Bu durumda hediyesini saklamak lazim gelir mi

Bence de. Yani benim icin baskasiyla flortlesmesinde de sorun olmazdi normalde ama bir de korona zamani belki de hayirli oldu onunla bulusmam.

Görüş olarak zaten one night stand olaylarına karşıyım da sizin için de bu melez için değmez bence.
Yani adamın sizden ayrı çok daha aktif bir hayatı var belli.
Sizi arada bir şeyler için tutuyor ama ne?
İlişki olarak umudunuzun olmadığı açık ama tek seferlik olayda da sizi ne kadar mutlu eder?
Belki hiç hoşunuza gitmeyecek ve yakışıklı olması da bu durumu kurtarmayacak.
Ben olsam iki peyniri de yerdim.

Yani ben zaten adamdan duygusal bir elektrik alamadim. Ilk bulusmada bile uyusmadik. Sadece tip olarak cok begendim ve 2019 araliktan beri cinsel hayatim yok. Ama sirf bu secenek icin bile bu kadar ugrasmaya deger mi bilmiyorum.

bilmiyorum ya ben birinden duygusal veya cinsel herhangi bir anlamda etkilensem ugrasmaktan gocunmam herhalde.

ama madem ugrasmaya degip degmeyeceginden emin degilsin ye gitsin ya yukarida da yazmislar bir daha gorusurseniz peynir hakkini kaybettin dersin

bu arada ben de bu ara bildigin ezine peyniri goruyorum ruyamda ama turkiyeye gelmeme son 18 diye gun sayiyorum, herhalde onumde turkiyeden gelen bir peynir olsa bu durumda yerdim

Adam seni ekip duruyor sen peynir de peynir diyorsun hakkaten komiksin ikisini de otur afiyetle ye adamın üzerine de bi bardak su iç arkasından. Adamı da postala. Sen onun pek umrunda değilsin anlamak icin daha napmalı acaba

Adam seni ekip duruyor sen peynir de peynir diyorsun hakkaten komiksin ikisini de otur afiyetle ye adamın üzerine de bi bardak su iç arkasından. Adamı da postala. Sen onun pek umrunda değilsin anlamak icin daha napmalı acaba

Haklisiniz bilmem ki ya hani whatsapptan bir ara cok aktif konusunca dedim ki herhalde bulusuruz cunku cok kesin konusuyordu. Bir daha ekmez herhalde dedim yanilmisim

Sassy keske seninle bulusacak olsaydim vallahi saklardim sana verirdim su an o cocuktan daha cok hak ediyorsun kardesim.

Peki sanki Swarovski kapli gerdanlik verecekmisim gibi davranmam 500 gramlik peynire Swarovski muamelesi yapmam?

cinsel acligin afrikasina geldiginizde melez beyefendiye peynir bakmak yerine, peynir gibi turk genclerimizden bakinsaydiniz 2019 dan beri tik olmayan cinsel hayatiniz bayagi bir senlenirdi aslinda.

Turkiye'de hic disari bile cikmadim ya yuruyus yaptim ailemle sadece. Babam risk grubunda koronada ayni evde yasiyoruz koronadan dolayi hic disari cikmadim. Burda da aslinda sosyallesmiyorum pek fazla ama burda toplam olum sayisi ellinin altinda bir de yalniz yasiyorum temas ettigim kimse yok pek o yuzden bulusayim demistim...

Resmen kendi kendinize konuşuyorsunuz whatsappta, adam 10 gün sonra keyfine göre cevap veriyor. Büyük saygısızlık. Siz yiyin peyniri afiyet olsun

cinsel acligin afrikasina geldiginizde melez beyefendiye peynir bakmak yerine, peynir gibi turk genclerimizden bakinsaydiniz 2019 dan beri tik olmayan cinsel hayatiniz bayagi bir senlenirdi aslinda.

Bir de turkiyede yasarken de benim hayatim cok renkli degildi. Iliski anlaminda bile degil insanlar flort ediyor talipleri cikiyor insanlari begenenler onlara yazanlar cikiyor ama bana cikmiyor. Seciciligim su konuda var, tip olarak degil mesela baskalarinin cok cirkin buldugu adamlara bakarim, is ve para olarak degil mesela issiz sevgilim de oldu cok ama egitim ve kultur seviyesi sanirim cok onemli benim icin. Bazi seyler beni inanilmaz sogutuyor ne bileyim adami zeki bulmuyorsam yeterince sofistike veya karizmatik bulmuyorsam cinsel anlamda bile cekici bulamiyorum tek kriterim o sanirim. Ki o kriterimi bile son zamanlarda ayaklar altina aldim sirf yalnizliktan.

bence kriterlerinizden odun vermeyin.
deger vermeyen adamlarla ugrasmayin.
sonrasinda kendi ruhunuz yipranir. tinder yerine daha casual ortamlarda arkadas edinmeye calissaniz daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…