• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Durum Normal mi Yoksa Bana mı Anormal Geliyor

Araba, 'arabada beş, evde on beş'te tarif edilen araba değilse sakınca yok :KK53:
Kıymetli kocişler, kıymetle karişler... Kociş ve kariş olmanın öncesinde insan olunabilse keşke.
Garip olan aynı işe, güzergaha giden kişilerin aynı arabada olması değil, bu bakış açısı.

İroni yapmıstım ben. Nişanlım bu yuzden kıskansa ayrılırım zaten su gündemde ki pembe otobus mevzusu müstehak bize
Bence pembe otobüs olmasın. Mavi otobüs olsun. Ben hayvani dürtülerime engel olamıyorum kadın görünce gözüm dönüyor diyen hayvanlar o otobüse binsin. Neden kadınlar ayrılıyor illa?

Ben her iliskide kadin-erkek,kardes,kanka iliski turu ne olursa olsun bir sevye bir sinir olmasi tarafindayim.
Ben hergun kardesimin dahi arabasina binip ise gitmem.acizmiyim otobus yokmu dolmus yokmu.
Ayrica cevre baskisi denen bir olay az ya da cok her yerde var.istanbulda az olur anadoluda herhangi bir ilcede herkesin birbirni tanidigi yerde daha fazla olur.yanlis anlamaya mehal verecek durumdan cekinirim.
Ticari taksiye dahi insanlar genelde arka koltuga oturu dikkat ederseniz soforun yanina oturmayi tercih etmez insanlar genelde.alt benlikte yabanci erkek kavrami vardir.
Bi gun tv zaping yaparken muge anliya dnek geldim programda bir koyde evli iki kisi arasinda dedikodu cikmis muge anli kadina koy yerde elin adamiyla nasil yanysna yurursen lafta olur sozde olur haricten gazel okumasin kimse ben ticari taksiye bile binerken asl on koltuga oturupta cevrede farkli algi olusturmam demisti.demekki neymis bana normal gelen baskasina anormal gelebilirmis:işsiz:

O ogretmen arkadasin esi bi olay anlatmisti zaten nedensiz yere iki ogretmenin adi cikmistida o yuzden nolur nolmaz dedikodu cikar diye istemiyordu

Hakkatende herseyin bi siniri olmasi gerwktigini fusununenlerdenim

Staj yaptigim yer evime cok uzakti personel servisiyle gelip giden arkadaslar vardi bak bazem servis bos gidiyor bosuna servis bekleme biximle don bosuna para verme diyenler olurdu yada benim bulundugum yerde isi olanlar twklif edenler yinede sirf baskalarina yuk olmamak afinada gitmezdim

Evet soz ettigim durumun tuhafligida var ama hergun baskasina yuk olmakta benim icin tuhaf olurdu

Dedigim gibi ogretmen sahisin yolu uzeri olsa yine neyse denilir ama hergun sirf onu almak icin istikametini degistirmeside cok nirmal gelmiyordu dogrusu

Araba, 'arabada beş, evde on beş'te tarif edilen araba değilse sakınca yok :KK53:
Araba şuysa eğer kavun :D
89953-mobil_disko_d580.jpg

Hemşire dediğin insan, nobetlerde karşı cinsle muhatap olmaya ve bir nevi kader birligi yapmaya alışkın bir insandir. Yorgunluktan geberirken karşı cinsten iş arkadaşınla aynı odada da uyursun tıp camiasinda. (Uyumam diyen sapık zihniyetliler de var gerçi. Akillari fikirleri şeylerinde demek ki diye düşünüyorum.. zira o yorgunlukta arkadaşına o muameleyi yapmak ayıptır)

Arabada gitmek falan önemli değil yani.

Ama yurdum insanı sapık olduğu için bu tip şeyleri kendine dert edebiliyor

Hemşire dediğin insan, nobetlerde karşı cinsle muhatap olmaya ve bir nevi kader birligi yapmaya alışkın bir insandir. Yorgunluktan geberirken karşı cinsten iş arkadaşınla aynı odada da uyursun tıp camiasinda. (Uyumam diyen sapık zihniyetliler de var gerçi. Akillari fikirleri şeylerinde demek ki diye düşünüyorum.. zira o yorgunlukta arkadaşına o muameleyi yapmak ayıptır)

Arabada gitmek falan önemli değil yani.

Ama yurdum insanı sapık olduğu için bu tip şeyleri kendine dert edebiliyor
Evet ahlaksiz bir yurdum insani oldugum icin konuyu kendime dert ettim

Konu sahibi; olumsuz yazmak istemem ama iyi niyetli olun ...
Yorumlarimi okursaniz konuyu sadece kotu niyet olarak degilde devamli olarak baskalarina yuk olmaktan rahatsiz olmak konusundada ele almistim

Haaa insanlarinda evli olmasini belietmemdeki neden ben olsam onlarin eslwrinin yerinde hergun hergun rahatsiz olurdum ve evli insanlarinda fikrini almakti niywtin

Back
X