Bu dönemde annem yanimda olsun isterdim:(((((

anneleri ölenler napsın?
ne annesi ne kayınvalidesi ne teyzesi olmayanlar napsın?
azıcık şükür etmeyi bilelim di mi?
böyle devam edersen şımarıklık olarak görülecek bu hareketlerin...
Canim ard arda cok sert konusmussunda. Ben annesi olenler sunu yapsin demedim ki. Sonucda herkesin kendine gore zorlugu var. Benimkide uzak olmak. Ozlem normal degilmi bu

Ayy ne guzel valla iste daha 1 ayda boyleyse ben 5.5 ayligim birde kizim var 16 aylik kimse kaldirma kondurma demiyor ki ben calisiyorum da. Tadini cikar alinganlik yapma hamilelik dahada zorlasicak

Çok ailecisin yahu,az biraz başını dışarı çıkar,kendine çevre edin.Sadece eşinin akrabalarıyla görüşmen çok sağlıklı değil.
Üstelik eşin kuzeninmiş zaten yani evlenirken bile aile dışına çıkmamışsın.
Herhalde aile apartmanında yaşıyorsundur,o yüzden komşun bile yoktur.
Bana çok boğucu geldi.Aile önemli ama arkadaş da önemli.Aileyle paylaşılan ayrı,arkadaşla ayrı.
Esimin baba tarafiyla ayni yerdeyiz o yuzden kimseyi tanimiyorum. Cok ic ice degiliz Allahdan aslinda okuyorumda ben suanda:) arkadas cevremde var. Ama ne bilim anne baska sanirim. Ne zamandr da gormuyorum ya ozlem bastirdi heralde.

Valla kararttin :) yok ya elhamdullillah rabbime esim cok iyidir. Sadece askla bagli degilim ona o yuzdn bitmez insallah. Bu arada evlimisiniz :)

Yok evli degilim. Ayiptir soylemesi uzun yillar birlikte oldugum biri var sozlum şuan kendisi :)
Evlilik bize daha uzak 4 sene kadarcik.
Sencd biter mi bu çile gecer mi sayili günler :(

Ayy ne guzel valla iste daha 1 ayda boyleyse ben 5.5 ayligim birde kizim var 16 aylik kimse kaldirma kondurma demiyor ki ben calisiyorum da. Tadini cikar alinganlik yapma hamilelik dahada zorlasicak
Evet ya boyle konusunda kafam dagilsin o olaylari dusunmeyeyim:)

Canim ard arda cok sert konusmussunda. Ben annesi olenler sunu yapsin demedim ki. Sonucda herkesin kendine gore zorlugu var. Benimkide uzak olmak. Ozlem normal degilmi bu

seni kırmak istemedim ama anlattığın o kadar basit bi olay ki
hayatta çok fazla haksızlıkla üzüntüyle karşılaşıyo insan
biraz dirayetli olmalısın artık
çünkü anne olmaya karar vermiş ve bi adım atmışsın
artık gerekirse kendi hakkını da savunacaksın
deseydin teyze ben hamileyim canım çekti o yemekten bana biraz daha koy aşerdim diye,
kimse seni senin kendini düşündüğün kadar düşünmek zorunda değil..

Yok evli degilim. Ayiptir soylemesi uzun yillar birlikte oldugum biri var sozlum şuan kendisi :)
Evlilik bize daha uzak 4 sene kadarcik.
Sencd biter mi bu çile gecer mi sayili günler :KK43:
O zaman buyuj konusma canim bence:) ben kesinlikle akraba evliligi yapmam diyordum. Babamda asla vermem akrabaya diyordu. Ve ben akrabayla evlendim. Inan nasil oldu anlamadim ama kendini bana sevdirdi :) Pismanmiyim dgilim rabbime sukur. Sizde uzulmeyin insallah gecer zaman cabucak. Zaten evlendinizmi artik hep evli kalacaksiniz. Bekarligin tadini cikarin:)

seni kırmak istemedim ama anlattığın o kadar basit bi olay ki
hayatta çok fazla haksızlıkla üzüntüyle karşılaşıyo insan
biraz dirayetli olmalısın artık
çünkü anne olmaya karar vermiş ve bi adım atmışsın
artık gerekirse kendi hakkını da savunacaksın
deseydin teyze ben hamileyim canım çekti o yemekten bana biraz daha koy aşerdim diye,
kimse seni senin kendini düşündüğün kadar düşünmek zorunda değil..
Evet haklisiniz. Sonrasinda neden soylemedim diye kendime kizdim. Kizini hep kayirir ama her seferinde bisey desem adim kiskanca cikar ondan cekiniyorum. Sirf bu yuzden kv deme sk sk gitmiyorum bari gozum gormesin diye. Ama bu sene ayni apartmana tasinacagiz o zaman napicam bilmiyorm. Hic inip cikmicam herlade

Evet haklisiniz. Sonrasinda neden soylemedim diye kendime kizdim. Kizini hep kayirir ama her seferinde bisey desem adim kiskanca cikar ondan cekiniyorum. Sirf bu yuzden kv deme sk sk gitmiyorum bari gozum gormesin diye. Ama bu sene ayni apartmana tasinacagiz o zaman napicam bilmiyorm. Hic inip cikmicam herlade
imkanın varsa taşınma bence

Allah yardimciniz olsun zormus gerckden durumunuz. Ama bende bebegim konusnda kimseye guvenmiyorum. Saglikli olalimda ben yeterim ona Allahin izniyle

O zaman buyuj konusma canim bence:) ben kesinlikle akraba evliligi yapmam diyordum. Babamda asla vermem akrabaya diyordu. Ve ben akrabayla evlendim. Inan nasil oldu anlamadim ama kendini bana sevdirdi :) Pismanmiyim dgilim rabbime sukur. Sizde uzulmeyin insallah gecer zaman cabucak. Zaten evlendinizmi artik hep evli kalacaksiniz. Bekarligin tadini cikarin:)

Benimde teyzemin oglu öz halasinin kizina aşık olmuş. Ayy aile nasil karsi nasil anlatamam. Birbirlerini gormediler hic yakinlasinca asik olmuşlar. Evlencekler bu yaz felan ama nasil olcak bakalim. Dede ve baba tarafi yani karsi gelmeyiz etmeyiz evlatliktan red ederiz diyorlar. Bakalim neler olcak.

Benimde teyzemin oglu öz halasinin kizina aşık olmuş. Ayy aile nasil karsi nasil anlatamam. Birbirlerini gormediler hic yakinlasinca asik olmuşlar. Evlencekler bu yaz felan ama nasil olcak bakalim. Dede ve baba tarafi yani karsi gelmeyiz etmeyiz evlatliktan red ederiz diyorlar. Bakalim neler olcak.
Calkantili durum yani :) benimde annem karsi geldi ama babam esimi cok seviyordu. Duzgun bir cocuk evranosu anca o ceker demis anneme :) ya sevgi saygi olunca oluyot Allahin izniyle. Ama tabi esim akraba degilde yabanci olsun isterdim :( bizjm tarafda akraba hic yok biz esimle ilk olduk. Ama cok cok tepki almadik cok sukur :)

Calkantili durum yani :) benimde annem karsi geldi ama babam esimi cok seviyordu. Duzgun bir cocuk evranosu anca o ceker demis anneme :) ya sevgi saygi olunca oluyot Allahin izniyle. Ama tabi esim akraba degilde yabanci olsun isterdim :KK43: bizjm tarafda akraba hic yok biz esimle ilk olduk. Ama cok cok tepki almadik cok sukur :)

Bizimde 7 sulalede tek onlar boyle evlilik isityor. Ailede cok kati bu duruma. Ama gencler kararli :) Benden daldan dala atladim ama bende böyleyim canım . Heycanliyim :) Sana bebişinle ve kocişinle mutlu saglikli ömürler dilerim. Karsilariz daha burda :*

Bizimde 7 sulalede tek onlar boyle evlilik isityor. Ailede cok kati bu duruma. Ama gencler kararli :) Benden daldan dala atladim ama bende böyleyim canım . Heycanliyim :) Sana bebişinle ve kocişinle mutlu saglikli ömürler dilerim. Karsilariz daha burda :*
Amin canim cok.saol:) sizde en kisa zamanda kavusursunuz insallah :)

Koca sehirde ne esimin ne benm kimsemz yok. Doguma bile komsularm geldi. Annem sabah gelebildi. Bence abartmissin. Ayrica ne kadar uzak o kadar iyi. Bence iki tarafin da ailesine yakin olmamak lazim. Kendi kendini depresyona sokmaya cok meyillisin. En guzel zamanlarin gez yuruyus yap . cinsiyet belli olunca alisverislere basla. Bunlari dusun. Diger gereksiz seylere canini bosuna sıkıp hamileligini kendi kendine eziyete donusturme bence.

Senin eşin geldi görümcenin eşi gelmemiş muhtemelen ona yollamış. Bir anlık boşluktur. Ne güzel bir gün geçirmişsiniz. Böyle ayrıntılara takılmaya değer mi?

Back
X