Bu Durum Normal mi Yoksa Bana mı Anormal Geliyor

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Merhaba hanimlar konunun benimle alakasi yok gerci uzerinden birazda zaman gecmis bi konu ama bana hep tuhaf geldi bu konu sizlerlede paylasmak istedim bazen konuyla alakali (soz edecegim kisilerin iyi insanlar olduklarindan en ufak hi suphem yok) ama durum yinede bana tuhaf geldigi icin sizlerinde fikrini almak istedim

Arkadaslar cok samimi olmasakta bi arkadasim var bu arkadas evli arkadas hemsire esi ise ogretmen ikusinin is yerleride farkli guzergahlarda arkadas esi ise giderken yolunu degistirmesin diye her sabah ayni hastanede calisan baska bir erkek calisanla beraber hastaneye gidiyor ve bu calisan kiside evli

Baska bi arkadasimda var bu arkadasimin eside ogretmen arkadasimin kocasinin okulunda calisan evli bi bayan ögretmen var arkadasimin kocasinin arabasi yok diye ayni yol ustunde olmamalarina ragmen (evler yakin olsa gecerken yol ustunde almak istedi diye dusunurum )bu hoca her sabah okula giderken arkadasin kocasini aliyordu (gerci bu ara okullar kapandi oyle bi problem yok) arkadasimda ben esime guveniyorum ondan yana dert etmiyorum ama burasi kucuk yer insanlar bi yanlis ankarlarsa dedikodu basini alir gider diye uzuluyordu(arkadasimin kiskanmadiginada eminim)eside iyi niyetli bi insan oldugu icin karsi tarafi kirar endisesiyle reddetmiyormus

Hakkaten arkadasimin esinide tanirim ne kadar iyi niywtli bi insan oldugunuda bilurim hani hozumle gorsem inanmam dersiniz ya oyle biri dedigim hemsire arkadasida tanirim iyi niyetli insanlar

Ama yinede durumun her gun hergun olmasi bana tuhaf geliyor acaba siz bu durumda oksaniz durumu yadirgarmiydiniz yoksa normal olarak kabul edermiydiniz

(Konu benimle alakali değil daha once benimle skakali olmayan bi mevzuda konu acinca topa tutulmustum ama dedigim gibi merak)

Edit:sizi ilgilendiren bi mesele yok vs diye ters cevap yazanlara zaten merak ettigim icin konuyu actigimi belirttim

Hatta acaba boyle birsey benim basima gelse napardim diye dusundum ve baska hemcinslerimin fikirlerini merak etrigim icin konuyu actim

Evet kimseye yorun yapmayin deme hakkina sahip degilim ama yorumlar saygi cercebesi icinde yapilirsa bence daha guzel olur tabi yine jerkesin kendi tercihi herkes seviyesine gore yorum yapmakta serbesttir

Son düzenleme:
Millet yazmadan önce ben yazayım:

Size ne?
Bu insanlar size fikir sordu mu ki?

Belkide fikir sormusturlar herseyi detayiyla yazmadim belkide

Bu arada illa cevap vermek zorunda degilsiniz boyle saygisizla cevaplar cereceginize parmaklarinizi yormamaniz en guzeli

Aynı araba ile gidip geliyorlar arabanın içinde ne olabilir ki. Ay ne cins milletiz her ota maydanoz olacağız illa...
Baska bi arkadasim anlatmiwti ogretmen bi arkadasinin basina gelmis esi ayni ogretmen servisinde gidip geldigi bi kizla karisini aldatmis ve o kisi icin karisini bosamis okuyor bu tarz seyler ne yazik ki

evli insanlarlar kendi eşleri dışında insan olan arabalara binmemeli zaten dimi. aynı güzergahmış belki o saatte otobüs nadir vs nerden biliyorsunuz. farklı cinste insanlar aynı arabada olunca birden bişey mi yapacaklar birbirine ne olacak yani. ne kadar absürd bi konu

Bende olayda kaç arkadaş , kaç öğretmen , kaç güzergah var onu çözemedim .

Yine de genel yorumum ,

Binen razı bindiren razıysa ... sorun yok .

Binen bindirene tepeden inme emrivaki ile biniyorsa ...ayıp .

Bindiren bineni ısrar kıyamet zorla bindiriyorsa... densizlik .

Binenle bindirenin eşleri memnun değilse , düşüncesizlik ...

Aynı araba ile gidip geliyorlar arabanın içinde ne olabilir ki. Ay ne cins milletiz her ota maydanoz olacağız illa...

Türk milleti zihniyeti ç.k kafası demiyorum başına. Arabaya binersin sevişti gözüyle bakarlar, ofiste aynı odada oturursun sevişti mi derler vara yoğa milletimiz uçkuru katarak yorum yapar. O yüzden konunun içeriğine hiç şaşırmadım.

Ilk verdigim ornekte ki kisileri tam olarak bilmiyorum ama ikinci verdigim ornekte

Binen kiside arkadasimda istemiyor sadece o kisiye ayip olmasin diye birsey demiyorlar ki yoksa okuk yakin bi mesafede

Baska bi arkadasim anlatmiwti ogretmen bi arkadasinin basina gelmis esi ayni ogretmen servisinde gidip geldigi bi kizla karisini aldatmis ve o kisi icin karisini bosamis okuyor bu tarz seyler ne yazik ki

O adamin mayasi bozukmus yoksa ayni serviste gittiler diye yasanmamis bu olay.

Ben sonradan olmaz diyemem diyeneme kadar. En bastan izin vermezdim.

Ben sevmiyorum boyle seyleri.
Guvenmiyorumda kimseye. Kendinkocama guvensem baskasina guvenmem ki erkek nefsine hic guvenmiyorum.
Illa fiziksel aldatma yada duygusal aldatma gelmesin akliniza.ben kaldiramam oturup birlerde birdey icilmesini, gezilmesini tozulmasini arkadascada olsa. Sevmiyorum.

Ben kocama musade etmem, erkek isemde karima musade etmem.

2 kisinin oldugu yerde 3. Kisi seytan olurmus.
Sonra konulari okuyoruz iste. Ailecek gorusuyorduk eşim is arkadasiyla, yok patronun karisiyla vs.

Yok bana gore degil.
Ciftlerde kendileri bilir.
Olara normal geliyorsa. Sana anormal gelsede ne yapacaksın?
Bosver. Onlar duzenlerini oyle kurmuslar. Iyi niyetli olabilirler. Ama ben sevmem.

Ilk verdigim ornekte ki kisileri tam olarak bilmiyorum ama ikinci verdigim ornekte

Binen kiside arkadasimda istemiyor sadece o kisiye ayip olmasin diye birsey demiyorlar ki yoksa okuk yakin bi mesafede

Binen kişi istemiyorsa , binmez .

Hatıra binayen istemediği şeyi niye yapıyor ki ?

Medeniyeti bu tarz seylerde ariyorsaniz soyle soyleyeyim bende arkadaslarimin arabasina bindim aralarinda evli olanlarda vardi ben bunda bi tugaflim gormedim

Yada erkeklerle ayni ofisi ayni odayi tek kiz olarak paylastigimda oldu bunlari yapan kimseye kotu gozle bakmadim

Ama sunu soyleyeyin bi insanin hergun istikametini baska biri icin degistiriyoe olmadi tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…