Onuda denedim :)) dermaroller yapıyorum bir kaç tane yeni saç gördüm bakalım bir en az 6 ay falan geçsin o zaman belli olur resimde paylaşırım sizlerde bakarsınız da işte hergün ayna karşısında ağlıyorum sosyal hayatım sıfır kimseyle görüşmek istemiyorumilgin için teşekkürler canım :)
Ay çok sevindim valla dermarollerın işe yaramasınaa
İnşallah 6 ayın sonunda da sonuç iyi olur canım
Üzme kendini hergün bakınca da sanki hiç değişiklik yokmuş gibi gelir insana
Birazcık ara ver bakma durumuna mesela haftada 1 veya 2 kez gibi bak yenileri çıkmış mı diye o zaman daha çok fark edersin :) Hergün bakınca üzülüyo insan bi değişiklik yok gibi geliyo çünkü gözüne üzüldükçe de moral inanç kalmaz. İnan sen yeni saçlarının çıkacağına
....................................................
Haklısın en iyisi aynalardan uzak duruyum bir süre , desteğin için çok çok sağol canım benim :))
hafta da 1-2 kere banyoda en son durulama suyu olarak ısırgan otunu demleyip onun suyunu dökebilirsin dökülmeyi durduruyor.
evet ara ara kaşınıyor ama aşırı değil , ısırgan kurutuyor saçı ara verip yapmak lazım , roller her gün yapılmamalı bence benim gibi 3 kere yap hemen arkasından losyon kullan minoxil seçme istersen bırakınca döküyor diyorlar ben ömür boyu kullanmayı göze aldım en etkili o olduğundan . Bir de rollerdan sonra 10 dakika içinde sür ki gözenekler kapanmamış olsun rollerı hızlı yapmaya çalış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?