- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
Orda tavrınızi belli edip şikayet edeceğinizi soyleseydiniz neyin suratıni asiyor işi o onunYani zaten bana bi getirisi olsun istemiyorum.
Bi uyarı gayet yeterli.
Çünkü havasından geçilmiyor, her şeyi biliyor havasında gezinip, insanları tersliyor. Sonra gidip olmayan ilacı yazıyor.
Bimer'e şikayet ettim, doğru yer mi bilmiyorum gerçi.
Arkadaşımın nöbetine bi hasta gelmişti..çok acilim hemen işimi görün diye ortalığı karıştırmıştı.. Meğerse arabasını yola parketmiş polis ceza yazmadan işini görüp gitmeliymiş beyefendini Kendisini bu yüzden acil görüp öncelik beklemişti..gülsek mi ağlasak mı bilemedik bunu duyunca.. konu sahibi arkadaşım siz de bence doktordan önce eczacıya tepki gösterin.. Bende hekimim hergün eczaneden gelenler olur reçete düzeltmeleri için..olabilir günde kaç yüz tane hasta bakınca insan istemeden ufak hatalar yapabiliyor.. Keşke olmasa ama hekimlerimiz insani koşullarda çalışmıyorlar ki insan gibi davranıp kaliteli hizmet sunabilsinler..elinizdeki reçetede barkotunuz vardır bir bakın sıra numaranız kaçmış..kaç hasta bakılmış sabahtan beri..siz en iyisi yarın kbbye gidin tam olarak muayene olun gerekli ilaçları alın.. Çok geçmiş olsun...daha dün gece yaşadığım olayı anlatayım size ben de.hem kat hem de acil müşahade hastalarına baktım sabah 9dan gece 03:30'a kadar sadece yemek arası vererek.03:30 da odama geçtim dinlenmek üzere 10-15 dakika sonra kapım çalındı.gelen o gün acilden görüp servise yatırdığım bir hastanın yakını,"siz de i phone 5 şarj aleti var mı?"
çok şaşırdım . basit aslında bilinir de capsül yazdı mı acaba gerçekten . reçeteye bakmışmıydınız. eczanede bazen farklı sebeplerden sorun çıkarıyor.öyle değilse talihsizlik olmuş dikkatsizlik :/ geri dönseniz düzeltilirdi ama hastasınız tabi . gecmiş olsun .Kreval forte
Ben hiç bişeyle sizi suçlamadım, evet yarın gayet gidebilirsiniz doktora sınav aranız hiç mi yok ? Dönemde 18 ders alıyorum benim bile sınav haftasında doktora gidecek vaktim oluyor? Demek ki araya sıkıştırmak zor gelmiş pazar günü gitmişsiniz yani kolaya kaçmışsınız?Sınavlarım var diyorum sınavlarımm. gitmeye vaktim yok.
Pazartesiden başlayıp haftasonu bile devam edecek olan sınavlarım var.
Ayrıca kimsenin hakkını çalmadım.
acil müdahale edilmezse uzvunu/yetisini/hayatını kaybedecek insanların da hakkını çalmadım. Çünkü o hastalar zaten sıra falan almadan öncelikli bir şekilde tedavi görüyorlar.
Ben sıra numarası alıp oturdum bekledim.
Yalancılıkla suçladınız. Haksız çıkardım.
Kolaycılıkla suçladınız. Haksız çıkardım.
Çok şükür ki aklım çalışıyor. Pazartesi günü gidebilecek olsam giderdim zaten.
Tanımadığım bilmediğim bi doktora görünmeyi inanın keyfimden seçmedim.
Ben de isterdim kendi doktoruma gitmeyi. güleryüzle, ilgiyle yaklaşan biri olurdu en azından karşımda.
Ben de meraklı değilim surat çekmeye.
Geçmiş olsun öncelikle,eğer reçetenizde herhangi bir hata olduysa eczacılar düzeltiriyor canım boşuna para ödemişsin reçeten iptal olmazdı,annemin bir reçetesinde yanlışlık olmuş eczacı düzeltirdi gidip.Reçete iptal olmadı.Yarın eczaneye tekrar gidicem.
Sonuçta doktorsunuz doğrusunu bilirsiniz. Bir doktordan böyle bir bilgi aldığımı söylicem.
çok şaşırdım . basit aslında bilinir de capsül yazdı mı acaba gerçekten . reçeteye bakmışmıydınız. eczanede bazen farklı sebeplerden sorun çıkarıyor.öyle değilse talihsizlik olmuş dikkatsizlik :/ geri dönseniz düzeltilirdi ama hastasınız tabi . gecmiş olsun .
Ben hiç bişeyle sizi suçlamadım, evet yarın gayet gidebilirsiniz doktora sınav aranız hiç mi yok ? Dönemde 18 ders alıyorum benim bile sınav haftasında doktora gidecek vaktim oluyor? Demek ki araya sıkıştırmak zor gelmiş pazar günü gitmişsiniz yani kolaya kaçmışsınız?
Ayrıca zamanını çalmıyor gözükseniz bile oradaki doktorun gereksiz yere zamanını ve enerjisini çalıyorsunuz sizin gibi hastalara bakmaktan gerçekten acil hastalar geldiğinde enerjisi tükenmiş oluyor.tıp fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim ve iki kere gözlem için acile gitmem gerekti 3-4 saatte sadece acil olmayanlardan anamnez alma, getir götür vs den canım çıktı.
Niye anlamakta ısrar ediyorsunuz öksürükle acile gidilmez.sizin sınavlarınızdan oradaki doktora ne ? Tutturmuşsunuz sınavlarım da sınavlarım bu bi bahane değil ki.
Geçmiş olsun öncelikle,eğer reçetenizde herhangi bir hata olduysa eczacılar düzeltiriyor canım boşuna para ödemişsin reçeten iptal olmazdı,annemin bir reçetesinde yanlışlık olmuş eczacı düzeltirdi gidip.Reçete iptal olmadı.
Doktorun yerinde olsam ben seni şikayet ederdim.gereksiz yere "acil" i ve beni meşgul ettiğin için.
Sınavlarınızda atomu parçalatıyorlar sanırım (; neyse umarım anlamamak konusunda her zaman bu kadar inatçı değilsiniz de çalıştıklarınızdan bir şeyler anlarsınız, geçmiş olsun ve başarılar dilerim.vaktim yok ki gidemicem. bu kadar basit.
Sınavlarınızda atomu parçalatıyorlar sanırım (; neyse umarım anlamamak konusunda her zaman bu kadar inatçı değilsiniz de çalıştıklarınızdan bir şeyler anlarsınız, geçmiş olsun ve başarılar dilerim.
Acil hal; Ani gelişen hastalık, kaza, yaralanma ve benzeri durumlarda olayın meydana gelmesini takip eden ilk 24 saat içinde tıbbi müdahale gerektiren durumlar ile ivedilikle tıbbi müdahale yapılmadığı veya başka bir sağlık kuruluşuna nakli halinde hayatın ve/veya sağlık bütünlüğünün kaybedilme riskinin doğacağı kabul edilen durumlardır. Bu nedenle sağlanan sağlık hizmetleri acil sağlık hizmeti olarak kabul edilir.
Yeşil alan hastası olduğunuz için 5 tl+3 tl eczaneye ödediğiniz para:8 tl
Kreval şurubu kaç liraya aldınız ki?
Siz ilacı reçete işleme konmadan aldığınız için,3 lira değil ama muayene ücreti olan 5 lira,bir sonraki muayene sonrası eczaneden ilaç almaya gittiğinizde borç olarak karşınıza çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?