Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tatlım valla mevsimsel bi durum bu sonbahar kış kabus %90 kadında bnm aslan yelesi gibi saçlarım olur yazın kışları tepem seyrelir aktarda badem yağı,çam terebentin yağı,yılan yağı azda lavanta yağı karıştır kötü kokmaması için yap bunu 1 saat sar poşet boneyle 4 günde 1 yap ben etkisini görüodum dene istersen

çok sağolun da artık dayanamıyorum sizlerin hiç bu şekilde olmaz inşallah, keşke mevsimsel falan olsa düzeltebilceğimi bilsem ama bu çok başka bir şey

yağ karışımını düzenli olarak yaptım fakat işe yaramadı canım

bana karışımlar iyi gelmiyor..tek çeşit yağ kullanıyorum..sarımsak yağı sürüyordum 2 ay kullandım,şimdi yılan yağı kullanıyorum..
yumuşattı sadece..umarım etkisini yakın zamanda görürüm..hemşire bi arkadaşım önermişti..saf zeytinyağı bulabilsem sarımsaklı zeytinyağı kürünü kullanacağım ama bulamıyorum..

aynen canım bu yağlar banada iyi gelmiyor ama bu hafta bende zeytinyağ sarımsak kürüne başlıycam aktardan saf zeytinyağı aldım ne derece saf bilemem ama aktardan başkada bulabileceğim bir yer yok

hmm bende 1,5 mmlik roller var siz çok bastırıyosunuz galiba ben fazla bastırmıyorum üstünden geçiyorum akşamları hergün rollerdan sonra sıkıyorum. günde kaç kez sıkıyosunuz peki rollerlar kaç mmlik sizin?

hmm bende 1,5 mmlik roller var siz çok bastırıyosunuz galiba ben fazla bastırmıyorum üstünden geçiyorum akşamları hergün rollerdan sonra sıkıyorum. günde kaç kez sıkıyosunuz peki rollerlar kaç mmlik sizin?

ben minoxil kullanmıyorum..1mmlik rollerim var..eskiden kanatıyordum ama artık kızarıyo sadece..ben roller yapıyorum sonra yılan yağı sürüyorum..ama pek düzenli yapamıyorum malesef..uğraşıp sonuç alamadıkça isteğim kırıldı:((

benimki 0.5 mm zaten her tarafı kel olduğundan bu yetiyor bana aksine bastırmıyorum üstünden geçiyorum hemen arkasından minoxil sıkıyorum haftada 3 kez yapıyorum yeni pek çok saç çıkmış tabi benim sorunum epey büyük olan olduğundan düzelmesi biraz zor gibi zaman alıcak ama sen daha iyi sonuç alabilirsin

ben minoxil kullanmıyorum..1mmlik rollerim var..eskiden kanatıyordum ama artık kızarıyo sadece..ben roller yapıyorum sonra yılan yağı sürüyorum..ama pek düzenli yapamıyorum malesef..uğraşıp sonuç alamadıkça isteğim kırıldı:((

kesinlikle öyle düşünme isteğinde kırılmasın düzenli yap ki faydası olsun hatta bunlarla kalma başka yöntemlerde araştır. kendini motive et süper saçlarım olacak diye sabırlı ol ama sakın moralini bozma bakarsan bağ bakmazsan dağ olur öyle düşün

benimki 0.5 mm zaten her tarafı kel olduğundan bu yetiyor bana aksine bastırmıyorum üstünden geçiyorum hemen arkasından minoxil sıkıyorum haftada 3 kez yapıyorum yeni pek çok saç çıkmış tabi benim sorunum epey büyük olan olduğundan düzelmesi biraz zor gibi zaman alıcak ama sen daha iyi sonuç alabilirsin

imgecim minoxili normalde sabah akşam kullanın diyolar ben günde 1 sefer yaparak hata mı ediyorum acaba diye düşünüyodum 2ye çıkarsam mı diye. günde 1 yap istersen sende haftada 3 az geldi bana :50:

Minoxidili hergun kullan bence, babam cunku hergun kullanarak erkekte irsi olan kelligini durdurup,
tekrar saclarinin biraz gurlesmesini sagladi..

minoxil i bu zamana kadar hergün kullandım beklediğim etkiyi görmedim o yüzden bende azaltmak istedim zaten çok işe yaramıyor bari kafam alışmasın böyle yapıyım zaten derma roller onun etkisini epey arttırıyor bence derma roller ı hergün yapmamak lazım kutusunda da haftada max 4 kere yapın diyor etkisi bir an önce olsun diye de abartmamak lazım ters tepebilir sonra :)

kesinlikle öyle düşünme isteğinde kırılmasın düzenli yap ki faydası olsun hatta bunlarla kalma başka yöntemlerde araştır. kendini motive et süper saçlarım olacak diye sabırlı ol ama sakın moralini bozma bakarsan bağ bakmazsan dağ olur öyle düşün

haklısın canım..sizlerle motive oluyorum..saolun..insan yalnız olmadığını bilince daha iyi hissediyor..

Back
X