Bu dert beni mahvediyor:(

benim de saçlarım ince telli ve gür değil. 3 kere kaynak kullandım. kaynaklar sırasında saç bakımlarıma devam ettim. ancak azalma olmadı aksine bakımlarla yeniler çıkmaya ve saç uzamaya devam etti.
kuaförünüzün kaynak işlemlerini doğru yaptığından emin misiniz ?

mesela benim ilk kez takılırken kuaförüm çok detaylı anlatmıştı. saçlarının çıkış yönüne göre, kaynakları çıkarırken zorlamayacak şekilde taktığını söylemişti. saçlarımı yıkarken asla karıştırmadım, tarar gibi yıkadım şampuanla hep. geniş dişli tarakla taradım sürekli. ayda 2 kere en az kuaföre gidip fönlettim ki karışan saç varsa hemen açılsın.

bu gibi şeylere dikkat etmezseniz kaynaklar çıkarılırken inanılmaz saç dökülüyor, evet.

Keşke dediğiniz kadar saçım olsa da yapabilsem abartısız iki tel saçım var

Ben çok taramıyorum dökülecek diye korkudan ondan kaynaklı olabilir birde açarken çok saç gidiyor yoluyorlar gibi.

estetik kaynak nasıl? Medikal kaynak gibi mi?

estetik kaynak nasıl? Medikal kaynak gibi mi?

Instagram kullanıyorsanız #estetikkaynak yazarsanız çıkıyor. Bir bütün olarak saca takılıyor parçalar. Mikro ya da boncuk gibi tek tek değil. Yani yine mikro kaynaktaki gibi yoğunluk oluyor ama saçında 15 tane falan boncukla tutturulmuş gibi oluyor. Mikroda 200 adet sac takilsa 200 adet kendi saçına da takıldığı için çıkarırken kopuyor. Estetik ya da tres kaynakta öyle olmuyor. En sağlıklı kaynak yontemi. Istanbuldaysaniz size öneri de de bulunabilirim

30 yaşındayım ama şimdiden saçlarım gitti ileride evlensem çocuğum olsa korkuyorum doğum öncesi sonrası çok dökülmeler oluyormuş.
Sac ekimiyle özel bir bilgim yok ama sac ekimi yaptırıp memnun kalınan kliniklerin olduğunu biliyorum. Isterseniz iyi bir yerle görüşün mutlaka çözümü vardır. Sac bir kadın için çok önemli sizi anlıyorum üzülmeyin cozumsuz bir durum değil bu

Değilim ama yakın oturuyorum siz Öneri yapabilirsiniz .

Ben çok taramıyorum dökülecek diye korkudan ondan kaynaklı olabilir birde açarken çok saç gidiyor yoluyorlar gibi.
işte kullanırken düzgün tararsanız ve ayda 2 kez en azından kuaföre gidip biraz dolaşanları hemen açtırırsanız çıkarırken yolunmuyor.
eğer saçlar çok dolaşırsa o zaman çıkarmak için cidden saçınızı yolması gerekiyor.
kaynak kullanımı ciddi özen istiyor.

Eğer saç dökülmesine neden olan bir sağlık sorununuz yoksa, yani saçlarınızdaki dökülme genetikse maalesef uzun vadede hiç bir kozmetik ürün fayda etmiyor. Hele ki kaynak gibi işlemler mevcut saçlarınıza da zarar verir. Size tavsiyem beslenmenize çok dikkat edin, bol bol taze meyve sebze yiyin, saçlarınıza düzenli aralıklarla yağ bakımları yapın. Boya gibi kozmetik ürünler kullanıyorsanız bırakın. Bir de açıklık olan bölgelerinize toz saç fiberi tarzı bir ürün kullanın(hatta istanbul'da oturuyorsanız eminönü tahtakale'den çok daha ucuza bulanabiliyor bu tarz ürünler) Kendinizi büyük ölçüde daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bu sayede saçlarınızı kafanıza takmamaya başlayınca ve beslenmenize dikkat edince zamanla saçlarınızın çok daha güzel göründüğünü farkedeceksiniz. Biraz da psikolojik bir durum emin olun. Gür saçlı olmamak güzel görünmemenize engel değildir. Kendimden biliyorum. Şu an toz ürün kullanmayı da bıraktım saçlarım yine ince telli ama çok daha sağlıklı bir görünüme kavuştu :)

Kaynak kullanmayın,uzun zaman kullandım ve cidden saçı kopariyor kaynak. Halka kaynak kullandım ilk zamanlar o zaten facia ve ben çıkarttırıp saçımı boyatıp tekrar kullandım,en son saçım baya azalmıstı cıkarttırdığımda.
4 sene kullanmadım,sonra tres kaynak taktırdım ki onda boncuk sayısı daha az ama o bile yıprattı saçlarımı. Hamileyken çıkarttırdım,2 senede ancak toparlandı saçlarım, bir daha asla diyorum. Sizde çıkartıp kaynakları,açtıriyorsanız saçınızı bir süre koyu kullanarak ve bakım yaparak toparlayabilirsiniz.

Neden bozmadınız arkadaşınızı? Kardeşlerim veçok yakın arkadaşlarımla arada takılırız birbirimize herhangi bişeylerler ilgili mesela, sınırı aşarlarsa anında bozarım. İnsanların size davranışlarını birazda sizin duruşunuz belirliyor aslında. Ne istiyorsanız yapın. Kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca saçınız sizin kusurunuz olamaz. Herkesin başına gelebilecek birşey. Üzülmeyin lütfen..

dökülme tipin nedir, demir ve çinko eksikliğin hala var ise başlıca sebebi olmak için yeterli zaten dökülmenin. belki de kronik demir ve çinko eksikliği vardır, eğer öyle ise tedavine başlayıp saçını eski haline getirebilirsin. saç ekimi güzel sonuçlar var fakat önce dökülme sebebini bulmak önemli , aksi halde ekim yapmazlar sana. kaynak saç mevcut saçını daha da kötü yapar onlardan uzak dur.

Sizin bahsettiginiz kadar olmasada benimde sacim dokuluyordu.
Artik farkliliklara gittim sac rutinimde:
-Saclarimi her gun haril haril taramiyorum, cunku taradikca o dokulen saclar benim moralimi bozuyordu.
-Zamaninda vitamin E tabletleri kullandim, saclarima ve tirnaklarima iyi geldi ama bunun yani sira tum vucudumdaki tuyleride daha cogaltt ve biraktim. Belki vitamine E yagini saclarina sursen vucuttaki istemsiz tuylenmede ortadan kalkar.
- saclarimi iki kere sifira vurdum, sac diplerim yaraydi ve rahatlatti bunu ama sacim sıklakmadi ve cikinca omuzumu gecince yine dokulmeye basladi.

Su vakit azaldi dokulmem cok sukur.
-haftanin en az bir gunu banyodan once aloe vera jeli/ hindistan cevizi yagi surerim. Ikiside olmazsa 2 yumurta kirar, azda evdeki her hangi bir yagindan koyup saclarimi folyaya sarip bekletirim 4/5 saat.
- 1 sampuana bagli kalmiyorum, yeni yeni sampuanlar deniyorm. Okudugum kadariyla saclarin 1 sampuana alisinca fayda etmiyormus. Bilemem ne kadar dogru ama zamaninda 10 euroluk bir sampuan alirken su an rast gele bi markanin icergini begendigim bi sampuanini aliyorum 2 euroya hatta indirime gelince 75 kurusa. Memnunum.
- banyodan sonra saclari guclendiren serum suruyorum.
-banyodan sonra havluyla kurutmuyorum hemen haldur kuldur, havluya sarip kendisi kurusun diye bekliyorum.
- sacima cok fazla isi kullanmam, fon makinasida kullanmam.

Konuyu okurken aşağıda çıkan reklamın saç ekimi olması bir işaret olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…