Bu dert değil ama, içimizi dökelim istedim..

İşin zormuş. Nasıl yetişiyorsun yaaa. ben bir adamın yemeğini hazırlarken yoruluyorum bazen. misafir geleceği zaman elim ayağıma dolanıyor. ramazan ayında çağırdık bir iki defa bekar kuzenlerini falan onda bile heyecan yapıyorum. zor gelmiyor ama bir şeyleri eksik olur mu diye panik yapıyor insan..

ben bi kere yüzüne "öküz" demiştim hala sitem eder ama, öyleler napimmm

ayy canımm ben benimkini alıştırdım
dün akşam beni üzdü mesela sabah benim öküzüm bak beni çok üzüyorsun dikkat et dedim güldü...
ben alıştırdım öküz lafını aşkıma ama o da tanıyor kendini ben ne yapayım
(tabi sürekli öküz demiyorum aman sağı solu belli olmaz canım )

napacaksın adam ağzıyla istiyor çağırmayımda napim oğlu desen her hafta babamları yemeğe çağıralım diyor çağırayım kurtulayım dedim başka çarm mi var ? kendi çıktı işten bana demioyr ne zaman çıkcaksn alayım seni diye küstük ya sabah kesin gder anasıgli alır eve geçer ev zaten berbat mutfak karışık halde sabahtan offff hangi birine sinrleneymki ben

bi süre sonra o da biter iş güç yoruluyorlar bahanemizde hazır sanki birtek bunlar calsıyor

"ben de çalışıyorum" demem. diyemem. bu yanlış. ama ben iş, ev ortamlarının yorgunluğuna rağmen güler yüz gösteriyorum. ilgi dersen eskisinden daha fazla ilgi gösteriyorum. dediğin gibi bir laf edecek olsan "yorgunum" diyiverip her şeyden sıyrılıyor.

ve üstüne düştükçede cıkılmaz hal alıyor cunku karsıdakı umursamıyor o yüzden daha rahat olmaya çalışmalıyız çünlü insan cok gerılıyor

ve üstüne düştükçede cıkılmaz hal alıyor cunku karsıdakı umursamıyor o yüzden daha rahat olmaya çalışmalıyız çünlü insan cok gerılıyor
Kesinlikle katılıyorum. baktım şöyle bir kendimi kapana kıstırılmış hissettim. bırak yahu dedim o sana karşı nasılsa sen de öyle ol. o telefonuyla uğraşıyorsa ben internete takıldım. televizyon izliyorsa candy crush oynadım :) ve yazdım. bolca yazdım. yüzüne karşı diyemediklerimi, konuşamadıklarımızı yazdım. ancak böyle ferahladım. şu an çok iyiyim :)

maalesef erkeklerin yapısında bu var bu hatunda bana kırılmıs suratını asmıs ilgilenıyım gönul alıyım yok anacım inadına daha beter sen en iyisni yapmısın

insna ilgiyealışınca bi an gelmezse ilgi üzülüyor kaç gündür sarılmıyor yatağımızda sebebini sorduğumda üst solunum yolu enfeksiyonu geciriyorum dedi gercektende öyle ilac sprey falan aldım hemen ertesi gün iyileşsin diye banada gecirmek istemedğini söyledi
ama bu bana yetmedi inanmadım yani kızdım çirkin şeyler cıktı ağzımdan onunda tabi
gecede ona sarılmadan uyuyamazdım onun uyumasını bekledim ve sarıldım :))) sabaha barıştık küs kalamıyorum
ağzından seni seviyorum cümlesi cıkmazsa çok üzülüyorum ne kadarda çoıçıuk gibiyim :) ben ya
ama o benim o halimi seviyor
kendime söz verdim asla ona inanmamazlık yapmayacağım onu cok seviyorum

bu konu önemli ilerde kesinlikle sorun olabilir aranızda düşünmelisin bence :44:

ben hariç iki aile de aynı siyasi görüşe ve mezhepe sahip
ben işte farklı görüşe sahibim
ama iş aile felan hiçbirini siyasi görüşe göre yönetmem
ben takmıyorum
o takıyor

bende öyleyim aslında bız kadınlar cok alınganız maalesef ki en ufak seyde neden böyle yaptı sarılmadı vs vs ama onlar bu kadar ince degıl hem yaptıkları hersey onlara göre mantıklı:26:

ben hariç iki aile de aynı siyasi görüşe ve mezhepe sahip
ben işte farklı görüşe sahibim
ama iş aile felan hiçbirini siyasi görüşe göre yönetmem
ben takmıyorum
o takıyor

evlisiniz değil mi?
bu farkların üstesinden nasıl geldiniz peki.

Şimdi benim erkek arkadaşm askerde uzun zamandırda beraberiz gelince söz bişiler olması lazım...
Aileside iyiler hoşlar ama anne biraz oğluna düşkün falan kendilerine yakın ev bakıolarmş falan...Bende dedim bak dedm ben öyle o taraflara gelemem falan nolcak dio annemler kahvaltıya gelir biz gideriz haftasonu hep beraberiz falan bide pis pis gülüo beni kızdırcak maksatı...Yalnız bana nette gösterdiği evlerde hep sitelerde mesela ağaoğlu falan tarzı evler dedim noldu snin o gösterdiğin evler dedim seni kandırıorum dedi yuh dedim ya sana tabi şakaa yapıo güya ama üff valla gerildim ben şimdiden...ev alıncaksa bir kere alınmalı falan ne bilimmm ya ...

Bide mesela doğum günümde askerdeydi hiç beklemiodum eve çiçek göndertmiş ailesine söylemiş gönderin diye bu konuda da ayy cnmm dedim yani

yok canım evli değiliz hevi gelemiyoruz üstesinden ben işte cinsin biraz ona göre çok uç fikirdeyim

onun için bu kadar tartışma oluyor anladım
düzelir diyelim düzelsin ya
sevgilin yengeç burcu mu?

Çok güldüm, sizde gülün emi:))) ama çok hoşuma gitti karşınızdaki yapmacık değil hem sizi görmek için deli oluyor kahvaltı bahane hemde kendi yiyor çok sevimliii:) mutlu olun inşallah.

yahu ben dün ayrılmaya gittim
bu arkadaşlarıyla gelmiş işte arkadaşlarının kız arkadaşları eşleri felan
oturduk baya bi
sonra ben eve gitmek için kalktım dışarı geldi o da bende
sarıldı öptü
sonra kafamı bi kaldırdım gözleri dolu dolu
bunun bi sıkıntısı var ama bana söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…