yaaa kızlarr cıldırıcammm demir eksikliğim vardı 5 ay önce ilaç fln kullandım suanda bütün degerlerim tam daha yeni kan testi yaptırdım hiçbir eksik yada fazla degerim yok ama hala sac dökülmem devam ediyor ve deli gibi sac cıkıo döküldügü gibi neden böyle oluoo yaaa neypmalıyım sasırdım iyicee((((
(((
Imge tepelrmz aynı bendede 5 yıldr sureklı artan dokulme acılma var yasadgmz surecte aynı bende bugun sarımsk surmye karar verdm yormlrnzdn snra.uzulme ams ektrme dıye bısey var unlulere baksanaa ben oyle avutuyorum kendımı ama oyle cok doklurse ektrz napalım :)
ben bugün doktora gittim..saçlarımı çekti ve her seferinde saç geldi seboraik dermatit dedi..losyon verdi..ph 5.5 olan bi sabun kullan dedi..strese bağlıymış antidepresan verdi..(sıkıntılarımı da anlatmıştım)..yılan yağı ve defne sabunu kullanıyorum dedim gerçek olduklarını bilsen kullan ama sanmıyorum sahtedir dedi..saçlarmı 2 günde bir yıkıyorum dedim kızdı..saçın yağa ihtiyacı vardır çok sık yıkama dedi..e vitaminini sormayı unuttum(
KIZLAR BEN PRİORİN kullanmaya basladım iyi geldi sanki daha az dökülüyor yaklasık 3 ila 6 ay kullanmak gerekliymiş yılmıcam deniycem cok etkili oldugu söyleniyor iş iyi gelir saclarıma.. Allah yardımcımız olsun
Bende 2 günde bir yıkıyorum kullandığım şampuan bunu gerektiriyor zaten mecburum o kadar az ki kabarması için öyle yapıyorum
tarcın kokusu dökülen yerlerinde saclaırn cıkmadımı benim acaip cok sacım cıkıyor maşallah.. sanırım benm dökülmem genetik deil strestendi..:SS gerci hala stres içindeyim ama kendimi rahatlatmaya calısıorm.. ha son bişey sadece ilacını deil sampuanınıda kullanıorm simdilik şükür güzel gidio biyandanda mezoterapi uygulatıcam .. inş fayda buluruz arkdsm
Saclarımız toparlanıcak inşta önce dökülmesinin kesilmesi lazım yoksa bi yandan dökülüp biyandan cıkmasının manası yokayrıca priorin uzmanı yenicıkan sac tellerimin kalınlasması gerektiğini söyledi buyüzden bisüre devam edicem inş iyi gelir kurtulurum su dertten senin dökülmen durduysa tamamen düzene giirdiyse rahat ol 1 sene sürmez kendine gelmesi.. ilginc olan yeni cıkan sac tellerim acaip hızlı uzuyor uzun olan saclarım gibi deil.. tarcın kokusu sacların uzun mu benm omuzlarımın biraz asagısında gidip kestirmekte istemiorm biraz kestirmekte ise yarar denio sen kestirdinmi hiç????
kızlar benimde sorunum sac dökülmesş tam 1.5 yıldır yasıyorum ve saclaruının yarısından coğu gitti. tepemde acılmalar oldu. internetten okudumda karanfil suyu icin iyi diyolar saç çıkartıyor diyolar bende 1 haftadı deniyorum ins faydasını görürüm sizde bi deneyin isterseniz
imge neler yaptın neler denedin? gelişme var mı?
KIZLAR BEN PRİORİN kullanmaya basladım iyi geldi sanki daha az dökülüyor yaklasık 3 ila 6 ay kullanmak gerekliymiş yılmıcam deniycem cok etkili oldugu söyleniyor iş iyi gelir saclarıma.. Allah yardımcımız olsun
imge nasılsın ne alemdesin var mı bi gelişme? kullandığın şampuan hangisi?
ben de yıllardır aynı sorunla ugraşıyorum.şu an minoxil %5lik kullanıyorum.Bir de perfectil tablet.Gözle görülür bir düzelme oldu.Ama hala üst kısımda açıklık var.saç mezoterapisi yaptırdım.Çok can açıtıyor ve hiç işe yaramadı.Üstelik tanığım bir doktor arkadaş yapmıştı.Sacıma kuaförde keratin yüklettim.Çok fazla bir etkisi yok.Biraz saçı kalınlaştırdı gibi,tavsiye etmem.Sac ilaçları diye bir site var.oraya bir bak.Xpecia adında bir ürün öneriyorlar.En son bunlarlada düzelmezse denemeyi düşünüyorum.
Aynen mezoterapi hiç işe yaramadı minoxil kullandım evet etkisi var ama dediğin gibi üstteki açıklıklar hala aynı kaldı bıraktım hepten kötü oldu hazır bırakmışken bir daha başlamakta istemiyorum keratin yüklemesinin bana herhangi bir faydası olmayacağından onu da yaptırmam ilaç zamanında çok kullandım işe yaramadılar artık onu da kullanmak istemiyorum hiçbir şey istemiyorum kafamı yok etmek istemiyorum o da ne yazık ki mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?