sokak ortasında bana saldırdığında teyzesini itip beni oradan kaçıracak kadarda yürekli.Bu sözlerimden toz kondurmuyor anlamını çıkarmayın yine sonuçta içini bilemem ve de leyla mecnunuda oynamıyoruz.kızın ailesi hakkında nasıl hüküm verdiğimi merak eden arkadasım ,cvp sana,kızın ailesine yakın köydeyim ve ortak tanıdıklar var.Bu arada ben Bartının bi köyünde yaşıyorum,sevdiğim o adamda köyde akrabalarına maddi açıdanda muhtaç bi insan geçimini bi fabrikanın servis şoförlüğünü yaparak sağlıyor.Beneleştiriye açık olmasam bu formu açmam ama bazıları herkesi kastedmiyorum yine çarptırılmasın lütfen sırf muhalefet olsun diye ve genel toplumsal kurallara göre yorumlar yapıyor.Gördüğüm şu ki düşene bi tekme vurma tavrı hala mevcut sanırım forum açarak hata ettim.,çünkü ben doğrumuyum yanlışmıyım diye sormuyorum ki bazıları beni günah keçisi ilan etti hatta bu kadar aşıkken bakalım aradan çekilecekmisin deme acımasız cesaretini buldu unutulmamalı kişi ben sonradan araya girip varolan bi nişanı bozmaya çalışmıyorum,Ama yinede hepinize çok teşekkürler vakit ayırıp olumsuz veya olumlu derdimi dinlediniz bu forumdaki amacım buraya kadar olan ilişkimin hatamı olduğunu öğrenmek değil 2 gün sonra yüzük takacak sevdiğimin aşkından yanışımı paylaşmaktı bu nedenle acımı anlayıp paylasanlara sonsuz teşekkürler ama hepinizede sevgilerimi sunuyorum bana hakkınızı helal edin kırdıysamda sizi sağolun mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?