- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Adamin mayasi bozukmusta mayasini meydana cikaracak ortamda bulmus gini
Türk milleti zihniyeti ç.k kafası demiyorum başına. Arabaya binersin sevişti gözüyle bakarlar, ofiste aynı odada oturursun sevişti mi derler vara yoğa milletimiz uçkuru katarak yorum yapar. O yüzden konunun içeriğine hiç şaşırmadım.
Bu demonki yorum arkadaslarimin esleri icin degil baska bir mevzu anlattim onunla alakaliydiee ne güzel işte arkadaşlarının eşlerininde mayalarını ortaya çıkaracak ortamları var ..
şanslı arkadaşların varmış ..
Medeniyeti bu tarz seylerde ariyorsaniz soyle soyleyeyim bende arkadaslarimin arabasina bindim aralarinda evli olanlarda vardi ben bunda bi tugaflim gormedim
Yada erkeklerle ayni ofisi ayni odayi tek kiz olarak paylastigimda oldu bunlari yapan kimseye kotu gozle bakmadim
Ama sunu soyleyeyin bi insanin hergun istikametini baska biri icin degistiriyoe olmadi tuhaf geldi
Bu demonki yorum arkadaslarimin esleri icin degil baska bir mevzu anlattim onunla alakaliydi
Valla bu aldatilinca interneti suclamaya benziyor. Aldatmalar internetten once de vardi. Servis olmaz da is yeri olur. Ya da hayatinda bir kadinla konusma firsati elde ettigi her yer olur. Fanusa da koyamayacagimiza gore. Arayana o firsat hep bulunur.
tamam işte o anlattığınız olaydaki adamın mayası bozukmuş ya..
arkadaşların şanslı eşlerinin mayaları bozuk mu değil mi öğrenirler..
kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu evli adam evli kadının arabasına biniyormuşta vs vs..
Haklisinoz belkide
Ama yorumlarda herkes kotu niyetliymisim gibi bana yuklendi ama soyle soyleyeyim yeri gelmistir bende arkadaslarimin yada arkadaslarimin yakinlarinin arabalariyla bir yere gitmisimdir aralarinda evlilerde vardi ama devamli surette olmasinin altinda birsey ariyor degilim sadece tuhaf geldi
Acikcasi esimin arabasi olsa ben baskasinin arabasiyla hergun ise gitmezdim bu bayan dahi olsaydi illa cinsiyetle akakali degil
Ya tum yorumlardada belirttigim gibi isterseniz sig dusunceli gerici falab diye dusunun
Yeri gelmistir evli arkadaslarim benide evime birakmisyir ben bunun altinda kotu niyet aramis degilim ama avikcasi esimin arabasi varkende hergun baska birisinin arabasiyla ise gitmek istemezdim isterse bu bayan olsun
Ha her ikusuninde evli oldugunu belirtmemdeki neden acaba esleri rahatsiz olmaz mi diye dusunup fikir danismak sadece merak
Anliyorum sizi ama misal deseniz ki bana dert yaniyor ben diyecegimi bilmiyorum. Bana da normal gelmiyor ama ona bu tip bir oneride bulunmak.istemiyorum. siz ne dusunuyorsunuz ne yapabilirim. Boyle olsa konu kimse size ne demez. Ama her tuhaf gelen seye de konu acilmaz ki. Bana da swinger tuhaf geliyor ama hic kknin fikrini sormak aklima gelmedi.
o zaman şöyle söyliyim ben rahatsız olmazdım..
zira kendimde ortağımın arabasıyla hergün 1,5 saat gidip 1,5 saatte döndüm evliyken , adamda evliydi 3 de çocuğu vardı üstelik ofistede birlikteydik bütün gün ne o bana aşık oldu ne ben ona..
Dusuncenizi paylastiginiz icin tesekkur ederim
Ama bende su acidan soyleyeyim illa bisey olacagindan yada olmasi gerektiginden degil ama herhalde esimin is arkadasinin kocasininda arabasi varsa hergun esimle is yerine gitmesini yadirgardim ama arabalari olmasaydi esime kendim dahi teklif ederdim goderken arkadaşını da almasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?