- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Millet yazmadan önce ben yazayım:
Size ne?
Bu insanlar size fikir sordu mu ki?
Baska bi arkadasim anlatmiwti ogretmen bi arkadasinin basina gelmis esi ayni ogretmen servisinde gidip geldigi bi kizla karisini aldatmis ve o kisi icin karisini bosamis okuyor bu tarz seyler ne yazik kiAynı araba ile gidip geliyorlar arabanın içinde ne olabilir ki. Ay ne cins milletiz her ota maydanoz olacağız illa...
Aynı araba ile gidip geliyorlar arabanın içinde ne olabilir ki. Ay ne cins milletiz her ota maydanoz olacağız illa...
Bende olayda kaç arkadaş , kaç öğretmen , kaç güzergah var onu çözemedim .
Yine de genel yorumum ,
Binen razı bindiren razıysa ... sorun yok .
Binen bindirene tepeden inme emrivaki ile biniyorsa ...ayıp .
Bindiren bineni ısrar kıyamet zorla bindiriyorsa... densizlik .
Binenle bindirenin eşleri memnun değilse , düşüncesizlik ...
Baska bi arkadasim anlatmiwti ogretmen bi arkadasinin basina gelmis esi ayni ogretmen servisinde gidip geldigi bi kizla karisini aldatmis ve o kisi icin karisini bosamis okuyor bu tarz seyler ne yazik ki
Ilk verdigim ornekte ki kisileri tam olarak bilmiyorum ama ikinci verdigim ornekte
Binen kiside arkadasimda istemiyor sadece o kisiye ayip olmasin diye birsey demiyorlar ki yoksa okuk yakin bi mesafede
Türk milleti zihniyeti ç.k kafası demiyorum başına. Arabaya binersin sevişti gözüyle bakarlar, ofiste aynı odada oturursun sevişti mi derler vara yoğa milletimiz uçkuru katarak yorum yapar. O yüzden konunun içeriğine hiç şaşırmadım.
Adamin mayasi bozukmusta mayasini meydana cikaracak ortamda bulmus giniO adamin mayasi bozukmus yoksa ayni serviste gittiler diye yasanmamis bu olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?