Bu durumda hediyesini saklamak lazim gelir mi

Insanin canini hic yoktan peynir cektiren konu

@umutsuzvaka01 bir sen iki diyorsun oyle mi kardesim ne diyim saygi duyuyorum kardesim.....
Peynir tam yağlı az tuzluysa yiyin gitsin
Adam kendini kasıyor, siz peyniri saklamayı mı düşünüyorsunuz? Valla ekmek arası yapar yapar yerim, diplomatın oğluna peynir bulamıyor diye acıyamam doğrusu

Peynir deyince
Avrupa yakasindaki İzzetin Makbuleyi istemeye giderken bir teneke beyaz peynir goturmesi geldi aklima
Ben sizlerden yaşlı olduğum için direkt hoppah demeye geldim, peynir yemeye geldim, peynir bahane oldu yar seni görmeye geldim türküsü çalmaya başladı beynimde
Valla bak sözleri bile uyuyor, adam Türk olsa yollanırdı, anlayan anlar

Yaaa aramiza bizden daha yasli oldugunu soyleyerek sızmış birileri var,bas harfi mune
Sonra dark neden banlandi amanin geyikten sabahlar olmasin

Turkiye'ye gelmesi yakin zamanda mumkun gorunmeyen ve ezine peyniri ruyalarina giren bir insan olarak peyniri ye gitsin derim ana konudan bagimsiz olarak:)))

Bu yari afrikali elemana gelince, olmuyorsa pek zorlamanin anlami yok. Benim basimda da evlenmeden once vardi bir afrikali, istemiyorum dedikce icip icip kapima gelir, biraz cevap versem aninda yok olurdu... Ruandali erkeklerle olan iliskiden bikkinligini da anliyorum cunku bu kisi de ilginc bir sekilde beyaz bir kadin oldugum icin sanki onun buyurken afrida cektigi butun zorluklarin bedelini odemem gerektigi gibi bir inanisi vardi, her seyi anlayisla karsilamami bekliyordu? O yuzden iliskiye baslamamistim bile hic. Neyse az kaldi oradaki kontratin diye hatirliyorum, umarim yeni gidecegin yer daha iyi olur senin icin.

Ben o kadar zahmetlerle o peyniri taşıyacağım o da bana cevap vermeyecek.Oturur bir güzel yerim hepsini ve birdaha asla muhattap olmam.Eğer birine gerçekten ilgi duymuyorsanız sırf konuşmuş olmak için konuşmayın bence boş yere enerji kaybı nitekim öyle olmuş zaten.

Açtım oynuyorum şu anda

Durum paylaş bence “ O peynir benim artık midemde” diye bari derdine yansın Çok tatlısın ya konu süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…