canım egzama kana geçtiği için hastalık falan bunları doktormu söledi ben ilk senden duyuyorum başkaları diyosa inanma o zaman çünkü yalan yanlış bilgiler aktarılıyo doktor diyosa tamam ama başkalarına inanma saç ektirme işide bana kalıcı gelmiyo benim şuan iki uygulamam var biri badem yağı+bemiks, evigen, bepanten karışımı var 3 aya yakın kullanıyorum çok şükür memnunum bide minoksili kullanıyorum ama o kadar sık kullanmamaya çalışıyorum fazla alışmasın diye...
Aynen kısa kestirip o dediğiniz bakımı yapacağım saçlar biraz toparlanınca, roller ı bir düzenli kullanıyım işe yarar diye düşünüyorum doktorada bir soruyum gidersem ..
bana o kadar güzel moral verdin ki yani en yakınımdan bile daha iyi anlıyosun beni çok teşekkür ederim canım beniiimşimdi ben minoxil kullanıyorum derma roller dan sonra sarımsak yerine minoxil sürsem o da güzel etki eder mi hani onu bırakınca daha kötü olur diyorlar ya aslında bırakmak istiyorum ömür boyu çok zor sarımsak mı denemeliyim onun yerine? ben zaten o konuyu yalayıp yuttum o yüzden derma roller bana cesaret verdi güveniyorum zaten siparişimi verdim geliyor :) umarım yeni konumda bu kez gür saçlarımı paylaşırım :)
öncelikle benimde saçlarım senin gibidenemediğim yağ, ot kalmadı bende sac mezoterapiye basladım. bugün 4.seansım bitti.
dr bugun minoxil yazdı bende aldım ama kullanmasammı diye düsünmeye basladımbırakınca eskiye donuyorsa hicbir anlamı yok ayrıca yan etkiside cokmus
bende derma rolleri bir arastıracağım. Allah sabır versin cok zor gercekten ben 30 yasındayım yıllardır ugrasıyorum en azından olanları korumaya calısıyorum.
sende psikolojini bozma insallah hersey gönlünce olur canım..
öncelikle benimde saçlarım senin gibidenemediğim yağ, ot kalmadı bende sac mezoterapiye basladım. bugün 4.seansım bitti.
dr bugun minoxil yazdı bende aldım ama kullanmasammı diye düsünmeye basladımbırakınca eskiye donuyorsa hicbir anlamı yok ayrıca yan etkiside cokmus
bende derma rolleri bir arastıracağım. Allah sabır versin cok zor gercekten ben 30 yasındayım yıllardır ugrasıyorum en azından olanları korumaya calısıyorum.
sende psikolojini bozma insallah hersey gönlünce olur canım..
canım minoksilin yan etkisi öle yok yani şöle diyeyim ben kullanıyorum akşamları ama her gün akşam değil bi gün yapıyosam 2. gün yapmıyorum yada 2 gün ara verdiğimde oluyo nedeni fazla alıştırmamak bırakıncada çok dökülmesini azaltmak bıraktığından dökülmende artış oluyomuş bende bırakırken yavaş yavaş azaltarak bırakmayı düşünüyorum birden bırakmakta çok döker bence bide bu hamilelikte kullanılmıyo bende kendimi bildim bileli saç dökülme problemi yaşıyorum ama çok şükür bu badem yağı+bepanten, evigen, bemiks sayesinde dökülmem azaldı minoksilide kullanıyorum herkese öneriyorum sanada söleyeyim bu yazdığım karışımla ilgili sayfa var ordaki yorumları oku benimde yorumlarım var kullananlar memnun ben doktorada danıştım oda onaylıyo bence bi araştır çünkü bu dökülmemnin yanında saçını besliyo ve hızlı uzamasını sağlıyo ben 3 aydır kullanıyorum ve çok şükür memnunum
kızlar bu roller nerden temin edebiliriz site adı falan varsa söyler misiniz??
Bende o şekilde kullanıyorum sürekli değil bazen 1-2 bazen 4-5 gün ara vere vere kullanıyorum o karışımı hazırlayım minoxile ara verdiğim günlerde bunu yaparım haftada bir olmak üzere :)
Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?
Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?
Canım ısırganı öneren oldu mu bilmiyorum..
Isırgan otunun çayını iç. Kemoterapiden dolayı dökülmüş saçları kaşları kirpikleri çıkarttığını hücreleri yenilediğini söyledi bana annem. Burda da açılmış topikler var. Bakmışsındır ama bakmadıysan bak derim.
Dışardan sürsek etsek de içten beslemek de önemli diye düşünüyorum.
Ve yine burda açılmış topiklerden yola çıkarak şampuanına sarımsak rendeleyenlerin yeni saçlar çıkarttığını gördüklerini söylemek istiyorum. Tabi ki her bulduğunu sür dene diyemem ama sarımsak her şeyde faydalı. Saçtan tut tansiyona kadar.
Umarım kısa sürede bir sonuç alırsın denediklerinden
Isırganı da yapıyorum canım 4 aydır ama faydası yok zaten sarımsaklı şampuan kullandım epey o da bir çare sağlamadı bilmiyorum ne olacak...
hmm anladımm :26:
Valla bilemedim şimdi ne desem ne önersem..
Çörek otu yağının da saç çıkardığı söylenir canım onu denedin mi peki ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?