- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
evet kesinlikle rahatsın en iyisi uzak olmak ya yoksa cidden çekilmiyor.. babası çalıştığımı biliyor ağzıyla zorla diye diye yemeğe davet ettrdi kendni bu akşam yemeğe gelcekler ben işten çıkıp koşacam eve yemek yapcam.. demiyorlar ki oğlumuz evinde görmediği temizliği düzeni görüyor senden bişey beklemyoruz dedkler yok daha birde yemeğa çağır diyorlar ya bi mnüyü belrlemedkleri kaldı yaniii ayyy bişey yapsam hemen babamlarada götürsek mi der bişey yapasım gelmiyor eve kekti puaçaydı neyse artık bn kendime yaptım onlar kaldı çalışıyorum diye yapıyorum pazardan ama yok onlarada götürsekmi der hemen gelde deli olma
ben bi kere yüzüne "öküz" demiştim hala sitem eder ama, öyleler napimmm
Buluşmak için can atan adam, beni 1 dakika daha fazla görmek için metronun merdivenleri koşar adam çıkan adam gidiyor yerine günaydın ve iyi geceler diyen biri geliyorilgi neredeeeeeeeeen nereyeeeeeee
İşin zormuş. Nasıl yetişiyorsun yaaa. ben bir adamın yemeğini hazırlarken yoruluyorum bazen. misafir geleceği zaman elim ayağıma dolanıyor. ramazan ayında çağırdık bir iki defa bekar kuzenlerini falan onda bile heyecan yapıyorum. zor gelmiyor ama bir şeyleri eksik olur mu diye panik yapıyor insan..
bi süre sonra o da biter iş güç yoruluyorlar bahanemizde hazır sanki birtek bunlar calsıyor
"ben de çalışıyorum" demem. diyemem. bu yanlış. ama ben iş, ev ortamlarının yorgunluğuna rağmen güler yüz gösteriyorum. ilgi dersen eskisinden daha fazla ilgi gösteriyorum. dediğin gibi bir laf edecek olsan "yorgunum" diyiverip her şeyden sıyrılıyor.
Kesinlikle katılıyorum. baktım şöyle bir kendimi kapana kıstırılmış hissettim. bırak yahu dedim o sana karşı nasılsa sen de öyle ol. o telefonuyla uğraşıyorsa ben internete takıldım. televizyon izliyorsa candy crush oynadım :) ve yazdım. bolca yazdım. yüzüne karşı diyemediklerimi, konuşamadıklarımızı yazdım. ancak böyle ferahladım. şu an çok iyiyim :)ve üstüne düştükçede cıkılmaz hal alıyor cunku karsıdakı umursamıyor o yüzden daha rahat olmaya çalışmalıyız çünlü insan cok gerılıyor
Kesinlikle katılıyorum. baktım şöyle bir kendimi kapana kıstırılmış hissettim. bırak yahu dedim o sana karşı nasılsa sen de öyle ol. o telefonuyla uğraşıyorsa ben internete takıldım. televizyon izliyorsa candy crush oynadım :) ve yazdım. bolca yazdım. yüzüne karşı diyemediklerimi, konuşamadıklarımızı yazdım. ancak böyle ferahladım. şu an çok iyiyim :)
maalesef erkeklerin yapısında bu var bu hatunda bana kırılmıs suratını asmıs ilgilenıyım gönul alıyım yok anacım inadına daha beter sen en iyisni yapmısın
ve üstüne düştükçede cıkılmaz hal alıyor cunku karsıdakı umursamıyor o yüzden daha rahat olmaya çalışmalıyız çünlü insan cok gerılıyor
Bu konu önemli bence. siyasi görüş. elbette şahsi fikrim. bu şimdi ikiniz için sorun olmasa görmezden gelinse de sonra aileler arasında patlak verebilir. arkadaş ortamlarınız farklı olduğu için orada patlak verir ve canınız sıkılır gerçekten.
bu konu önemli ilerde kesinlikle sorun olabilir aranızda düşünmelisin bence :44:
insna ilgiyealışınca bi an gelmezse ilgi üzülüyor kaç gündür sarılmıyor yatağımızda sebebini sorduğumda üst solunum yolu enfeksiyonu geciriyorum dedi gercektende öyle ilac sprey falan aldım hemen ertesi gün iyileşsin diye banada gecirmek istemedğini söyledi
ama bu bana yetmediinanmadım yani kızdım çirkin şeyler cıktı ağzımdan onunda tabi
gecede ona sarılmadan uyuyamazdım onun uyumasını bekledim ve sarıldım :))) sabaha barıştık küs kalamıyorum
ağzından seni seviyorum cümlesi cıkmazsa çok üzülüyorum ne kadarda çoıçıuk gibiyim :) ben ya
ama o benim o halimi seviyor
kendime söz verdim asla ona inanmamazlık yapmayacağım onu cok seviyorum
ben hariç iki aile de aynı siyasi görüşe ve mezhepe sahip
ben işte farklı görüşe sahibim
ama iş aile felan hiçbirini siyasi görüşe göre yönetmem
ben takmıyorum
o takıyor
yok canım evli değiliz hevi gelemiyoruz üstesinden ben işte cinsin biraz ona göre çok uç fikirdeyim
yok canım evli değiliz hevi gelemiyoruz üstesinden ben işte cinsin biraz ona göre çok uç fikirdeyim
onun için bu kadar tartışma oluyor anladım
düzelir diyelim düzelsin ya
sevgilin yengeç burcu mu?
ben anlatayım o zaman :))
benim evime çok yakın bi yere arabasını servise getirmiş sabah.
bi kıyamet yüz tane mesajla beni arıyor uyandırıyor.
aşkım gel çok yakınım gel kahvaltı yapalım diye.
neyse uyanıp hazırlanıyor gidiyor bi bakıyorum ki kahvaltısını yapmış da çayını içiyor.
oha dedim içimden.
oturdum kahvaltımı yaptım.
suratım beşkarış tabi.
sordu.
bende kahvaltı yapalım diyosun beni beklemiyorsun.
aşkım çok açtım yemeğe başladıktan sonra aradım seni diyor ya :S
açken gözü dönüyor resmen bir de uykusuzken uyuyorken tam bir öküz afedersinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?