Bu derdi taşıyamıyorum artık....

kanu sahıbının ilişki boyutunu bılmıyorum ama

kendısınınde belirtiği gibi bu zıpır çapkın erkekler

daha rahat bi ilşki içinde dul kdın tercıh edıyor

bu sebebten kandırılıyor olabılırsınız

lütfen yalnış anlamayın genelde böyle olu dıye yazıyorum

size kandırldığınızı her yönuyle anlatabılmek için

Nasıl olsa bir kere evlendim boşandım, çoluğum çocuğum da var deyip çok rahat davranmamak lazım. Fiziksel anlamda ne yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez de, zihinsel olarak hala evlenmemiş kız ağırlığını korumak lazım. Hiç evlenmemiş, bekar bir kız olsaydın, adam sana ailem seni başka herhangi bir sebepten istemiyor o yüzden ben şimdi başkasıyla bir sözleneyim sonra bir çare buluruz dediğinde şuanda davrandığın gibi davranacak mıydın? Annesin sen, çocukların var, senin daha da dirayetli daha da iradeli olman lazım. Ama okuduklarım sanki 34 yaşında bir annenin elinden değil de 20 yaşında, aklı havada genç kızın elinden çıkmış gibi. Şu hayatta her şeyi anlayabilirim, ama evladını düşünmeden hareket eden ebeveyni anlayamam. İster kadın olsun, ister erkek olsun. Çocuğu yaparken ömür boyu onun sorumluluğunu almayı kabul ederek yapıyorsunuz. Kimse boşanacağını düşünerek çocuk yapmaz ama hayatta başına ne gelirse gelsin hep önceliğim evlatlarımdır diyerek çocuk yapmalı insan. Sen hala aşktan meşkten bahsediyorsun. Sen çocuklarını babalık bilmeyen adama nasıl teslim edeceksin? Seni istemeyen bir ailenin tüm kötü bakışlarına, davranışlarına, tepkilerine sen göğüs gerebilirsin ama çocukların buna mecbur değiller.

arkadaşlar bende ilk başta öyle düşündüm ama inanın niyeti o kızla evlenmek değil zaten evlilik taraftarı bi karakter değil özgür ruhlu bi karakter evliliği sadece benimle düşündü .o kızın bişeyden haberi yok oturup konuştukları bile yok aileler ortaçağ zihniyeti ile hala kendi aralarında hazırlık yapıyorlar i,benimki çok dürüst bir erkek ne hissediyorsa söyler ve ardına bakmadan gider yalanını hiç yakalamadım.Evlenip mutsuz olana kadar ne gecer ki elimize o kızada yazık bizede yazık olur.Ayrıca ben bu acıya onun düğününe bile dayanamam şimdi bile ne durumdayım

5 dakika da değiştin yine
Sen kararını vermişsin
Biz daha fazla yazmayalım
Mutluluklar

5 dk karar vermedim sadece önceki msj yanlışlıkla yine geçmiş.

Bi önceki mesajın bu değildi
Yeni mesaj yolladıktan sonra nasıl daha eskiler bi daha yollanıyo anlamadım
İki kere üst üste oluyo da, araya yeni bi mesaj girmiyo yani

Sonuc olarak ne karar verdin acaba ?
Birde kac cocugun var ?
Ne kadar süredir birliktesiniz merak ettim :26:

O cok dürüst çaplınlıktan emekli cocukcagız neden kızın karsısına cıkıp ben baskasını seviyorum diyemiyor? Diyemiyorsa da bir msj mail facebook iletisi yazamıyor.

34 yasındasınız ama cocuk gibi kandırılıyorsunuz farkında değilsiniz.

çok özür dilerim ama yazıyı tam hatırlamamanıza rağmen birçok yorum yapıyorsunuz tekrar dönüp bakarsanız 1 yıldır birlikte olduğumu okursunuz,ayrıca keşke olsa dediğim sihirli değnek elimde yok pat diye bi karar veremiyorum o yüzden,kolay değil zaten kafam karışık daha da düğümlendim

dürüstce cvplar verdiğim halde niye irdeleniyorum anlayamıyorum,ben dağbaşında bir köyde yaşıyorum int.gelip gidiyor bilgisayarımdada sorun var.Ayrıca ne kadar farkındasınız bilmiyorum ama kafam yoğun yanlış tuşlarada basmış olabilirim değilmi

canım yhaaaa gercekten üzüldüm yasadıklarınıza bu ınsanların neden aşka saygıları hiç yok hiç mı sevmemısler hem siz kötü birsey yapmamıssınızkı evlenmıssınız guvendıgınız daglara kar yağmıs eşiniz bırakmasa basınızda olsa boyle bır ask yasamazdınız da kendınızı asla dul kadınım dıye görmeyın ben olsam aşkıma sahıp çıkardım kolay bulunmuyor gercek sevgı ve anladıım kadarıyla aşık olduuunuz adam da sizi gercekten sevıyo ve nıyetı baska değil olsa aılesıne kaabul ettırmeye çalışmaz sabredın güzel arkadasım hersey sınav bu dunyada aşkınızıa sıkı sıkıya sarılın Allah a emanet olun

hepinizin düşüncelerine saygı duyuyorum ama ben bile bu adam ile 1 birlikteyken ve kesin emin olamıyorken bazıları nasıl oluyorda kesin olarak kandırıldığımı onunda bir yalancı olduğunua karar verebiliyor,herkesin olaylar karşısında tavrı tepkisi izlediği yol farklıdır evladımızın bile içini gercek niyetini bilemiyorken lütfen iyi düşünerek yorum yapınız.Gerçeklere ışık tutup beni bu adamdan kurtarıyor olabiliyorken masum bi adamın günahınıda alabilirsiniz aniatabiliyormuyum

Ayrintiya dikkat etmedim...
Konuyu aciyorsaniz yorum yaparim bende,
Mantiksiz bir yorum yaptigimida dusunmuyorum...
sanirim isinize gelmedi yorumlarim

Bazı kafalara takılan sorulara cvp vereyim ,ben çocuklarımı bu tablodan dışarda tutacak bi anne değilim,sadece kendi aşkını düşünüyorsun diyen suçlayan arkadaşlarşunu bilinki hiçbir ana yavrusunu ikinci plana atmaz. Bu adam bazı günler açken kapıya yiyecek bırakıpta giden yavrularımı kendi evladı kadar olmasada seven düşünen bi insan,teyzeside sokak ortasında bana saldırdığında teyzesini itip beni oradan kaçıracak kadarda yürekli.Bu sözlerimden toz kondurmuyor anlamını çıkarmayın yine sonuçta içini bilemem ve de leyla mecnunuda oynamıyoruz.kızın ailesi hakkında nasıl hüküm verdiğimi merak eden arkadasım ,cvp sana,kızın ailesine yakın köydeyim ve ortak tanıdıklar var.Bu arada ben Bartının bi köyünde yaşıyorum,sevdiğim o adamda köyde akrabalarına maddi açıdanda muhtaç bi insan geçimini bi fabrikanın servis şoförlüğünü yaparak sağlıyor.Beneleştiriye açık olmasam bu formu açmam ama bazıları herkesi kastedmiyorum yine çarptırılmasın lütfen sırf muhalefet olsun diye ve genel toplumsal kurallara göre yorumlar yapıyor.Gördüğüm şu ki düşene bi tekme vurma tavrı hala mevcut sanırım forum açarak hata ettim.,çünkü ben doğrumuyum yanlışmıyım diye sormuyorum ki bazıları beni günah keçisi ilan etti hatta bu kadar aşıkken bakalım aradan çekilecekmisin deme acımasız cesaretini buldu unutulmamalı kişi ben sonradan araya girip varolan bi nişanı bozmaya çalışmıyorum,Ama yinede hepinize çok teşekkürler vakit ayırıp olumsuz veya olumlu derdimi dinlediniz bu forumdaki amacım buraya kadar olan ilişkimin hatamı olduğunu öğrenmek değil 2 gün sonra yüzük takacak sevdiğimin aşkından yanışımı paylaşmaktı bu nedenle acımı anlayıp paylasanlara sonsuz teşekkürler ama hepinizede sevgilerimi sunuyorum bana hakkınızı helal edin kırdıysamda sizi sağolun mutlu olun

Allah taşınmayacak dert vermesin.
Sağlığınız yerinde, çocuklarınız yanınızda, onlarda sağlıklı ve siz zarzor onlara yeterken intihar lafını edecek veya aklınızdan geçirecek kadar aşık olduğunuzu söylüyorsunuz.
Bir annenin hayatında 5. Belkî 10. sırada olur aşk diye düşünüyorum .
Bu lafları 18 yaşında bir gençten duysam çocuk der geçerim ama siz 34 yaşındaymışsınız, sanırım sağlıklı düşünemiyorsunuz .
Belkide terk edilmenin yarattığı bir travma yaşıyorsunuz.
Lütfen bir yardım alın.

Kimse sizi günah kecisi ilan etmis degil,
siz düsmüste degilsiniz,
insanlar olacaklari söylüyor yada olabilecekleri,
hatalarinizi söylüyor farkina varin diye,

Köyde böyle seylerin duyulmasi daha cabuk oluyor,
Teyzesi size sokak ortasina saldirdiginda kimse ne oluyor demedi mi ?
Hic mi bilen yok sevgili oldugunuzu ?
Aileniz ne diyor bu durumunuza...
aslinda yorum yapmicaktimda ayrintilari merak ediyorum

Ve son olarak sevdiginiz yüzük takarsa,
lütfen ardina düsmeyin ve bu iliskiyi yürütmeyin,
yazik günah..

hanımefendı sızı yargılayanlara takılmayın bı yürek buyuklugu kadar sevgı alır içine yurekte sıra olmaz her varlık ayrı sevılır hepsının yerı ayrıdır tektır ve özeldır 1. evlat sevgısı 2. evlat sevgısı 3.ana 4. baba ..... oyle yapanlar gönlu çok dar olanlardır takılmayın siz ve sunu da unutmatyın kımse yargıladığı şey basına gelmeden ölmeyecektır umarım bu derdınızı en iyi şekılde kaldırırsınız...

ne karamsarlık ve özür dileyerek söylüyorum ergenimsi tavırlar!! sen annesin yahu bir kadının en çok beslendiği güç aldığı konumdasın evlatların var sen anasın ne demek bir erkek için intihar günahtır yazıktır evlatlarına! anlıyorum sevmek sevilmek her kadının ihtiyacı ne kadar sert ve gururlu durmaya kuyruğumuzu dik tutmaya çalışırsak çalışalım başımızı iki okşayana boyun eğeriz ama senin gözünü açık tutmak için evlatların var! neler atlatmışsın fırtınadan kurtulup rmelteme yenilme lütfen. ve şunuda bil ilişkiniz olsa bile çok zor yani sen çocuklusun o senden küçük parça tutmuyor canım. ALLAH önüne hayırlı kapılar açsın inşallah.

Gorustgnz kisiyi tanimam genel yorum yapicam anlatilanlar tuhaf geldi bana adam nasl olurda bu kadar sessz ailesne karsi? Sanki kiz cocuguyms gbi davraniyor. Annesi bncede bu yasta sorumluluk kaldiramaycagni dusnyo iyi insan olablr ama gercekten bekar bi erkegn bir anda iki cocugn sorumlulugnu almasi cok zordur ayni evde yasamadgndan su an bilemyo ve gozunu ask bürümus maalesf askin herseye gücü yetecegne inananlardan deglm istisnasi elbet olablr elbet kaldirablr ama bu istisnanin az olcagini unutmayn

Ben dürüst değilsiniz demedim ki
Size has ta değil kim olsa sorarım
Aynı mesaj iki kere üst üstte yollanıyor da araya 4-5 tane yeni mesaj girdikten sonra ilk mesajın tekrar yollandığını görmedim hiç
Nasıl oluyo bu dedim ? Niye yalan atıyosunuz demedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…