Bu Durum Normal mi Yoksa Bana mı Anormal Geliyor

aynı yere gitmiyorlarsa neden yadırgıyorsunuz ki..
mesafeler yakın mı ?
yön aynı bile olsa ben istanbulda oturduğum için gidilen nokta çok daha tercih edilir .. burda insanın ömrü trafikte geçiyor zaten ..

Yok zaten bulundugumuz yer cok kucuk bir yer hani istikametini degistirse bile en fazla 3-5 dakikasini bile almaz yonler farkli ama cokta uzak istikametler degil

Kisiden kişiye durum degisiyor iste evet farkindayim her merak ettigim konu icin konu aciyorum ams sanirim bunu bi tek ben yapmiyorumdur

Swinger olsun fetisler olsun kisiden kisiye fikir degisir.
Tek siz yapmiyorsunuzdur tabi ama yapan herkes benzer size ne tepkisini aliyor. Onu da tek siz almiyorsunuz yani.

Ya bisey olacagi fikri hic aklima gelmedi derse yalan olur ama sadece o acidanda dusunmedim dogrusu deminki yorumda yazdim mesela esimin is arkadasinin kocasinin arabasi varsa hergun hergun ise esimle gitmesini jos karsilamazdim ama arabasi yoksa kendim dahi eşime teklif edebilirdim

Mesela bide su acıdan tuhaf geldi ben her isimi kendim yapmaya aliskin oldugum icin baskalarina yuk olurum dusuncesiyle baskalarindan birsey istemeye cekinen biri oldugum icin hergun hergun bi baskasinin arabasiyla ise gitmek yada esimin ise gitmesi bana tuhaf gelirdi dogrusu

Yok zaten bulundugumuz yer cok kucuk bir yer hani istikametini degistirse bile en fazla 3-5 dakikasini bile almaz yonler farkli ama cokta uzak istikametler degil

demek ki o şekilde daha kolaylarına geliyor..
yinede yadırganacak bir durum gibi gelmedi bana..
eşler birbirini bildikten sonra sorun yok..
zaten ilk mesajlarımda da belirttiğim gibi ne güzel işte maya testi :)
fanusa koyduğun adamın fanusta olmasa neler yapabilecek kapasitede olduğunu kim bilmek istemez ki..

Mesela gecenlerde buraya birisi konu acmisti esi bayan is ortagiyla cok zaman geciriyormus esi hastalaninca ortagi hastaneye goturup getiriyormys vs uzun bi konuydu

Kendimde dahil olmak uzete bir cok yorum konu sahibinin esinin konu sahibini ortsgiyla aldattigina dairdi hetkes devamli gidis gelislerini yargilamisti

Ama kimse belki ortaginin arabasi oldugu icin teskin eden yorumlarda bulunmamisti hakkaten dediginiz gibi bir konu acilsaydi bende yirumlari merak ederdim dogrusu

Yakında evleniyorum ve her sabah evli olan nüdürüm yol üstü olduğu için alıyor beni. Düşünseniz ya gozumu actığımda ilk gorduğım adam müdürüm skandal ! Benim adam da pek genişmiş

Belkide fikir sormusturlar herseyi detayiyla yazmadim belkide

Bu arada illa cevap vermek zorunda degilsiniz boyle saygisizla cevaplar cereceginize parmaklarinizi yormamaniz en guzeli
Canim madem o kiz senin arkadasin..
Ona soyle k9casina soylesin binmesin baskasini arabasina.
Heralde benim esim baska bi kadinin arabasina binse bem ortaligi yikardim ne demek hergun binmek.
Ya efendilerden korkmak lazim bu devirde samn altindan su yurutuyorlar.
Arkadasina pes dogrusu iyi kiskanmiyor kocasini.
Bem cok kiskancim bu arada.
Yani sana demem o ki .
Arkadasini uyar birdaha o arabaya binmesin.
O salak kadinin da hic mi akli uok evli erkegi arabasina aliyor ona mi kaldi??
Iyi niyet miyi niyet ge o işleri arkadaş..

Yakında evleniyorum ve her sabah evli olan nüdürüm yol üstü olduğu için alıyor beni. Düşünseniz ya gozumu actığımda ilk gorduğım adam müdürüm skandal ! Benim adam da pek genişmiş
O acidan hic dusunmemistim cok kiskanc bi karaktere sahip degilim ama boyle bi durum aklima gelse kiskanirdim dogrusu

Ben her iliskide kadin-erkek,kardes,kanka iliski turu ne olursa olsun bir sevye bir sinir olmasi tarafindayim.
Ben hergun kardesimin dahi arabasina binip ise gitmem.acizmiyim otobus yokmu dolmus yokmu.
Ayrica cevre baskisi denen bir olay az ya da cok her yerde var.istanbulda az olur anadoluda herhangi bir ilcede herkesin birbirni tanidigi yerde daha fazla olur.yanlis anlamaya mehal verecek durumdan cekinirim.
Ticari taksiye dahi insanlar genelde arka koltuga oturu dikkat ederseniz soforun yanina oturmayi tercih etmez insanlar genelde.alt benlikte yabanci erkek kavrami vardir.
Bi gun tv zaping yaparken muge anliya dnek geldim programda bir koyde evli iki kisi arasinda dedikodu cikmis muge anli kadina koy yerde elin adamiyla nasil yanysna yurursen lafta olur sozde olur haricten gazel okumasin kimse ben ticari taksiye bile binerken asl on koltuga oturupta cevrede farkli algi olusturmam demisti.demekki neymis bana normal gelen baskasina anormal gelebilirmis

Ayni ben cansu.
Bende hič sevmem..

Ya arkadaşım sen niye ban yedin şimdi?

Gerçi ben geçen gün çocuk kitabı sorarken ban yemeyi başarmış insanım

Şaka yapıyorsunuz değil mi?

Ben dalga geçmiştim, gerçekten ciddiye aldığınıza inanamıyorum!

Yani cidden şu üst baş parçalamalı, hunharca sevişmeli yorumu ciddi mi düşündünüz?

Hayir gercek olarak algilamadim kinayenize kinayeyle karsilik verdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…