Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağ karışımını düzenli olarak yaptım fakat işe yaramadı canım
kızlar bu rollerı hergün yapıyosunuz dimi sizde ???
hmm bende 1,5 mmlik roller var siz çok bastırıyosunuz galiba ben fazla bastırmıyorum üstünden geçiyorum akşamları hergün rollerdan sonra sıkıyorum. günde kaç kez sıkıyosunuz peki rollerlar kaç mmlik sizin?
ben minoxil kullanmıyorum..1mmlik rollerim var..eskiden kanatıyordum ama artık kızarıyo sadece..ben roller yapıyorum sonra yılan yağı sürüyorum..ama pek düzenli yapamıyorum malesef..uğraşıp sonuç alamadıkça isteğim kırıldı(
benimki 0.5 mm zaten her tarafı kel olduğundan bu yetiyor bana aksine bastırmıyorum üstünden geçiyorum hemen arkasından minoxil sıkıyorum haftada 3 kez yapıyorum yeni pek çok saç çıkmış tabi benim sorunum epey büyük olan olduğundan düzelmesi biraz zor gibi zaman alıcak ama sen daha iyi sonuç alabilirsin
benimki 0.5 mm zaten her tarafı kel olduğundan bu yetiyor bana aksine bastırmıyorum üstünden geçiyorum hemen arkasından minoxil sıkıyorum haftada 3 kez yapıyorum yeni pek çok saç çıkmış tabi benim sorunum epey büyük olan olduğundan düzelmesi biraz zor gibi zaman alıcak ama sen daha iyi sonuç alabilirsin
kesinlikle öyle düşünme isteğinde kırılmasın düzenli yap ki faydası olsun hatta bunlarla kalma başka yöntemlerde araştır. kendini motive et süper saçlarım olacak diye sabırlı ol ama sakın moralini bozma bakarsan bağ bakmazsan dağ olur öyle düşün