Bu Doktoru Şikayet Etsem Ne Olur ?

Orda tavrınızi belli edip şikayet edeceğinizi soyleseydiniz neyin suratıni asiyor işi o onun

Doktorun yerinde olsam ben seni şikayet ederdim.gereksiz yere "acil" i ve beni meşgul ettiğin için.

Arkadaşımın nöbetine bi hasta gelmişti..çok acilim hemen işimi görün diye ortalığı karıştırmıştı.. Meğerse arabasını yola parketmiş polis ceza yazmadan işini görüp gitmeliymiş beyefendini Kendisini bu yüzden acil görüp öncelik beklemişti..gülsek mi ağlasak mı bilemedik bunu duyunca.. konu sahibi arkadaşım siz de bence doktordan önce eczacıya tepki gösterin.. Bende hekimim hergün eczaneden gelenler olur reçete düzeltmeleri için..olabilir günde kaç yüz tane hasta bakınca insan istemeden ufak hatalar yapabiliyor.. Keşke olmasa ama hekimlerimiz insani koşullarda çalışmıyorlar ki insan gibi davranıp kaliteli hizmet sunabilsinler..elinizdeki reçetede barkotunuz vardır bir bakın sıra numaranız kaçmış..kaç hasta bakılmış sabahtan beri..siz en iyisi yarın kbbye gidin tam olarak muayene olun gerekli ilaçları alın.. Çok geçmiş olsun...

çok şaşırdım . basit aslında bilinir de capsül yazdı mı acaba gerçekten . reçeteye bakmışmıydınız. eczanede bazen farklı sebeplerden sorun çıkarıyor.öyle değilse talihsizlik olmuş dikkatsizlik :/ geri dönseniz düzeltilirdi ama hastasınız tabi . gecmiş olsun .

Ben hiç bişeyle sizi suçlamadım, evet yarın gayet gidebilirsiniz doktora sınav aranız hiç mi yok ? Dönemde 18 ders alıyorum benim bile sınav haftasında doktora gidecek vaktim oluyor? Demek ki araya sıkıştırmak zor gelmiş pazar günü gitmişsiniz yani kolaya kaçmışsınız?
Ayrıca zamanını çalmıyor gözükseniz bile oradaki doktorun gereksiz yere zamanını ve enerjisini çalıyorsunuz sizin gibi hastalara bakmaktan gerçekten acil hastalar geldiğinde enerjisi tükenmiş oluyor.tıp fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim ve iki kere gözlem için acile gitmem gerekti 3-4 saatte sadece acil olmayanlardan anamnez alma, getir götür vs den canım çıktı.
Niye anlamakta ısrar ediyorsunuz öksürükle acile gidilmez.sizin sınavlarınızdan oradaki doktora ne ? Tutturmuşsunuz sınavlarım da sınavlarım bu bi bahane değil ki.

Yarın eczaneye tekrar gidicem.
Sonuçta doktorsunuz doğrusunu bilirsiniz. Bir doktordan böyle bir bilgi aldığımı söylicem.
Geçmiş olsun öncelikle,eğer reçetenizde herhangi bir hata olduysa eczacılar düzeltiriyor canım boşuna para ödemişsin reçeten iptal olmazdı,annemin bir reçetesinde yanlışlık olmuş eczacı düzeltirdi gidip.Reçete iptal olmadı.

Reçete bende. Kreval forte tab. yazıyor. Eczacıda tab kısmını bana gösterip tablet demiş reçete geçersiz dedi. Hastanenin yanında açık eczane yoktu. Ta çarşıya gittim. Yakın olsa dönerdim ama yağmurda oraya dönmek istemedim ben de.

vaktim yok ki gidemicem. bu kadar basit.

Teşekkür ederim. Yarın gidicem tekrar konuşmaya

vaktim yok ki gidemicem. bu kadar basit.
Sınavlarınızda atomu parçalatıyorlar sanırım (; neyse umarım anlamamak konusunda her zaman bu kadar inatçı değilsiniz de çalıştıklarınızdan bir şeyler anlarsınız, geçmiş olsun ve başarılar dilerim.

Acil hal; Ani gelişen hastalık, kaza, yaralanma ve benzeri durumlarda olayın meydana gelmesini takip eden ilk 24 saat içinde tıbbi müdahale gerektiren durumlar ile ivedilikle tıbbi müdahale yapılmadığı veya başka bir sağlık kuruluşuna nakli halinde hayatın ve/veya sağlık bütünlüğünün kaybedilme riskinin doğacağı kabul edilen durumlardır. Bu nedenle sağlanan sağlık hizmetleri acil sağlık hizmeti olarak kabul edilir.

Yeşil alan hastası olduğunuz için 5 tl+3 tl eczaneye ödediğiniz para:8 tl
Kreval şurubu kaç liraya aldınız ki?

yeşil alan hastası falan diyorsunuz ya. Ben bu ücretleri ödemedim.
İlacın parası olan 10tl yi ödedim

Sistem nedir nasıldır bilmiyorum ama acildende olsa poliklinkten de olsa hiçbir ücret ödemedim hiçbir zaman

Siz ilacı reçete işleme konmadan aldığınız için,3 lira değil ama muayene ücreti olan 5 lira,bir sonraki muayene sonrası eczaneden ilaç almaya gittiğinizde borç olarak karşınıza çıkacak.

Siz ilacı reçete işleme konmadan aldığınız için,3 lira değil ama muayene ücreti olan 5 lira,bir sonraki muayene sonrası eczaneden ilaç almaya gittiğinizde borç olarak karşınıza çıkacak.

Ben hiçbir zaman muayene ücreti ödemedim eczaneye.
Babam emekli olduğu için sanırım. Bir kesinti olacaksa onun maaşından oluyor. Ama eczaneye hiç para ödemiyoruz

2 hafta hastanelerdeydik babamın ameliyatı sebebiyle.Gitmem gerekti.Acil aman amanda dolup taşmıyordu yani.İzmirin büyük hastanelerinden biri burası bu arada.Doktor yanıma kupasından çayını yudumlaya yudumlaya geldi muayeneye.Kolu kopmuş bir adam gelse tabiki benden önce mudehale etsinler ama nedir bu acili meşgul ettin tepkisi herkeste anlamadım.

Acili meşgul etme konusuna niye bu kadar takilmis herkes anlamadim.
ortalik kan gölüne donmus olsaydi herhalde araya girmeye falan calismazdi konu sahibi.
ben ogretmenim. Sik sik bogaz enfeksiyonu geciriyorum.ilac almadan gecmiyor.
ama doktora gitmek icin okula gitmemezlik yapmiyorum cok cok elzem degilse.
simdi ben okuldan 3 te cikiyorum. Hastaneye gidene kadar doktorlar 'biz hasta sayimizi doldurduk ' deyip kayit almiyorlar sagolsunlar.
napayim bu durumda?
guzelce saat 5 ten sonra acile gidiyorum, muayenemi olup ilacimi yazdiriyorum.
gunduz gel diyen olursa da durumumu izah ediyorum.
cok şükür hic de trip atanla falan karsilasmadim. gereksiz yere mesgul ediyormusum gibi davranmiyorlar.

Emeklilerde durum farklı olabilir haklısınız ama devlet o 5 lirayı bişekilde alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…