Bu durumda hediyesini saklamak lazim gelir mi

ay zıkkım yesın
o adama kalmamalı peynır tez zamanda yenmelı boyle guzel muzel sunumlu hemde

ne uyuyakalması ne hastalanması asla sebep degıl bu sekılde davranmasına bılıyorsunuz en nefret ettıgım tıplerdendır canı ısterse yazmak kurye gorevı atamak falan
mesajları donmemesını uyuyakaldım gıbı sacma bahanesıyle ekmesını telafıde etmemıs

asla deger vermıyor ve aşırı bencıl

yol verın gıtsın bence

peynir önemli, bende Afrika'ya eşimi ziyarete giderken götürmüştüm beyaz peynir. o ateşli geceleri peynire borçlu olduğumu şu konuda anladım.
olacağı varsa olur ama bu saatten sonra peynirsiz olsun. peşini bırakın vazgeçin diyemem, benimde duygusal olarak bir şey hissetmesemde vücudunun peşine koştuğum erkekler oldu. epeydir kimse olmadı diyorsunuz, illa bu adamın olmasına gerek yok. en baştan birini bulsanız daha kısa sürede sonuç alırsınız gibi geliyor.

Kanka yasli masli deme kendine bence 80liymissin, ben 88liyim ayni kusaktaniz.

Bu arada yola ciktim yanima da almadim ya napalim.

Butun arkadaslarim ruandadan gitti birer birer, son zamanlarda biraz yalniz kaldim. Korona sebebiyle ortamlara da giremiyorum. hiking gruplari yoga gruplari partiler oluyordu artik onlar da yok... Tanismanin tek yolu tinder gibi geliyor tinder da bana artik bikkinlik veriyor. Burada iki ruandali sevgilim oldu ikisi de surekli para istedi benden bu yuzden burali erkeklere karsi da bir onyargim olustu biraz cekinir ve korkar oldum yeni birileriyle tanismaktan. Tinderi tekrar yuklemek zaten 500 tane uyesi icinden surekli biriyle eslesmeye calismak, sonra da boyle seyler yasamak beni cok strese sokuyor.

Ben olsam götürmem.
Ulaşamadım buluşmayız diye düşündüm deyin geçiştirin.
Şu hastayım bahanesi de komik ya.
Ben hastalıktan ölsem de elime bir telefon alıp bakarım kafam dağılsın diye.
Hiç mi bakmamış. Saçma.

Peynir yerken konuya denk gelmem peki ye gitsin bosver bu yabancilar böyle keyfi takiliyorlar senin kadar ince düşünmüyor kendisi. Sahsen yerinde olsam bir msj dahi atmam artk.

Ayy sal gitsin kendisi aldırsın peynir başkasına. Ben uyuz oluyorum biseyler isteyenlere. Ayrıca afrika nin neresindenmis

Yari ruandali yari alman. Babasi diplomat oldugu icin butun afrika ulkelerinde yasamis hollandada okumus bulgaristanda yasamis uzun sure. Ben de dunyayi gezmis insanlari ilginc bulurum merak ederim. (Siz de hostessiniz sanirim) Bununla oyle duygusal ve iletisim olarak cok ortak noktamiz yoktu evet ama ilginc bulmustum kisilik olarak. Belki o beni o kadar ilginc bulmadi bilmem.

Peyniri yerim. Yerken de fotomu atarım.

Allah'ım yaaaa, bu tam da yengeç burcu salakligi.
Nerede görsem tanirim.
Gereksiz incelik, gereksiz fedakarlık, gereksiz mutlu etme çabası...
Ben de benim hiyara 23 Kasım akşamı çiçek almıştım, yarın iş çıkışı oyalanmayayim- öğretmenler gününde veririm diye. Sonra tek cicek olmasın dedim, kıyamadım çiçek sepetinden hediye de aldım,şirin bir notla.
Allah Allah, bütün gün ne günaydın mesaji ne bir şey. Ben mesaj attım,görüldü bile olmadı.
Nasıl sinir oldum. Sonra çiçek sepeti aradı , 'arabamız kaza yapti,bugün gidemeyecez' diye. Ben de bunu ilahi işaret kabul edip ücret iadesi istedim. Yine de elimdeki çiçeğin hatrina aradım , 'yorgunum , bugün gorusmeyelim' dedi (ki dışarıda da bulusmayacaktik evine gidip tavuk suyuna çorba yapacaktım kırgınlığı olduğu için). Ona rağmen görüşmek istemedi!!
Ben de çiçeği kendi masama koydum, çiçek sepetinden gelen parayla kendime salak bir hediye aldım. Bari kendimi mutlu edeyim diye.
Çocuğa da ters ters mesaj attım, o gün bu gündür konuşmuyoruz
Boşver bence, peynir dolabında dursun. Yarın bir gün muhabbetiniz ilerlerse götürürsün. Ya da onu çağırmaya bir bahanen olur, peyniri de alırsın -hatta türk kahvaltısi yaparız falan diye.
Kokacak hali yok ya dolapta,az beklesin

Evet hostestim bence dünyayı gezmis olmasi karakterini inanın etkilemiyor, arkadaslik edip kültürel biseyler alabilirim derseniz ona bile gelmiyor adam bence. Ben öyle hissettim sizi ilginç bulması gerekmiyor ki , duygular işin icin de olsaydı böyle davranamazdı

Iyıce havalara sokma adamı muhattap olma o yazarsa da sen cvp verme amannn peyniri de ye gitsin ya bosversene yerim yakışıklısıni vs boş işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…