bu durum beni tüketiyor

Bunu hesaplayan bir insan nasıl eşim korunuyordu der ? Gericekilme yöntemiyle korunulurmu Allah aşkına...?
hayır prezervatif kullanıyorduk. şimdi eşime güvenemiyorum da acaba o prezervatifi mi deldi, tarihi mi geçmişti diye içim içimi yiyor.

Ben 2 senedir yanıp tutusuyorum hatta bu konuyu şimdi dua ederken gördüm ...
Üzülmüyor muyum ? Hemde çok . O "tümör" diye söylediğiniz emanetten inşallah benimde olur ... Ne büyük nimet iken .
😔😔 Çok üzüldüm çok
Çocuk istemeyebilirsiniz inanın anlarım ama tümör demek ne demek zaten o kadar doluyum ki bugün , 2 aşılama 1 tüp bebek vs ..şuan yine aşılama yaptırdım günleri bekliyorum ağlıyorum şuan Rabbim niye hep böyle benim gibi isteyenlerin yüreğini acıtıyor bunları duyurarak göstererek ...

çocuk düşmanı dağilim. ban de herkes gibi her çocuk mutlu ve sağlıklı büyüsün isterim. ama anne olmak istemiyorum.
Elbette değilsiniz sadece çocuk için yaptığınız benzetmeye takılmışlar
İntiharı düşündüm diyorsunuz
Bu kendinize düşman olduğunuzu ifade mi ediyor
Psikolojik olarak zor durumdasınız.
Hamilesiniz bu konuyu burada açmanız pek doğru olmamış.
Yorumlar sizi yargılayacak ve yadırgayacak tarzda olacaktır.
Bu yorumlar yıpratıcı olabilir

Çok çok fazla dramatize ediyorsun. Konu fake mi diye düşünmedim değil hani. 10 haftada karın falan büyümez ayrıca kaç yaşındasın bilmiyorum ama öle ölmek istiyorumlarla da olunmeyecegini herkes bilir gerçekten aldırmak isteseydin aldırıp herkese düştü diyebilirdin diğer şeyi yerine getirmeyi açıklamam bile saçma olur sen baya baya bebeğin duzenini degistirirmesinden sorumluluk almaktan korkuyorsun madem bu kadar istemiyordun sende ayriyetten önlem alacaktin
10 hafta değil 16 haftalık. ben bariz bir büyüme görüyorum. nisanda 31 yaşında olacağım. evliyken eş rızası olmadan çocuk aldıramıyorsunuz maalesef.

Neden istemiyorsunuz derdiniz ne ? Kusura bakmayın ama abimler 7 senedir çocuk istiyorlar ve olmuyor. Sizinki nankörlük resmen kendinide gelin.
yahu abinizle konu sahibinin alakası ne?
senelik çocuk kotası mı var, abinizin kontenjanını mı doldurdu?

istemiyormuş kadın. herkes isteyecek diye kural mı var?

ha ama madem istemiyordu en baştan eşiyle bunu böyle konuşacak ve daha kesin korunma yöntemi kullanacaktı. şu anda bu haliyle o çocuğa da zarar veriyor, elbet bu da çok büyük bir sorun.

Herkes anneliğe uygun değildir bu his olmayabilir sizde de yokmuş demekki eşinizi burda hatalı gördüm ben aranızdaki bir konuyu herkese söylemiş başta evlenirken çocuk istemediğinizi söylemişmiydiniz asla bir cana kıyma taraftarı biri değilim ama şartlar böyle olunca sizin kararinizdi bu şuan icin psikolojik destek almaya devam edin
evlenmeden önce söyledim. o çocuk istiyordu ama öyle yanıp tutuşmuyordu. kabul etti. hamile kalınca yan çizdi.

Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemediğinizi konuştunuz mu eşinizle?
Birde tümör benzetmesi yapmasaydınız keşke. Çünkü burada evlat sahibi olmak isteyen bunun için her uğraşa giren insanlar var.
haklısınız keşke ince düşünüp o benzetmeyi yapmasaydım. içimden geldiği gibi yazdım.

Çocuk istemeyebilirsiniz inanın anlarım ama tümör demek ne demek zaten o kadar doluyum ki bugün , 2 aşılama 1 tüp bebek vs ..şuan yine aşılama yaptırdım günleri bekliyorum ağlıyorum şuan Rabbim niye hep böyle benim gibi isteyenlerin yüreğini acıtıyor bunları duyurarak göstererek ...
sizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibi evlat hasretiyle yanıp tutuştuğum için okuyunca inanın benimde gözlerim doldu söylemler çok yanlış umarım Rabbim bize de nasip eder

yahu abinizle konu sahibinin alakası ne?
senelik çocuk kotası mı var, abinizin kontenjanını mı doldurdu?

istemiyormuş kadın. herkes isteyecek diye kural mı var?

ha ama madem istemiyordu en baştan eşiyle bunu böyle konuşacak ve daha kesin korunma yöntemi kullanacaktı. şu anda bu haliyle o çocuğa da zarar veriyor, elbet bu da çok büyük bir sorun.
Nankörlük dedim zaten kotayı doldurdun demedim. Çocuğa resmen işkence ediyor içinde. Eşide bi ton mevzu yapmış. Aldırmak isteyebilir ama can o ya can. Bu benim kendi fikrim siz keyfimin ve yorumlarımın kahyası mısınız acaba ?

Bu hislerinizi psikoloğunuzla paylaştınız mı

Psikiyatrist gördü mü sizi dinledi mi

Bebeği aldırma sürecinde psikolojik bir destek aldınız mı

Bence buraya yazdıklarınızdan bir çıktı alın eşiniz yarın sizi bulduğu ilk psikiyatristten randevu alıp götürsün

Bu durum sizi şimdiden çok yıpratmış ki hamileliğin ilerleyen süreçleri yine lohusalık çok daha zor gelebilir
psikoloğumla paylaştım ama psikiyatri görmedi. artık hiçbir şey beni düzeltemez gibi hissediyorum.

Kusura bakmayın ama konu çok saçma geldi bana.
Evlenmeden önce bu konuyu konuşmadınız mı eşinizle? "Ben kesinlikle çocuk istemiyorum. Hiçbir zaman baba olamayacağını bil, evleneceksek buna göre evlenelim. Sen çocuk istiyorsan şimdiden ayrılalım" demediniz mi?
Hamileliği öğrenince bu kadar ayılıp bayılacak derecede çocuk istemeyen bir insan evlenmeden önce bunu mutlaka konuşurdu.
konuştum kabul etti. hamile kalınca yan çizdi.

ya Allah’ını seversen çok film izlemişsin. Prezervatifle nasıl hamile kalasın? Delinmişmiş. Şimdi kadınlar sana saydıracak eline ne geçecek? ❌👎🏻 Buradaki kadınların pek çocuğu çocuk sahibi olmak için tedavi görürken. Anlayış göstermeyeceğimiz aşikar. Ne hastalar var. Kadın olduğun bile şüpheli.

bu konunun gebe kalmak için uğraşanları üzdüğünü biliyorum. çok özür dilerim. inşallah hepinizin bebeği olur. ama ben de çok mutsuzum. dayanamıyorum. üzüntüden ölünmüyor biliyorum ama gerçekten dayanamıyorum. karnımdaki bebeğe de kötülük yapmak istemiyorum ona zarar verirsem diye de çok üzülüyorum. kimseye zarar vermeye hakkım yok. şu durumden kurtulmak için ne gerekiyorsa yaparım.

Back
X