- 6 Haziran 2011
- 1.636
- 61
- 113
- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
duygusal biri gibi geldi de ondan sormuştumyok oğlak burcu
duygusal biri gibi geldi de ondan sormuştum
yaa şu telefonda konuşuyorken birden uyuya kalıyor ya
cinlerim tepeme geliyor burda bişey anlatıyorum demi sana
dinlesene uykun varsa uykum var de dinleme demii
uyuzzz şeyy
bir sarkı var cok sevdiğim, oynuyorum bi ankara havası, o nefret eder bu ne der her zaman, bi gün eğlenmeye gittik, böyle garsonlarla fısır fısır sonra benim esimi cağırdılar sahneye ben sokla izliyorum, elinde mikrofon orkestra eşliğinde
benim sevdiğim sarkıyı ezberlemiş söyledi çok güzeldi,, seside iyidir:):)): kendi gibi bal ya:)
haklısın bende olsam daha doğum günnü kutlamam :) evlenmeden herşey süperdi evlendik balayı felan gayet güzel sonrası işe başlayınca koş eve yemek ütü temizlik çamaşır bulaşıkişkenceye dönüştü masal hayır birde o geliyor uzanıyor kanapeye alıyor eline teli sen çabala dur temzlk yemek bulaşık die sende de durum bundan mı ibaret ?
çüşü ohasını geçtim
duyduğum laflar;
"kanka bak şimdi"
"hacım napcaz ya"
dalıp dalıp böyle laflar ediyor bana delirtecek sonunda
ne oluyor biliyor musun;? meraktan çatlıyor :) nettemiyim ekrana bakmaya çalışıyor. telefonda ne yapıyorsun diyor.
ahh bir de söylemeden edemicem. nalet gele watssappaaonu orada çevrimiçi görüp bana mesaj göndermediğini bilmek çıldırtıyorr. malesef arada ergen gibi de davranıyorum. neden profile ikimizi koymuyorsun diyorum 50 tane adam var orda seni görmelerini istemiyorum. diyor. aman amaaannnnn ! varlıkları bir dert yoklukları ayrı dert..
ben bir kere hu huu kimle yazışıyosun diye laf attım. kıyamet koptuvay efendim benden başkasıyla konuşamazmıymış. çok sıkıyormuşum.
ama kendisi aynı şeyi yapmaktan geri kalmıyor. "aşkım hayırdır hep çevrimiçisin". be adam ya teyzemin kızıyla konuşurum ya amcamın kızıyla.daha hala inceden laf sokuyor yahuu
Buluşmak için can atan adam, beni 1 dakika daha fazla görmek için metronun merdivenleri koşar adam çıkan adam gidiyor yerine günaydın ve iyi geceler diyen biri geliyorilgi neredeeeeeeeeen nereyeeeeeee
ayy canımm ben benimkini alıştırdım
dün akşam beni üzdü mesela sabah benim öküzüm bak beni çok üzüyorsun dikkat et dedim güldü...
ben alıştırdım öküz lafını aşkıma ama o da tanıyor kendini ben ne yapayım
(tabi sürekli öküz demiyorum aman sağı solu belli olmaz canım)
Çok güldüm, sizde gülün emi:))) ama çok hoşuma gitti karşınızdaki yapmacık değil hem sizi görmek için deli oluyor kahvaltı bahane hemde kendi yiyor çok sevimliii:) mutlu olun inşallah.
duygusal biri gibi geldi de ondan sormuştum
yaa şu telefonda konuşuyorken birden uyuya kalıyor ya
cinlerim tepeme geliyor burda bişey anlatıyorum demi sana
dinlesene uykun varsa uykum var de dinleme demii
uyuzzz şeyy
ya bizim nişanlılık dönemi berbarttı, sürekli git geller yaşıyordum ama evlenince güzel günler geçirmeye başladık hep böyle devam eder inşallah. eve gelince tabiki ben daha çok iş yapıyorum, sonuçta o bana yardım etmiş olsa bile bir elin koyduğunu öteki bulamazmış pek mutfağa sokmuyorum. ama diğer işlere yardım eder, beni motive eder Allaha şükür, çok şükrediyorum gerçekten çünkü ben bekarlıkta mutfaktan su almazdım. evlendikten sonra bu kadar iş yapıp ondan yardım ve takdir görmesem çok üzülürdüm ki evdeki çamaşır bulaşık mk kullanmayı fln hep ondan öğrendim ben.
bizim kadar sıkıntılı nişanlılık geçiren var mıdır bilmiyorumda işte o arkadasına çok düşkün bende arada kıskanıyorum sadece, ama evde oyun oynayanları fln görünce şükrediyorum çünkü en azından arkadasından ayrılıp eve geldiğinde tek ilgisi ben oluyorum
maşallah allah korusun huzurunuzu
ya bizim ki çok düz ve aşırı içe kapanık ben iletişim kuramıyorum onunla o isterse ancak işte.
zaten canı nasıl isterse öyle.
bana diyor ki sen önceden daha uysaldın şimdi tam bir cadı oldun(
şimdi ağzının içine bakıyorum önceden tınlamazdım
tınlamayınca kavga da etmezdim o da melek sanırdı beni
artık önemsemicem yeter artık kimi severse sevsin inan bana oluyor olan
evet ya evlendikten sonra daha ilgili oluyoruz galiba, bende senin gibiydim işte nişanlıyken, hiçbişey demezdim hareketlerine, sallamazdım daha doğrusu. anam bi evlendik benim çene çıktı ortaya. o da şakayla karışık kural koyuyo aklınca :d kaşını kaldırmak yüzünü düşürmek ve cvp vermek yok. tamam efendim, peki kocacım, sen nasıl istersen hayatım. böyle olcakmışımDD
Benim nişanlım beni sürekli kanatları altında tutmak ister. Hastalanırım şu doktora git, şu ilacı kullan, bir şeyim bozulur dur hemen yolluyorum gibi sürekli bi gözetme halindedir. Bir gün yine buluştuk bir yere gidiyoruz, karşıdan karşıya geçicez, elimden tuttu, "dur sen geçemezsin ver elini" dedi, ben dumurİşin garibi hala karşıdan karşıya geçmeyi bilmediğimi, arabaların önüne atladığımı falan düşünüyor
ay biz daha evlenmeden öyleyiz
Evlenmeden bunları diyor bana bir de sesini yükseltmek de yok diyor..
evet evet bak onu unutmuşum ben :dd
Noldu kiii anlat dedikodu yapalım :
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?