- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
aynı yere gitmiyorlarsa neden yadırgıyorsunuz ki..
mesafeler yakın mı ?
yön aynı bile olsa ben istanbulda oturduğum için gidilen nokta çok daha tercih edilir .. burda insanın ömrü trafikte geçiyor zaten ..
Kisiden kişiye durum degisiyor iste evet farkindayim her merak ettigim konu icin konu aciyorum ams sanirim bunu bi tek ben yapmiyorumdur
Simdi arabada bisey olmaz olacak olsa telefonlada olur internettede olur.
Lakin yanlis anlamaya musait bir ortamda yasaniyordur yanlis anlamaya mehal vermemk adina ben binmezdim.yanlis bisey yapacagimdan ya da boyle biseyle karsilacagimdan degil..
Daha birvay olmadi burada bir kadin konu acmisti esim is ortagi bayanin arabasiyla gidiyor ise ve biz bosanma noktasina geldik demisti.sonra kocasi konuyu basmisti orasi ayri konu
Baska ulasim yolu varsa neden arkadasimin arabasini kendime makam arabasi yapayimki.bu arada erkekten gayet guzel arkadas olur kardes olur ama hergun arabasini kullanmak bana gore deil
Yok zaten bulundugumuz yer cok kucuk bir yer hani istikametini degistirse bile en fazla 3-5 dakikasini bile almaz yonler farkli ama cokta uzak istikametler degil
Yorumları genel olarak okudum da belki beni topa tutacaksınız yine de kesinlikle ben o arabaya binmem eşimin de binmesini istemem karşı cinsle. Bana öyle geliyor ki bu sana ne geri kafalısın binsin ne var tarzı yazan çoğunluk yarın bir gün eşleri her gün her gün başka evli bi bayanı alıp işe götürse çok geçmez 4. Gün buraya dert olarak yazarlar
Yorumlara dikkat ederseniz zaten bende onun icin demistimBir kadınla bir erkek başbaşa kaldıkları ilk fırsatta üstlerini parçalayıp hunharca sevişmeye başladıkları için aynı araba sakıncalı bence de.
Canim madem o kiz senin arkadasin..Belkide fikir sormusturlar herseyi detayiyla yazmadim belkide
Bu arada illa cevap vermek zorunda degilsiniz boyle saygisizla cevaplar cereceginize parmaklarinizi yormamaniz en guzeli
O acidan hic dusunmemistim cok kiskanc bi karaktere sahip degilim ama boyle bi durum aklima gelse kiskanirdim dogrusuYakında evleniyorum ve her sabah evli olan nüdürüm yol üstü olduğu için alıyor beni. Düşünseniz ya gozumu actığımda ilk gorduğım adam müdürüm skandal ! Benim adam da pek genişmiş
Aynen ya.bir erkekle bir kadin ayni ortamda kalmamali bnece.Bir kadınla bir erkek başbaşa kaldıkları ilk fırsatta üstlerini parçalayıp hunharca sevişmeye başladıkları için aynı araba sakıncalı bence de.
Ben her iliskide kadin-erkek,kardes,kanka iliski turu ne olursa olsun bir sevye bir sinir olmasi tarafindayim.Ya bisey olacagi fikri hic aklima gelmedi derse yalan olur ama sadece o acidanda dusunmedim dogrusu deminki yorumda yazdim mesela esimin is arkadasinin kocasinin arabasi varsa hergun hergun ise esimle gitmesini jos karsilamazdim ama arabasi yoksa kendim dahi eşime teklif edebilirdim
Mesela bide su acıdan tuhaf geldi ben her isimi kendim yapmaya aliskin oldugum icin baskalarina yuk olurum dusuncesiyle baskalarindan birsey istemeye cekinen biri oldugum icin hergun hergun bi baskasinin arabasiyla ise gitmek yada esimin ise gitmesi bana tuhaf gelirdi dogrusu
Yorumlara dikkat ederseniz zaten bende onun icin demistim
Şaka yapıyorsunuz değil mi?Aynen ya.bir erkekle bir kadin ayni ortamda kalmamali bnece.
Ayni ben cansu.Ben sonradan olmaz diyemem diyeneme kadar. En bastan izin vermezdim.
Ben sevmiyorum boyle seyleri.
Guvenmiyorumda kimseye. Kendinkocama guvensem baskasina guvenmem ki erkek nefsine hic guvenmiyorum.
Illa fiziksel aldatma yada duygusal aldatma gelmesin akliniza.ben kaldiramam oturup birlerde birdey icilmesini, gezilmesini tozulmasini arkadascada olsa. Sevmiyorum.
Ben kocama musade etmem, erkek isemde karima musade etmem.
2 kisinin oldugu yerde 3. Kisi seytan olurmus.
Sonra konulari okuyoruz iste. Ailecek gorusuyorduk eşim is arkadasiyla, yok patronun karisiyla vs.
Yok bana gore degil.
Ciftlerde kendileri bilir.
Olara normal geliyorsa. Sana anormal gelsede ne yapacaksın?
Bosver. Onlar duzenlerini oyle kurmuslar. Iyi niyetli olabilirler. Ama ben sevmem.
İroni yapmıstım ben. Nişanlım bu yuzden kıskansa ayrılırım zaten su gündemde ki pembe otobus mevzusu müstehak bizeO acidan hic dusunmemistim cok kiskanc bi karaktere sahip degilim ama boyle bi durum aklima gelse kiskanirdim dogrusu
Türk milleti zihniyeti ç.k kafası demiyorum başına. Arabaya binersin sevişti gözüyle bakarlar, ofiste aynı odada oturursun sevişti mi derler vara yoğa milletimiz uçkuru katarak yorum yapar. O yüzden konunun içeriğine hiç şaşırmadım.
Kesinlikle katılıyorum. Asansöre bile binmemek gerek.Bir kadınla bir erkek başbaşa kaldıkları ilk fırsatta üstlerini parçalayıp hunharca sevişmeye başladıkları için aynı araba sakıncalı bence de.
Şaka yapıyorsunuz değil mi?
Ben dalga geçmiştim, gerçekten ciddiye aldığınıza inanamıyorum!
Yani cidden şu üst baş parçalamalı, hunharca sevişmeli yorumu ciddi mi düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?