Ben keyfiniz için gittiniz ve doktorların isi hasta bakmamak mi yazmisim acaba? Tepkinize karsilik bir şey bulamadim yorumumda. ayrıca tepkinizi gerekli mercileri arayarak gösterebilirsiniz burada fikrini belirten birine göstermek yerine!3 gecedir ne uyuyorum ne de ailemi uyutuyorum öksürükten.
Kimse keyfi için gitmiyor acile.
Cuma günü idari izin olmasaydı doktora gidicektim zaten.
Ben de meraklı değilim öksürüyorum diye acile gitmeye.
Günlerdir ha geçti ha geçecek diye bekliyorum ama geçmiyor.
Final haftamdayım ama ders çalışacak halim yok. Meburdum ki gittim.
Ben de doktorun görevi gelen hastaya bakmak diye biliyorum.
belki doğru evet ama bu şekilde davranmak insanlığa bile sığmaz. efendi gibi ya baksın ya da randevu alıp kbb gitmesini tavsiye etsin. bir de bende randevu alırken bakıyorum en erken bir haftaya sonraya var insan o sürede zaten iyileşir yada muhtemelen ilerler.
Ben keyfiniz için gittiniz ve doktorların isi hasta bakmamak mi yazmisim acaba? Tepkinize karsilik bir şey bulamadim yorumumda. ayrıca tepkinizi gerekli mercileri arayarak gösterebilirsiniz burada fikrini belirten birine göstermek yerine!
Bugün acile gittim.
Giderken demir hapımı da götürdüm. (çünkü doktorum hapı verirken boğazını tahriş edebilir demişti)
Doktor bu hap boğazını tahriş edebilir demişti, o yüzden böyle öksürüyor olabilir miyim dedim, hapa bakmadı bile, "ne diyorsun ya boğazı niye tahriş etsin" dedi bana.
Orda bi gıcık oldum. Ama şikayet etmek istememin sebebi bu değil.
Surat beş karış, öfleye pöfleye ilaç yazdı bana.
Acil olduğu için e-reçete de yok, eski usül reçete var.
Eczaneye gittim, doktor bana hap yazmış. Ama eczacı böyle bir hap yok, şurup var dedi.
Doktor ilacı yanlış yazdığı içinde reçete geçersiz sayıldı. Ücretini ödedim.
Doktorun o ters tavırlarını görmeseydim şikayet etmezdim belki
Ama daha bakmadan ilacın boğazımı tahriş etmeyeceğini bilecek kadar ilaçlar hakkında bilgili! bir doktorun yazdığı ilacın olup olmadığını bilmiyor olmasını kabul edemem.
Şikayet etsem bir işe yarar mı ki?
Bugün acile gittim.
Giderken demir hapımı da götürdüm. (çünkü doktorum hapı verirken boğazını tahriş edebilir demişti)
Doktor bu hap boğazını tahriş edebilir demişti, o yüzden böyle öksürüyor olabilir miyim dedim, hapa bakmadı bile, "ne diyorsun ya boğazı niye tahriş etsin" dedi bana.
Eczaneye gittim, doktor bana hap yazmış. Ama eczacı böyle bir hap yok, şurup var dedi.
Ama daha bakmadan ilacın boğazımı tahriş etmeyeceğini bilecek kadar ilaçlar hakkında bilgili! bir doktorun yazdığı ilacın olup olmadığını bilmiyor olmasını kabul edemem.
Canim hastahane de calisiyorum acil dr lugu inanilmaz zir bir is ve cok agir vakalar oluyor gercekten dr larin sinirleri de harap oluyor her meslekte cok bunalip vatandasa patladigimiz anlar olabiliyor.Sonuc alir miyim soruna cevap istersen kesinlikle sonuc alirsin bimere yapilan sikayetler once sabime oradan direkt bakanliga gidiyor hatta yakinda seni arayabilirler detay almak icin.Ilk sikayette uyari aliyorlar.Sahsi fikrimi sorarsan biraz daha empati kurarak yaklasman.Gecmis olsun.
yok suçlu doktorlar demiyorum demek istediğim bazen mecbur kalınabiliyor. ben hiç acile gitmem mesela. ama randevu yoksa rahatsızlıkta huzur vermiyorsa gidilebilir. ama adet sancısına bile acile koşanların kabağı başkasının başına patlıyor maalesef. kibarca ya bakar yada bakmayacağını belirtir. her hastaya aynı muamele yapılıyorTavrını haklı bulmadım tabi Sadece nedeni bu olabilir...Dediğiniz gibi gerekli birime git dese olurdu ama bence yine suçlu olurdu. Bir ilaç yazmaya usendi vs denirdi:)
Sistem böyle ne yazıkki bir hafta geç randevuların suçlusu da doktorlar değil.. Ama bir hafta geç randevu var diye acile gittigimizde de kaos yaratiyoruz.. Yani iki taraf içinde zor bu sistem... İki taraf da kendi acisindan haklı..
Canim acile acil durumlar icin gidilir sen poliklinik hastasi gibi duruyorsun acili gereksiz.mesgul ediyorsun. Bu yuzden oyle davranmis olabilir. Ki hapinda bogazi tahris edip oksuruk yapma gibi bi durum cok nadirdir o yuzden onemsememistir diye dusunuyorum..
hapi olmayip surubu olan ilac nedir ?
İşi zordur anlarım.
Ki zaten ilaç da sorun olmasaydı "bana ters davrandı" diye şikayet etmezdim anlayış gösterebilidim.
Ama işi ne kadar yoğun olsa da bi doktor yanlış ilaç yazmamalı. benim şikayetim bu
Bugün acile gittim.
öncelikle ilacın formunu yanlış yazdığı için değil yeşil alan reçetesi olduğu için yani acile gidip de acil olmayan hasta olduğunuz için ödediniz.eczacı size yanlış aksettirmiş.reçetenin geçersiz olması için sadece tanının olmaması gerekir
ayrıca adam gibi bir devlet olsak sizin o şikayetle acil serviste doktoru göremeden geri çevrilmeniz gerekirdi.ama eğer şikayet etmek istiyorsanız ki tam olarak neyi şikayet edeceksiniz bilmiyorum.bimer,184 ya da başbakanlık olabilir.ölümle,dayakla,siyasi tanıdıklarla ilgili hemen her gün tehdit/şikayet alan doktorların pek umursayacağını sanmıyorum
En az üç gündür öksürüğünüz var ve 3 gün boyunca doktora gitmek yerine acile gitmişsiniz3 gecedir ne uyuyorum ne de ailemi uyutuyorum öksürükten.
Kimse keyfi için gitmiyor acile.
Cuma günü idari izin olmasaydı doktora gidicektim zaten.
Ben de meraklı değilim öksürüyorum diye acile gitmeye.
Günlerdir ha geçti ha geçecek diye bekliyorum ama geçmiyor.
Final haftamdayım ama ders çalışacak halim yok. Meburdum ki gittim.
Ben de doktorun görevi gelen hastaya bakmak diye biliyorum.
Yazılmış yanlış bir ilaç yok ki. Şurup yerine tablet yazılmışsa bile eczacılar doğru ilacı verip daha sonra doktora reçeteyi düzelttiriyorlar. Belki de eczacı elinde o ilaç olmadığı için yalan söylemiş olabilir.
En az üç gündür öksürüğünüz var ve 3 gün boyunca doktora gitmek yerine acile gitmişsiniz
Acilin anlamını biliyorsunuz değil mi ? Acile öksürük içib gidilmez, gerçekten acil olan hastaların hakkını yiyorsunuz resmen.O doktor size bakmak zorunda bile değil, yanlış ilaç vermesi-eğer söylediğiniz doğruysa- tabi ki yanlış, ama adam kimbilir kaç saattir uykusuz öksürük gibi komik bir nedenle acile gelirseniz sinirlenmesi gayet doğal.Lütfen bundan sonra 'kronik' durumlar için acile gitmeyin, eğer ileride umarım olmaz ama acil bir müdahaleyr ihtiyacınız olursa ve öksürüğe bakan doktor yüzünden müdahaleye geç kalırlarsa 'mağduriyetiniz' çok daha büyük olur.
Reçeteye OLMAYAN bir ilaç yazmışken, reçete geçersiz olmaz mı diyorsunuz.
Ayrıca ilk defa acile gidip de ilaç almadım. Benim babam emekli, hiçbir zaman eczaneye beş kuruş para ödemedim ben
Bogazin agridigi icin acile mi gittin anlmadim valla
Eger oyleyse dr az bile yapmis, ben olsam kovardim
(Yasal olarak doktorun boyle bir hakki yok ,ne yazikki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?