• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum sinirimi bozmaya başladı yardım edin lütfen

Bide 27 yaşındaymışş aayy kişiliği oturmamış dahaa..
Bak negüzel demişsin kimsenin seni kırmaya üzmeye hakkı yok bencede çok doğru bir karar vermişsin. :KK66:

Öyle de olaylar taze olduğu için yanlış birşeyde yapmak istemiyorum.

Uzak sehirler ve güvensizlik hat safhada canim..
Yani böyle devam ederse pek parlak bir beraberlik görünmüyor..
27 yasina göre olgun düşünceli biri olmasi gerekirken yaptiklari çocukça..
Seninde yasin genc canim..
Kendini fazla kaptirma bu iliskiye bu güvensizlik ayri sehirlerde atlatilmaz ggibi..

Haklısınız kendimi fazla kaptırmadan bakalım zaman ne gösterecek.

Olmadı, sevgilinin halasının torunun kuzeninin yaşı kaç demeliydin :KK48:

:KK53:

Öyle de olaylar taze olduğu için yanlış birşeyde yapmak istemiyorum.
Ozaman arayıp sorma hiç gitme üstüne biraz bekle olaylar yatışana kadar sen arama o arasın adam akıllı konuş sonra ;)

Pardon da aklım birşeye takıldı. Önce telefonum bozuk tek ulaşabileceğim yer facebooktu dediniz sabahta beni telden aradı arama dediğim halde meşgule aldım diyorsunuz hangisi doğru? çok anlamsız bir yere gitmiş konuşma siz önce ona laf atmışsınız aslında elin kızlarına yaz gibi o da öyle yapmış aslında aramış da sizi kalmanızı istemiş ama tel olayını hala anlayamadım bozuk olan telefonunuzdan sizi nasıl arayabiliyor her neyse bitsin o zaman zorlamanın alemi yok.

Ozaman arayıp sorma hiç gitme üstüne biraz bekle olaylar yatışana kadar sen arama o arasın adam akıllı konuş sonra :KK66:

Teşekkür ederim bende öyle yapmaya çalışıyorum. Beyefendinin sinirleri geçsin arasa arar :/

Pardon da aklım birşeye takıldı. Önce telefonum bozuk tek ulaşabileceğim yer facebooktu dediniz sabahta beni telden aradı arama dediğim halde meşgule aldım diyorsunuz hangisi doğru? çok anlamsız bir yere gitmiş konuşma siz önce ona laf atmışsınız aslında elin kızlarına yaz gibi o da öyle yapmış aslında aramış da sizi kalmanızı istemiş ama tel olayını hala anlayamadım bozuk olan telefonunuzdan sizi nasıl arayabiliyor her neyse bitsin o zaman zorlamanın alemi yok.

Bunu soracaksınız diye konunun sonuna not diye eklemiştim bir daha yazıyım benim telefonun ekranı bozuldu atılan mesajları rehberdeki kimseyi göremiyorum ve mesaj atamıyorum ekran bembeyaz eve gıdene kadar ıdare etmem lazım ama beni arayan bana ulaşıyor. Ayrıca elin kızlarına yaz derken parantez içindede tanımadığı bir kızla konuştuklarını gördüm saçma sapan değildi ama beni kızdırmaya yetti tarzı bir mesaj yazmıştım. Ben sınırlıyken onun sinirli olması benim hoşuma gitmiyor sadece.

Ben çok bişey anlamadım.
Sen ders çalışıyosun faceden sevgilin yazmadı diye triplere giriyosun fln fıstık.
Çok çocukça geldi bana be kuzum.

Back
X