Bu dert beni mahvediyor:(

Çam terebenti denediniz mi ısırgan otu sampuanla beraber o şampuanı tek kafanıza kullanın baska yerinize nüfus etmesin kılları çogaltıyor supergro dax ı tavsiye ederim inanılmaz bir ürün kullandıktan sonra su degdirmeden sampuanla köpürt iyice sonra suyla arındır yoksa sactan zor çıkar

Benimde saclarim kendimi bildim bileli dokulur ince tellidir ve seyrektir yillarca cok ugrastim ama artik kabullendim kaynak olayi tam bir facia asla yaptirmayin, su aralar butun unluler dunya starlari hep tül peruk kullaniyorlar bende arastiriyorum inanilmaz bisey asla peruk oldugu anlasilmiyor istedigin gibi toplayip sekil verebiliyorsun istedigin yone ayirabiliyosun bu aralar ona taktim kafayi once bir yerde deneyip sonra alacagim en azindan pratik tak cik disari hic ugrasma 2 tel saci duzelticem diye

Arkadaşım sarımsak yağı kullandı. Yani onda hemen işe yaramadı sonradan azar azar çıktı saçları. Bitkisel bırseyler, karışımlar, maskeler yapabilirsiniz.

Kaynak doğru yapilirsa saçı dökmez diye biliyorum ben. 3 ayda bir bakimi yapılmalı ve boyu da size göre ayarlanmalı. Saç ektirmeyi denediniz mi ? Bir de afro dalga veya örgü de kendi saciniz örülüyor üzerine saç yapıştırılıyor örülü saç daha çabuk uzar diye biliyorum. Hem siz de dolgun kullanirsiniz sacinizi

Şuan da doğal peruklar çok moda ..saçlarını yıpratmak istemeyen herkes takmaya başladı çok görüyoruz aslında eskisi gibi peruk peruk durmuyor..bence gayet başarılı kuaförler var güzel peruk tasarlayan ...aynı zamanda dasac ekimi de yaptırabilirsiniz maddi durumunuz el veriyorsa ..bide şey soricam..bu beyazlatıcı sprey den memnunmusuniz? Güzel kapatıyorum önleri..

Arkadaslar bende dax supergro kullaniyorum 2 haftadan beri cok az fark var gibi

Eklentiler

• 20-01-16-12-40-58-553_deco.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 79

Ben de seninle aynı durumdayım. tepeden çıtçıtlı protez saç ile kamufle etmeye çalışıyorum ama kesinlikle doğal değil. bir de saçlar nefes alamadığı için iyice döküldü. şimdiki durumun ne hala kullanıyor musun? ekim vs denedin mi? ben de bir umut arıyorum

Merhaba tül tepeliği araştırmanızı öneririm ben de bakıyorum şu aralar. İnstagramda araştırınpk doğal duruyor

Ekim kadınlar da işe yaramıyor cunku kadınların dökülmesi erkekler gibi değil yaygın dökülme oluyor. Ben de bu durumla ugrasıyorum o kadar üzücü ki. Çaresiz bir dert hastalık desen hastalık değil bir lanet gibi bişey. Bazen saçlarımı düşğnmek zorunda olmasam nekadar mutlu olurdum diye düşünüyorum kalbim sıkışarak

Ablacim demir eksikligini giderdin mi peki?

Demir eksikligi sac dokulmesinde cok cok buyuk bir etken, ana bir etken hatta

Cinko eksikligi nasil yasiyorsun bilmiyorum, cinko nerdeyde tum yiyeceklerde var. Cinko eksikligi cekmek cidden zor

Cilt doktoru ne dedi? Demir hapi yazdi mi? Beslenmen nasil buraya yazar misin?

Bu yorumu yapali cok olmus.
Kizlar biotine vitamini kullanmaya basladim.
Saclarim cikmaya basldi diye bilirim.
Galiba zamaninda bahsettigim vitamin E ye denk bu. Buda biyerde " tum vucutta tuylenme" dedigime ek. Ama durum o kadar kotu degil, oyle tuylenme yok, bence bu lumea kullandigim icindir. Lumea kullanmasaydim belkide yine birakirdim.
Ayni gunler nisanlimda basladi bu vitamine, oda bende sabah dokulen saclarimizin daha az gorur olduk yastikta.
Lumea kullanamyan bi kadini bilemem ama erkekler icin( tuylenme derdi olmaz onlarda) bence ideal bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…