- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Pilavın konusunda bilgeceye yazdığı yorumdan.Ya arkadaşım sen niye ban yedin şimdi?
Gerçi ben geçen gün çocuk kitabı sorarken ban yemeyi başarmış insanım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pilavın konusunda bilgeceye yazdığı yorumdan.Ya arkadaşım sen niye ban yedin şimdi?
Asansör mü?Kesinlikle katılıyorum. Asansöre bile binmemek gerek.
Oh sevindim.Hayir gercek olarak algilamadim kinayenize kinayeyle karsilik verdim sadece
Bence pembe otobüs olmasın. Mavi otobüs olsun. Ben hayvani dürtülerime engel olamıyorum kadın görünce gözüm dönüyor diyen hayvanlar o otobüse binsin. Neden kadınlar ayrılıyor illa?İroni yapmıstım ben. Nişanlım bu yuzden kıskansa ayrılırım zaten su gündemde ki pembe otobus mevzusu müstehak bize
Ben her iliskide kadin-erkek,kardes,kanka iliski turu ne olursa olsun bir sevye bir sinir olmasi tarafindayim.
Ben hergun kardesimin dahi arabasina binip ise gitmem.acizmiyim otobus yokmu dolmus yokmu.
Ayrica cevre baskisi denen bir olay az ya da cok her yerde var.istanbulda az olur anadoluda herhangi bir ilcede herkesin birbirni tanidigi yerde daha fazla olur.yanlis anlamaya mehal verecek durumdan cekinirim.
Ticari taksiye dahi insanlar genelde arka koltuga oturu dikkat ederseniz soforun yanina oturmayi tercih etmez insanlar genelde.alt benlikte yabanci erkek kavrami vardir.
Bi gun tv zaping yaparken muge anliya dnek geldim programda bir koyde evli iki kisi arasinda dedikodu cikmis muge anli kadina koy yerde elin adamiyla nasil yanysna yurursen lafta olur sozde olur haricten gazel okumasin kimse ben ticari taksiye bile binerken asl on koltuga oturupta cevrede farkli algi olusturmam demisti.demekki neymis bana normal gelen baskasina anormal gelebilirmis![]()
Turk milleti zihniyetine kufrettigi icindirYa arkadaşım sen niye ban yedin şimdi?
Ya oda olabilir o konuda bisey doyemem ama kucuk yer oldugu icin is yerine en uzak mesafe yurume mesafesiyle yarim saatbana biraz ters geldi bilemiyorum ama acaba durumları kötü de paradan kısmaya mı çalışıyorlar
Araba şuysa eğer kavunAraba, 'arabada beş, evde on beş'te tarif edilen araba değilse sakınca yok![]()
Burada yorum yapmak kadar yorumun üslübuda önemli diye biliyorumYa arkadaşım sen niye ban yedin şimdi?
Vuhuuuu dıp tıs dıp tıs dıp tısAraba şuysa eğer kavun
![]()
Evet ahlaksiz bir yurdum insani oldugum icin konuyu kendime dert ettimHemşire dediğin insan, nobetlerde karşı cinsle muhatap olmaya ve bir nevi kader birligi yapmaya alışkın bir insandir. Yorgunluktan geberirken karşı cinsten iş arkadaşınla aynı odada da uyursun tıp camiasinda. (Uyumam diyen sapık zihniyetliler de var gerçi. Akillari fikirleri şeylerinde demek ki diye düşünüyorum.. zira o yorgunlukta arkadaşına o muameleyi yapmak ayıptır)
Arabada gitmek falan önemli değil yani.
Ama yurdum insanı sapık olduğu için bu tip şeyleri kendine dert edebiliyor
Türk zihniyetine küfür ettiğim yeri kopyalayıp yapıştırır mısın rica etsem?Turk milleti zihniyetine kufrettigi icindir
Yorumlarimi okursaniz konuyu sadece kotu niyet olarak degilde devamli olarak baskalarina yuk olmaktan rahatsiz olmak konusundada ele almistimKonu sahibi; olumsuz yazmak istemem ama iyi niyetli olun ...
Siz degil neden banlandi diye alintiladiginiz mesaj icin dedim.tekrar okursaniz gorursunuz.Türk zihniyetine küfür ettiğim yeri kopyalayıp yapıştırır mısın rica etsem?
Sonra işe gitmeyip en yakın ışıklardan sağa sapıp.. vuhuu. Pislük müsün?Vuhuuuu dıp tıs dıp tıs dıp tıs
Bu ışıkta beyaz kıyafet nasıl da parlar, beyazın içine giyilen beyaz sütyen evlere şenlik olur![]()
Burada yorum yapmak kadar yorumun üslübuda önemli diye biliyorum
Siz degil neden banlandi diye alintiladiginiz mesaj icin dedim.tekrar okursaniz gorursunuz.
Türk değil ortadoğulular için yazmış o mesajı miss cherry. Bir ben mi doğru anladım?Siz degil neden banlandi banlandi diye alintiladiginiz mesaj icin dedim.tekrar okursaniz gorursunuz.